- 13 Ekim 2009
- 1.636
- 4
Kızım Rabbimin mucizesi biricik yavrum. O kadar istedik ki biz seni o kadar bekledik ki annecim. Sensiz geçen gecelerin acısı hala sızlatır yüreğimi bebeğim.doktorların tüp bebekten başka şansınız yok dediklerindeki hissettiklerim sonrasında 4 yıla sığdırdığım 5 tüp bebek denememiz. İki istenmeden sonlanan gebelik, kullanılan yüzlerce iğneler ilaçlar yapılan testler geçirilen operasyonlar…ve bize yaptığın hayatımın sürprizi. Bayramıma bayram canıma can kattığın o test eşimin gözlerimin içine bakıp hamilesin aşkım dediğindeki yaşadığım mutluluk. yine olsa yine vazgeçmezdim senden sana gidilecek yoldan cennet kokulum. Ben senin hayalin ile yaşadım.
Ve sen bebeğim ve sen meleğim şimdi oradasın beklide dünyanın en güvenli yerinde. Seni bu dünyada en çok seven sevecek olan insanın içinde. Canım yarısı sevdiğimin parçası Rabbimin emanetisin kızım
Korkulu geçen 3 ayımızdan sonra hala bizimlesin, sen bizi seçtin ya annecim Rabbim emanet etti ya seni bana sana söz son nefesime kadar hep yanındayım son nefesime kadar seni çok çok seveceğim
Kızımmm gözümün nuru Rabbimin hediyesi yavrum. Yüzünü görmeden kokunu içime çekmeden ölmeyi nasip etmesin Rabbim bana
Ayağına taş gözüne yaş değmesin bebeğim
Seni çok çok çok seviyorum annecimmm
ne güzel yazmışsın canım hepimizin ortak duygularını anlatmışsın