ayyy pınarcım.banada hamileyken aynı şeyleri diyolardı..-cinsiyeti ne??
-kız
-olsuuuunnn..evet olsun diyordum bende..kız olsun ..yeterki sağlıklı olsun..içimden küfürü basıyodum yeminle..sen benim bu bebeği bulmak için neler çektiğimi nerden biliceksin...ne acılar ne sıkıntılar..gerizekalılar...sinir oldum bak şimdi...bide benim diğeride kız ya..nedense ilki oğlan olupta ikinciside oğlan olunca öyle demiyolar ama..
ayy bizimde ilk oğlan dediler sonra kıza döndü ya öyle diyolar şükürler olsun Rabbime bi evlat verdiği için evladın kızı erkeğimi olurmuş hiç. eşimi bile payladım geçen gün . şakayla karışık oğlan muhabbeti yaptığı için. sen dedim şükret bi, evladın daha olduğuna nerelerdeydik aylar önve şimdi nerelerdeyiz şımarmak yerine bak ben de sinirlendim şimdi:))
canım demekki hepimiz aynı konulardan şikayetçiyiz.insanların ağzı torba değilki büzesin bende kimseye gitmiyorum dışarı çıkacaksam eşimle dolaşıyorum yanımda sinirlendiğim insanları bulundurmuyorum eğer mecbursam lütfen bu konu ile ilgili konuşmayalım diyorum.napim iyice yüzsüz oldum
canım bende ikiz hamileyim benim 16 haftaya kadar sürdü olabilir sıkma canını...
Lilyum ve dew gözünüz aydın kızlar ..
Ben de haftaya bugün gideceğim yani tam 1 haftamız kaldı ..
Çok heyecanlıyım , inşlalah bebeğim iyidir ve bize cinsiyetini gösterir..
Çünkü 16 haftalık olucaz artık gösterse iyi olur :)
Kizlar gunaydin hepinize iyi dilekleriniz icin tesekkurler...aksam gelemedim buraya basim cok agridi hala da agriyor ilac icemeyince ne kadar uzun surdu agri neyse dinlerek gecirecegim insallah....
Vallaha benim kafamda hic isim yok, yillardir hep aklimda zeynep ismi vardi kuzenimin benden once olunca kizi gitti kut benim ismi koydu cok bozulmustum sonra bu yumurtam saglam cikinca demir gibi cocugum benim dedim durdum sonra erkek olursa demir koyarim dedim heralde o yuzden hep erkek olacak diye dusundum :) ama minigim yuksek olasilik kiz o yuzden simdi kiz isimlerini didiklemeye basladim hicbirseyde icime sinmiyor ne zormus isim bulmak kuzenim kalleslik yapmasa ohh ne guzel zeynep koyacaktim...onerilere acigim kizlar :)
Kizlar gunaydin hepinize iyi dilekleriniz icin tesekkurler...aksam gelemedim buraya basim cok agridi hala da agriyor ilac icemeyince ne kadar uzun surdu agri neyse dinlerek gecirecegim insallah....
Vallaha benim kafamda hic isim yok, yillardir hep aklimda zeynep ismi vardi kuzenimin benden once olunca kizi gitti kut benim ismi koydu cok bozulmustum sonra bu yumurtam saglam cikinca demir gibi cocugum benim dedim durdum sonra erkek olursa demir koyarim dedim heralde o yuzden hep erkek olacak diye dusundum :) ama minigim yuksek olasilik kiz o yuzden simdi kiz isimlerini didiklemeye basladim hicbirseyde icime sinmiyor ne zormus isim bulmak kuzenim kalleslik yapmasa ohh ne guzel zeynep koyacaktim...onerilere acigim kizlar :)
saol canım benim inşallah amin.bu arada kyrcım ben 5 kilo almışım listeye eklersen haberin olsun canım.Allah bütün çocuklarımızı kötülüklerden beladan korusun (amin)
MERHABA ARKADAŞLAR
oyy prensesler çoğalmış bakıyorumda :) dew lilyum tebrik ederim :)eee isimleri ne olucak peki...
kyr canım biri kız biri erkek oyy :) allahım nazarlardan saklasın
iki hamişler hiç etrafınıza kulak asmayın. nasıl bakıcakmışsın ne yapıcakmışsın. allahım kolaylığını verir. hem anne olunca onlar dünyanın en tatlı şeyleri olcak. çok şükür bu günleride gördük.
benimde kontrolüme 4-5 gün kaldı. artık 16. haftamız bitti :) bakalım bebişim nasıl. özledim çok
Kizlar selam geldimdoktordan cok sukur bebegim gayet iyi ,hersey yolunda tabi cinsiyet icin biraz erken, doktorumda oyle soyledi ama sonra birden minik bir pipi goremiyorum heralde kiz dedi doktorumun tahminleri genelde cikiyormus ama yinede cok da emin soylemedi sakliyor ayaklariyla dedi :)))) yani tam sevinemedim daha emin olmadigimiz icin ama yine de kiz ihtimali bile beni cok mutlu etti..bir sonraki randevuma daha 3 hafta var bekleyecegiz artik yapacak birsey yok :)))
kizlar kervanina sanirim bende katildim :))))her zaman onu soyluyorum saglikli olmasi hepimizin onceligi bu bebekler o kadar kiymetliki cok zor mesakatli elde ettik onlari kiz erkek hic fark etmez oyle degil mi?opuyorum hepinizi