2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

ne güzel yazmışsın canım hepimizin ortak duygularını anlatmışsın

cnm bence en saglıklısı buyuyen besık gıbı gelıo bana ben ole dusunuyorum hep dolaplı takım alıcam ben ıns belis die bi marka var onun besıklerı guselmıs bıraz arastrmıstım gerci bızım takımı babaannesı alıcak ama olsun begendıgımi alır herhalde odası olucakmı bebısın cnm

kuzum yaa duygularımın tercumanı oldun valla cnm benım:2::2:
nasılsın ıyımısn bebısn nasıl hareketler hısetmeye basladınmı tatlımm fazla ugramıon buralara

kuzum yaa duygularımın tercumanı oldun valla cnm benım:2::2:
nasılsın ıyımısn bebısn nasıl hareketler hısetmeye basladınmı tatlımm fazla ugramıon buralara
iyiyiz çok şükür canım hissediyorum kuzumu Rabiime şükürler olsun klasik müzik seviyo benim kızım hemen başlıyo oynamaya:))
ne güzel duygularmış bunlar..
siz napıyosunuz bakalım prensesinle

Cnm benim genelde ani harekette kasıklarımda agri oluyor
Ama rahim de olan ağrılar dediğin gibi kasilma ve bıçak sancıları gibi

Cok sagol guzelim vallaha icim rahatlattin dun tum aksam uzeri ve gece yatinca sabah daha iyi uyandim rahimdeki sancilar gitmis cok da fazla gazim vardi aksam sanirim birlesti :) bu sabah arada bir sag yumurtaligim da sanci var ama dinlenmek kesinlikle iyi geldi....

ben oda yapıcam ama biraz kararsızlık var içimde büyüyen yatak almak istemiyorum nerden baksan en az 1 sene bizimle yatar diye düşünüyorum büyüyen yatağıda odada koyacak yer yok beşik ve park yatak arasında kaldım ama park yatakta sağlıklı değil dediniz kararsız kaldım

al benden de o kadar ne alıcam bir türlü karar veremedim

ben de uzun zamandır sadece okuyabiliyorum, yazmak bir türlü fırsat olmadı, kontrollerimize gittik bu arada herşey yolunda cok sukur, bagırsakları parlak çıkmıştı oglumun hatırlarsanız o sorun da kaybolmuş maşallah :)
şimdi alışveriş heyecanları ve stresi başladı ne alsak ne almasak. bebek arabası ne olsun macleren mi maxicosi mi, park yatakmı beşikmi ooooofff :)

alışverişler konuşulmaya başlandı ne güzel bir heyecandır yarabbim :)) ben çocuk odasında dolabımız olduğu için dolap almayacağım , sadece şifonyer ve büyüyen yatak alacağım tercihim de beyaz ve sade bir yatak olacak, ancak oğlumu bir yıla kadar nasipse yatak odamda uyutacağım dolayısı ile yatak odamıza da ayrıca sallanan bir beşik tercih edeceğim, park yatakları sevmiyorum bu nedenle tercih etmeyeceğim.

kızlar selam, biz 20+3 üz bugün, bu haftalarda bebek her gün hareket etmeli mi, dün oğlum hiç hareket etmedi korkuttu beni, sabah ise beni uyandırdı tak tak diye vurdu :) çok şükür, bu haftalarda olanlar sizlerin bebek hareketleri nasıl? her gün hareket etmesini beklemeli miyiz?

Merhaba kızlar ..
Bizde oğlum için oda yapıcaz , zaten oda takımlarının içinde beşik ( yani yatağı ), gardrop ve komidin var .. 3 parça yani ..
Bende 1 sene yanımda yatırmayı düşünüyorum , bunun içinde kuzenimin bebeğinin mini salanan şu ufak beşikten vericek ..
Gündüz yine odasında uyutmayı düşünüyoruz .. Çünkü evin en sessiz yeri orası .. Mutfakta iş yaparkende rahatlıkla duyarım sesini..
Ne güzel hayaller bunlar , Rabbim o günleri görmeyi nasip eylesin inşallah ..

Kızlar bu oda takımlarındaki beşikler büyüyen beşiklerden olabiliyor mu ? Yoksa standart mı?

yüce rabbim hepinize bebişlerinizi sağlıkla kavuşturmayı nasip etsin.bende yaptırıcam 31 yaşındayım.çok korkuyorum ama böyle sizleri görünce cesaret alıyorum.yumurtlamasında sorun olmayan arkadaşlarım kaçlık dozla iğne aldınız ve 2 tane (Allahın izniyle olursa tabi)embriyo koydurmak istiyorum.yaşım 31 olmasına ragmen koyarlar mı ki?

bazı oda takımlarında büyüyen beşik bazıları ise standart oluyor yani büyümüyor.

inş. tedavin güzel sonuçların iğne dozları kişiden kişiye değişiyor öncesinde hormon testleri yapılıyor ve ona göre belirleniyor. 35 yaşın altına tek emb. yerleştiriyorlar kanunda dolayı. 2 negatif sonucun olursa 3. denemede 2 emb konuluyor ama bazı merkezler 2 adette koyabiliyor.

iyiyiz çok şükür canım hissediyorum kuzumu Rabiime şükürler olsun klasik müzik seviyo benim kızım hemen başlıyo oynamaya:))
ne güzel duygularmış bunlar..
siz napıyosunuz bakalım prensesinle

cnmm nasıl olım bugun kar yagmur camur demeden yollara dustuk hastanede ayrıntılı ultrasonumuz vardı baktırdık geldık ayy ne kadar sıkıntılı bır ıss bısı cıkıcakmı dıee cok sıkılıdım ALLAHA şükür çıkmadı ama o bii saati bana sorun yanı nasıl gectı

doktor amcamız kızımın renklı ultrasonunuda cektı verdı bızı cok gusel bı duygu babasına benzıo ama bıde gelrken saglık ocagında tetonoz ıgnemı vuruldum uff nasıl acıdı anlatamam yada kızın elı agırdı sanırm

kızzzlaarrrrrrrr
varmı benım gıbı ayrıntılıya gıren

Cnm gecmis olsun .biz de bugun asımızı olduk
İlginçtir benim cnm cok yanmadı hala da ağrım yok Ablam cok dayaniklidir 3 gun ağrıdı kolum demişti benim cnm tatlidir ama henüz iyiyiz
Ayrintili bnm 2 hafta sonra insallah

hadi gözün aydın ayrıntılıda temiz çıkmış renkli fotoyuda almışsın
biz 19 martta giricez ayrıntılıya

Gözünüz aydın sevinç..
Oh ne güzel artık tarama , ayrıntılı hepside bitti..
Kızında maşallah çok iyiymiş :)

Ben 19. haftada özelde , 21. haftada da devlet hastanesinde ayrıntılıya giricem ..
İnşallah bizim sonuçlarımızda güzel çıkar ..

hadi gözün aydın ayrıntılıda temiz çıkmış renkli fotoyuda almışsın
biz 19 martta giricez ayrıntılıya

saolun güsell annişlerim benim darısı basınıza ınş.

gözünaydın canım ayrıntılı ultrason temiz çıkmış, bizim de 22. haftanın başında 12 martta gideceğim, bir atlatsak şunu da hayırlısı ile...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…