2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

canım demekki hepimiz aynı konulardan şikayetçiyiz.insanların ağzı torba değilki büzesin bende kimseye gitmiyorum dışarı çıkacaksam eşimle dolaşıyorum yanımda sinirlendiğim insanları bulundurmuyorum eğer mecbursam lütfen bu konu ile ilgili konuşmayalım diyorum.napim iyice yüzsüz oldum

yaa evt banada soruolar neyın oluo dıe kızım dıorum sevınçle cıglık atarak soluyorum nerdeyse onlarda olsun dıo olsun ne demek yaa tövbe yarabbım olsun gözüne girsin diyesim gelioo aman neys evladın kızı erkegımı olurmus kafaları basmıo ıstee

Saol cnm, boyle benım gibi olan arkadasları gorunce umutlanıyorum.biraz daha dişimizi sıkacagız inşallah.ben 3 aydır evden dısarı cıkmıyorum,işe gidemiyorum.evdesurekli olmak da bulantılarımı tetikliyor olabilir ama dısarı cıkacak gucu kendimde bulmuyoırum,sanki her an bulantım olacak gibi geliyor

canım bende ikiz hamileyim benim 16 haftaya kadar sürdü olabilir sıkma canını...

Merhaba kızlar ...
Ben bulantı olayında şanslı olanlardanım ..
Kyr gibi sabah değil akşam oluyordu bulnatım ama hiç istifra etmedim ..
Hafif ve sık yiğiyordum ..
Banada mandalina çok iyi gelmişti..
10. haftada bulantım tamamen kesildi .. 5 haftadırda çok rahatım ..

Dew bende merakla bekliyorum güzel haberlerini ..

Kizlar selam geldimdoktordan cok sukur bebegim gayet iyi ,hersey yolunda tabi cinsiyet icin biraz erken, doktorumda oyle soyledi ama sonra birden minik bir pipi goremiyorum heralde kiz dedi doktorumun tahminleri genelde cikiyormus ama yinede cok da emin soylemedi sakliyor ayaklariyla dedi :)))) yani tam sevinemedim daha emin olmadigimiz icin ama yine de kiz ihtimali bile beni cok mutlu etti..bir sonraki randevuma daha 3 hafta var bekleyecegiz artik yapacak birsey yok :)))

kizlar kervanina sanirim bende katildim :))))her zaman onu soyluyorum saglikli olmasi hepimizin onceligi bu bebekler o kadar kiymetliki cok zor mesakatli elde ettik onlari kiz erkek hic fark etmez oyle degil mi?opuyorum hepinizi

oyyy oyyy oyyy bizim hamiş anneler kuzularının cinsiyetlerinide öğrenmişler ne güzel darısı bizim basımıza inşbizde 12 haftalık olduk salı gunune randevumuz var bır aydır gormuyorum kuzumu cokk ozledıminş iyidir bişiyciği yoktur sanırım bu kontrolde cınsıyetını falan öğrenemeyiz bizimde doktorumuz cok fazla garantici agzından tek kelıme bıle cıkmayacaktır emınımbu ıkılı test sanırım bu haftada yapılıcak bu test nasıl yapılıyor?bide masallah herkes bebıslerının nerde oldugunu anlayabiliyor tum aramalarıma ragmen nerede oldugunu ben bı turlu kesfedemedım

slm kızlar bugün dr gittik bizde kızlar kervanına katılıyoruz. dr. %90 kız dedi. zaten bana herkes kız diyordu bende kendimi o kadar kıza hazırlamıştımki erkek deseydi çok şaşıracaktım. çok şükür sağlığı da iimiş. 126 gr olmuş kalp atışlarını da dinledik tekrar oda iimiş. yani çok şükür biz iyiyiz.....

Lilyum ve dew gözünüz aydın kızlar ..
Ben de haftaya bugün gideceğim yani tam 1 haftamız kaldı ..
Çok heyecanlıyım , inşlalah bebeğim iyidir ve bize cinsiyetini gösterir..
Çünkü 16 haftalık olucaz artık gösterse iyi olur :)

saol canım darısı sizlere. benimde aslında randevum haftayaydı ama dayanamadım gittim. bir arkadaşım 15. hafta 16 pek farketmiyor dedi git öğrenirsin dedi bende gittim.

kızlar gözünüz aydın demek prensesler geliyor
bizimde ay sonunda kontrolumuz var 16 haftayı bitircez ozaman inş. cinsiyetini öğreniriz

MERHABA ARKADAŞLAR
oyy prensesler çoğalmış bakıyorumda :) dew lilyum tebrik ederim :) eee isimleri ne olucak peki...

kyr canım biri kız biri erkek oyy :) allahım nazarlardan saklasın
iki hamişler hiç etrafınıza kulak asmayın. nasıl bakıcakmışsın ne yapıcakmışsın. allahım kolaylığını verir. hem anne olunca onlar dünyanın en tatlı şeyleri olcak. çok şükür bu günleride gördük.

benimde kontrolüme 4-5 gün kaldı. artık 16. haftamız bitti :) bakalım bebişim nasıl. özledim çok

arkadaşlar çok şükür gelişmeler iyi.. Allahım hepimizin meleklerini korusun nazarlardan saklasın inşallah..
benim de pazartesi randevum var, inşallah yavrum iyidir.. dualarınızı bekliyoruz her zaman..

kız-erkek ayrımı yapanlara oldum olası anlam veremezdim şimdi daha da çok kızıyorum.. evlat ya kızı erkeği olur mu.. elbette hepsinin tadı güzelliği ayrıdır Rabbim ikisini de hepimize tattırsın inşallah.. benim erkek olduğu için kız anne adaylarının sorunlarıyla karşılaşmadım ama eşimin ailesi de kız istiyordu.. işte ne olursa tersi temenni ediliyor demekki.. benim gönlümde ilk yavrum erkek olsun yatıyordu da sağlıkla kucağımıza alalım inşallah da kız-erkek ne farkeder hepsi canımızzzzz..

Kizlar gunaydin hepinize iyi dilekleriniz icin tesekkurler...aksam gelemedim buraya basim cok agridi hala da agriyor ilac icemeyince ne kadar uzun surdu agri neyse dinlerek gecirecegim insallah....

Vallaha benim kafamda hic isim yok, yillardir hep aklimda zeynep ismi vardi kuzenimin benden once olunca kizi gitti kut benim ismi koydu cok bozulmustum sonra bu yumurtam saglam cikinca demir gibi cocugum benim dedim durdum sonra erkek olursa demir koyarim dedim heralde o yuzden hep erkek olacak diye dusundum :) ama minigim yuksek olasilik kiz o yuzden simdi kiz isimlerini didiklemeye basladim hicbirseyde icime sinmiyor ne zormus isim bulmak kuzenim kalleslik yapmasa ohh ne guzel zeynep koyacaktim...onerilere acigim kizlar :)

bende aynı dertten muzdaribim maalesef oğlumun adı ali kaan olacaktı ama kız adı hiç yok içime sinen çok zormuş isim gerçekten..

benımkilerin ismi hazır sağlıklı olsunlarda kız olursa pelin erkek olursa yiğit koymayı düşünüyoruz. Rabbim hayırlısını versin.

Günaydın kızlar ..
Gerçekten isim işi çok zormuş..
Bizi eşimle en başından şöyle konuşmuştuk.. Erkek olursa o kız olursa ben koyucaktım bebeğimizin ismini..
Eşim erkek olursa Mert olucak dedi ve onun kararı kesin .. Nede kolay buldu ve içine sindi.. Güzel bende beğendim ..
Gelin görün ki kız olursa ben koyacak isim bulamıyorum .. Babası gibi hemen güzel bir isim bulamadım ..
Cuma günü inşallah bebeğimizin cinsiyetini öğreneceğiz , erkek olursa isim hakkında düşünmeme gerek kalmıcak , Mert Koyucaz ..
Ama kız olursa artık ben doğuma kadar düşünür dururum..

saol canım benim inşallah amin.bu arada kyrcım ben 5 kilo almışım listeye eklersen haberin olsun canım.Allah bütün çocuklarımızı kötülüklerden beladan korusun (amin)

Cnm kilo kısmını kaldırdık, kızlara sordum birara kimseden ses çıkmadı ve çoğunluk kilo söylemek istemiyor sanırım. O yüzden o haneyi iptal ettik. Daha önce de dediğim gibi her öneriye açığım listede görmek istediğiniz ve genelin paylaşacağı bir bilgi varsa seve seve eklerim

Sağol cnm Allahım herkesin bebeğini korusun. Ben bir ikiz hamile olarak bakım, doğum gibi konulara hiç takılmıyorum, bana birşey söyleyen olursa, ayyyy ne zor diye "Allahın sevdiği kuluyuz ki zoru nasip etti" deyip geçiyorum. Rabbim kimseye taşıyamayacağı yükü vermez, O ne eylerse güzel eyler. Bence durumun sıkıntılarını düşünmek saçma, ben teslimiyetçilikten yanayım, yaşayıp göreceğiz, kolay lokma yok dünyada, zor lokmanınsa tadı başka. Rabbim inşallah kucaklarımıza nasip etsin. Yıllarca bir evlat diye yalvardım mevlaya, O bana iki tane yolladı, şimdi kalkıp laf söylemek ne haddime.
Ayyy ben de ne doluymuşum meğer:))) Valla çok densiz bir milletiz, olmaz niye olmuyor, rabbim verir aaaa napcaksınız... Komiğiz biz komik...

Cnm gözünaydın, herşey yolunda çok şükür. Veee kızın geliyormuş büyük ihtimal. Hayılı uğurlu olsun inşallah, rabbim güzel bir ömür nasip etsin, tüm sevdikleriyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…