Kızım Rabbimin mucizesi biricik yavrum. O kadar istedik ki biz seni o kadar bekledik ki annecim. Sensiz geçen gecelerin acısı hala sızlatır yüreğimi bebeğim.doktorların tüp bebekten başka şansınız yok dediklerindeki hissettiklerim sonrasında 4 yıla sığdırdığım 5 tüp bebek denememiz. İki istenmeden sonlanan gebelik, kullanılan yüzlerce iğneler ilaçlar yapılan testler geçirilen operasyonlar…ve bize yaptığın hayatımın sürprizi. Bayramıma bayram canıma can kattığın o test eşimin gözlerimin içine bakıp hamilesin aşkım dediğindeki yaşadığım mutluluk. yine olsa yine vazgeçmezdim senden sana gidilecek yoldan cennet kokulum. Ben senin hayalin ile yaşadım.
Ve sen bebeğim ve sen meleğim şimdi oradasın beklide dünyanın en güvenli yerinde. Seni bu dünyada en çok seven sevecek olan insanın içinde. Canım yarısı sevdiğimin parçası Rabbimin emanetisin kızım
Korkulu geçen 3 ayımızdan sonra hala bizimlesin, sen bizi seçtin ya annecim Rabbim emanet etti ya seni bana sana söz son nefesime kadar hep yanındayım son nefesime kadar seni çok çok seveceğim
Kızımmm gözümün nuru Rabbimin hediyesi yavrum. Yüzünü görmeden kokunu içime çekmeden ölmeyi nasip etmesin Rabbim bana
Ayağına taş gözüne yaş değmesin bebeğim
Seni çok çok çok seviyorum annecimmm
merhaba arkadaşlar
uzun süredir iş yoğunluğumdan yazamadım ama yazılanların hepsini okumaya çalışıyorum.
halada yoğunum.
pınar canım en son yazdıkların benim gibi buradaki tüm anne adaylarını duygulandırmış ve gözlerinden 2 damla yaş akıtmıştır.
evet gerçekten çok zor dönemlerden geçtik ama artık allahın izniyle bitecek.
topikteki tüm annecikler neredeyse yarı kırkımız çıktı şimdi üzülme yada düşenme değil hayatımızın dönüm noktası için bayramımız için hazırlık zamanı.
sizlerden yardım istiyorum. park yatak mı , beşik mi yoksa büyüyen beşik mi?
hangisini alalım arkadaşlar. benim niyetim başta park yataktı ama sonra vazgeçtim. normal beşiğe bakmaya başladım ama hala çok kararsızım.
sizlerin fikirleri neler paylaşırsanız sevinirim.
Kızım Rabbimin mucizesi biricik yavrum. O kadar istedik ki biz seni o kadar bekledik ki annecim. Sensiz geçen gecelerin acısı hala sızlatır yüreğimi bebeğim.doktorların tüp bebekten başka şansınız yok dediklerindeki hissettiklerim sonrasında 4 yıla sığdırdığım 5 tüp bebek denememiz. İki istenmeden sonlanan gebelik, kullanılan yüzlerce iğneler ilaçlar yapılan testler geçirilen operasyonlar…ve bize yaptığın hayatımın sürprizi. Bayramıma bayram canıma can kattığın o test eşimin gözlerimin içine bakıp hamilesin aşkım dediğindeki yaşadığım mutluluk. yine olsa yine vazgeçmezdim senden sana gidilecek yoldan cennet kokulum. Ben senin hayalin ile yaşadım.
Ve sen bebeğim ve sen meleğim şimdi oradasın beklide dünyanın en güvenli yerinde. Seni bu dünyada en çok seven sevecek olan insanın içinde. Canım yarısı sevdiğimin parçası Rabbimin emanetisin kızım
Korkulu geçen 3 ayımızdan sonra hala bizimlesin, sen bizi seçtin ya annecim Rabbim emanet etti ya seni bana sana söz son nefesime kadar hep yanındayım son nefesime kadar seni çok çok seveceğim
Kızımmm gözümün nuru Rabbimin hediyesi yavrum. Yüzünü görmeden kokunu içime çekmeden ölmeyi nasip etmesin Rabbim bana
Ayağına taş gözüne yaş değmesin bebeğim
Seni çok çok çok seviyorum annecimmm
iyiyiz çok şükür canım hissediyorum kuzumu Rabiime şükürler olsun klasik müzik seviyo benim kızım hemen başlıyo oynamaya:))kuzum yaa duygularımın tercumanı oldun valla cnm benım:2::2:
nasılsın ıyımısn bebısn nasıl hareketler hısetmeye basladınmı tatlımm fazla ugramıon buralara
Cnm benim genelde ani harekette kasıklarımda agri oluyor
Ama rahim de olan ağrılar dediğin gibi kasilma ve bıçak sancıları gibi
merhaba arkadaşlar
uzun süredir iş yoğunluğumdan yazamadım ama yazılanların hepsini okumaya çalışıyorum.
halada yoğunum.
pınar canım en son yazdıkların benim gibi buradaki tüm anne adaylarını duygulandırmış ve gözlerinden 2 damla yaş akıtmıştır.
topikteki tüm annecikler neredeyse yarı kırkımız çıktı şimdi üzülme yada düşenme değil hayatımızın dönüm noktası için bayramımız için hazırlık zamanı.
hangisini alalım arkadaşlar. benim niyetim başta park yataktı ama sonra vazgeçtim. normal beşiğe bakmaya başladım ama hala çok kararsızım.
al benden de o kadar ne alıcam bir türlü karar veremedimmerhaba arkadaşlar
halada yoğunum.
Merhaba kızlar ..
Bizde oğlum için oda yapıcaz , zaten oda takımlarının içinde beşik ( yani yatağı ), gardrop ve komidin var .. 3 parça yani ..
Bende 1 sene yanımda yatırmayı düşünüyorum , bunun içinde kuzenimin bebeğinin mini salanan şu ufak beşikten vericek ..
Gündüz yine odasında uyutmayı düşünüyoruz .. Çünkü evin en sessiz yeri orası .. Mutfakta iş yaparkende rahatlıkla duyarım sesini..
Ne güzel hayaller bunlar , Rabbim o günleri görmeyi nasip eylesin inşallah ..
Kızlar bu oda takımlarındaki beşikler büyüyen beşiklerden olabiliyor mu ? Yoksa standart mı?
yüce rabbim hepinize bebişlerinizi sağlıkla kavuşturmayı nasip etsin.bende yaptırıcam 31 yaşındayım.çok korkuyorum ama böyle sizleri görünce cesaret alıyorum.yumurtlamasında sorun olmayan arkadaşlarım kaçlık dozla iğne aldınız ve 2 tane (Allahın izniyle olursa tabi)embriyo koydurmak istiyorum.yaşım 31 olmasına ragmen koyarlar mı ki?
iyiyiz çok şükür canım hissediyorum kuzumu Rabiime şükürler olsun klasik müzik seviyo benim kızım hemen başlıyo oynamaya:))
ne güzel duygularmış bunlar..
siz napıyosunuz bakalım prensesinle
cnmm nasıl olım bugun kar yagmur camur demeden yollara dustuk hastanede ayrıntılı ultrasonumuz vardı baktırdık geldık ayy ne kadar sıkıntılı bır ıss bısı cıkıcakmı dıee cok sıkılıdım ALLAHA şükür çıkmadı ama o bii saati bana sorun yanı nasıl gectı
doktor amcamız kızımın renklı ultrasonunuda cektı verdı bızı cok gusel bı duygu babasına benzıo amabıde gelrken saglık ocagında tetonoz ıgnemı vuruldum uff nasıl acıdı anlatamam yada kızın elı agırdı sanırm
kızzzlaarrrrrrrr
varmı benım gıbı ayrıntılıya gıren
cnmm nasıl olım bugun kar yagmur camur demeden yollara dustuk hastanede ayrıntılı ultrasonumuz vardı baktırdık geldık ayy ne kadar sıkıntılı bır ıss bısı cıkıcakmı dıee cok sıkılıdım ALLAHA şükür çıkmadı ama o bii saati bana sorun yanı nasıl gectı
doktor amcamız kızımın renklı ultrasonunuda cektı verdı bızı cok gusel bı duygu babasına benzıo amabıde gelrken saglık ocagında tetonoz ıgnemı vuruldum uff nasıl acıdı anlatamam yada kızın elı agırdı sanırm
kızzzlaarrrrrrrr
kızzzlaarrrrrrrr
Cnm gecmis olsun .biz de bugun asımızı olduk
İlginçtir benim cnm cok yanmadı hala da ağrım yokAblam cok dayaniklidir 3 gun ağrıdı kolum demişti benim cnm tatlidir ama henüz iyiyiz
Ayrintili bnm 2 hafta sonra insallah
hadi gözün aydın ayrıntılıda temiz çıkmışrenkli fotoyuda almışsın
biz 19 martta giricez ayrıntılıya
Gözünüz aydın sevinç..
Oh ne güzel artık tarama , ayrıntılı hepside bitti..
Kızında maşallah çok iyiymiş :)
Ben 19. haftada özelde , 21. haftada da devlet hastanesinde ayrıntılıya giricem ..
İnşallah bizim sonuçlarımızda güzel çıkar ..
kızzzlaarrrrrrrr