slm kızlar bugün dr gittik bizde kızlar kervanına katılıyoruz. dr. %90 kız dedi. zaten bana herkes kız diyordu bende kendimi o kadar kıza hazırlamıştımki erkek deseydi çok şaşıracaktım. çok şükür sağlığı da iimiş. 126 gr olmuş kalp atışlarını da dinledik tekrar oda iimiş. yani çok şükür biz iyiyiz.....
bende aynı dertten muzdaribim maalesef oğlumun adı ali kaan olacaktı ama kız adı hiç yok içime sinen çok zormuş isim gerçekten..
Günaydın kızlar ..
Gerçekten isim işi çok zormuş..
Bizi eşimle en başından şöyle konuşmuştuk.. Erkek olursa o kız olursa ben koyucaktım bebeğimizin ismini..
Eşim erkek olursa Mert olucak dedi ve onun kararı kesin .. Nede kolay buldu ve içine sindi.. Güzel bende beğendim ..
Gelin görün ki kız olursa ben koyacak isim bulamıyorum .. Babası gibi hemen güzel bir isim bulamadım ..
Cuma günü inşallah bebeğimizin cinsiyetini öğreneceğiz , erkek olursa isim hakkında düşünmeme gerek kalmıcak , Mert Koyucaz ..
Ama kız olursa artık ben doğuma kadar düşünür dururum..
Kizlar gunaydin hepinize iyi dilekleriniz icin tesekkurler...aksam gelemedim buraya basim cok agridi hala da agriyor ilac icemeyince ne kadar uzun surdu agri neyse dinlerek gecirecegim insallah....
Vallaha benim kafamda hic isim yok, yillardir hep aklimda zeynep ismi vardi kuzenimin benden once olunca kizi gitti kut benim ismi koydu cok bozulmustum sonra bu yumurtam saglam cikinca demir gibi cocugum benim dedim durdum sonra erkek olursa demir koyarim dedim heralde o yuzden hep erkek olacak diye dusundum :) ama minigim yuksek olasilik kiz o yuzden simdi kiz isimlerini didiklemeye basladim hicbirseyde icime sinmiyor ne zormus isim bulmak kuzenim kalleslik yapmasa ohh ne guzel zeynep koyacaktim...onerilere acigim kizlar :)
İSİM | YAŞ | K. DENEME | SAT | D.TARİHİ | CİNSİYET | İSİM | |
porter | 32 | 1.deneme | 5eylül | 11haziran | Erkek/Erkek | ||
muhhanim | 31 | 2.deneme | 6eylül | 12haziran | Erkek | ||
nec86 | 25 | 1.deneme | 8eylül | 13haziran | Erkek | ||
ayzan | 32 | 2.deneme | 9eylül | 15haziran | Kız | ||
aymutu | 29 | 4.deneme | 14eylül | 20haziran | Kız | ||
hayela89 | 23 | 2.deneme | 15eylül | 22haziran | Kız/Erkek | ||
elon | 31 | 1.deneme | 22eylül | 28haziran | Erkek | ||
hayalimmm | 27 | 1.deneme | 24eylül | 30haziran | Kız | ||
nili_fer | 26 | 2.deneme | 29eylül | 18haziran | Kız/Erkek | ||
pele | 30 | 1.deneme | 29eylül | 18haziran | |||
sevinc85 | 26 | 1.deneme | 1ekim | 7temmuz | Kız | ||
perla1 | 34 | 4.deneme | 4ekim | 10temmuz | |||
AliasBlue | 30 | 1.deneme | 5ekim | Kız | |||
sesiler | 1.deneme | 10ekim | 18temmuz | Erkek | |||
son_ece | 30 | 2.deneme | 10ekim | 16temmuz | |||
cloudly | 28 | 1.deneme | 13ekim | 19temmuz | Erkek | Orhan | |
pinar1202 | 30 | 4.deneme | 14ekim | 20temmuz | Kız | ||
Beren_Berat | 30 | 14ekim | 20temmuz | Kız | Beren | ||
bbeydam | 30 | 1.deneme | 15ekim | 21temmuz | Kız | Elif-Su | |
mucociko | 31 | 2.deneme | 17ekim | 23temmuz | Erkek | ||
breshka | 18ekim | 24temmuz | Erkek | ||||
nihall | 24 | 1.deneme | 27ekim | 2ağustos | |||
enteresann | 1.deneme | 27ekim | 4ağustos | ||||
ermer | 30 | 1.deneme | 29ekim | 4ağustos | |||
lilyum40 | 1kasım | 7ağustos | Kız | ||||
Lotus83 | 4.deneme | 4kasım | 10ağustos | ||||
Masideaydn | 6kasım | 11ağustos | Erkek | ||||
Bilgemmm | 26 | 2.deneme | 6kasım | 11ağustos | |||
kyr | 31 | 3.deneme | 8kasım | 13ağustos | Kız/Erkek | Yağmur/Toprak | |
DEW77 | 34 | 2.deneme | 14kasım | 22ağustos | Kız | ||
akasya1978 | 33 | 1.deneme | 16kasım | 22ağustos | |||
erva64 | 30 | 1.deneme | 25kasım | ||||
poyraz18 | 25 | 1.deneme | |||||
nil82 | 29 | 2.deneme | 4aralık |
İsim konusu zor görünse de içinde bir gizem saklı sanki. Ya da ben öyle hissediyorum, öyle bir durum ki, anne-baba günlerce, haftalarca her isme bakıyor, düşünüyor, bir an geliyor, bir isim görüyor yüreği evet işte bu diyor... Bir kitap okuyorum; yazar bebeğine bir mektup yazıyor, mektupta "sen beni seçtin inanıyorum minik bebek, yukarıda bir melek sana bir kitap açtı, önüne birçok anne adayı dizdi, sen de beni seçtin"diyor. Çok hoşuma gitti bunu düşlemek, burdan yola çıkarak ben de diyorum ki aslında her bebek adını da seçiyor gelirken ve bu süreç içinde anne-baba bir şekilde buluyor o ismi... Tesadüf diye birşey yok hayattta, her tesadüf aslında bir seçenek:)))
Ben eminim gönlünüze konacak o isimler, bebeklerinizin seçtiği, o eşsiz isimler:)))
canım gözlerim yaşardı inan ki. hangi kitap o çok merak ettim alıp okumak istiyorummm
Aman da aman hamilelik duygusallığı başlamış)) Şuan okuduğum kitap Elif ŞAFAK- Siyah Süt, doğum sonrası sendromu komik bir dille anlatıyor dediler ama kitap bitmek üzere daha yeni doğurdu kadın:))) Konu daha çok evliliğe, çocuk yapmaya karşı bir yazarın(Elif ŞAFAK'ın) karar alma çabalarını, bu süreçte yaşadığı karmaşayı anlatıyor. Elif Ş.'ın yazı dilini sevmesem pek okuyamazdım.
Ama geçen hafta okuduğum kitabı şiddetle tavsiye ederim. Ayşe AYDIN- Anneee, Anne Oluyorum! kitabın adı. Kendi hikayesi anlattığı, tüp bebekle ikizlerine hamile kalmış Ayşe AYDIN. Çok eğlendim, çok güldüm, çok da ağladım okurken.
hiç sorma canım bu aralar böyleyim ne duysam gözler doluyor eşim diyor bazen ya ne dedim şimdi niye ağlıyorsunkitaplar için teşekkürler okumalıyım bişiler
Cnm gözünaydın, herşey yolunda çok şükür. Veee kızın geliyormuş büyük ihtimal. Hayılı uğurlu olsun inşallah, rabbim güzel bir ömür nasip etsin, tüm sevdikleriyle...
Gözünaydın cnm, bir kız annesi daha katıldı aramıza:))) Allahım korusun miniklerimizi, sağlıkla büyüsünler inşallah...
Aman da aman hamilelik duygusallığı başlamış)) Şuan okuduğum kitap Elif ŞAFAK- Siyah Süt, doğum sonrası sendromu komik bir dille anlatıyor dediler ama kitap bitmek üzere daha yeni doğurdu kadın:))) Konu daha çok evliliğe, çocuk yapmaya karşı bir yazarın(Elif ŞAFAK'ın) karar alma çabalarını, bu süreçte yaşadığı karmaşayı anlatıyor. Elif Ş.'ın yazı dilini sevmesem pek okuyamazdım.
Ama geçen hafta okuduğum kitabı şiddetle tavsiye ederim. Ayşe AYDIN- Anneee, Anne Oluyorum! kitabın adı. Kendi hikayesi anlattığı, tüp bebekle ikizlerine hamile kalmış Ayşe AYDIN. Çok eğlendim, çok güldüm, çok da ağladım okurken.
Cnm kilo kısmını kaldırdık, kızlara sordum birara kimseden ses çıkmadı ve çoğunluk kilo söylemek istemiyor sanırım. O yüzden o haneyi iptal ettik. Daha önce de dediğim gibi her öneriye açığım listede görmek istediğiniz ve genelin paylaşacağı bir bilgi varsa seve seve eklerim
Kizlar selam geldimdoktordan cok sukur bebegim gayet iyi ,hersey yolunda tabi cinsiyet icin biraz erken, doktorumda oyle soyledi ama sonra birden minik bir pipi goremiyorum heralde kiz dedi doktorumun tahminleri genelde cikiyormus ama yinede cok da emin soylemedi sakliyor ayaklariyla dedi :)))) yani tam sevinemedim daha emin olmadigimiz icin ama yine de kiz ihtimali bile beni cok mutlu etti..bir sonraki randevuma daha 3 hafta var bekleyecegiz artik yapacak birsey yok :)))
kizlar kervanina sanirim bende katildim :))))her zaman onu soyluyorum saglikli olmasi hepimizin onceligi bu bebekler o kadar kiymetliki cok zor mesakatli elde ettik onlari kiz erkek hic fark etmez oyle degil mi?opuyorum hepinizi
slm kızlar bugün dr gittik bizde kızlar kervanına katılıyoruz. dr. %90 kız dedi. zaten bana herkes kız diyordu bende kendimi o kadar kıza hazırlamıştımki erkek deseydi çok şaşıracaktım. çok şükür sağlığı da iimiş. 126 gr olmuş kalp atışlarını da dinledik tekrar oda iimiş. yani çok şükür biz iyiyiz.....
GÜNAYDIN güzel hamişlerr
HEPİNİZE GÜZEL HAFTA SONLARI DİLİYORUMM
BU ARADA BENİM CNM SÜREKLİ BİŞİLER CEKİO SÜREKLİ YİYORUMM BU GİDİŞLE GÖBÜŞÜM KOCAMN OLCAK DOGUMDA BI 80 KILO OLURUM HERHALDE
KIZLAR ETRAFINIZDA DOGUM YAPANLAR VARDIR NORMAL KILO ALIMI NEDIR SIZCEE
bugün herkes havayı güzel görünce kendini dışarı attı heralde :) aralarda girdim kimse yok.. inşallah keyifleriniz yerinde, bebişleriniz iyidir.. biz de bugün yavrumuzu biraz gezdirdik epeydir haftasonları pek dışarı çıkmıyordum bugün bir kaç saat dolaştık.. araçla tabiki.. yürüyünce çabuk yoruluyorum.. yarın akşamda doktor amcamızda randevumuz var, inşallah herşey iyidir.. yavrumuz sağlıklıdır.. dualarınızı bekliyorum. her kontrol öncesi hem heyecan hem kaygı oluyor.. inşallah yarın akşam güzel haberlerle dönerim..
bugün herkes havayı güzel görünce kendini dışarı attı heralde :) aralarda girdim kimse yok.. inşallah keyifleriniz yerinde, bebişleriniz iyidir.. biz de bugün yavrumuzu biraz gezdirdik epeydir haftasonları pek dışarı çıkmıyordum bugün bir kaç saat dolaştık.. araçla tabiki.. yürüyünce çabuk yoruluyorum.. yarın akşamda doktor amcamızda randevumuz var, inşallah herşey iyidir.. yavrumuz sağlıklıdır.. dualarınızı bekliyorum. her kontrol öncesi hem heyecan hem kaygı oluyor.. inşallah yarın akşam güzel haberlerle dönerim..