2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

Cnm bahsettigin seyleri aynen yasıyorum. Haftalardır rahimin yerini eliyle hissedebiliyorum, ilk zamanlar çok şaşırdım, şimdi ise alıştım. Seninde dediğin özellikle sabah ilk uyandığımda kocaman bir top oluyor karnımda, dışardan bile görünüyor bu çıkıntı) doktor sordum o bebeklerimmis gercekten. Her hafta sözcük azcik yukarı çıktı, bunu bile hissettim. Gün icinde sürekli elim karnımda bebekleri kontrol ediyorum)) bir haftadir sabah cok belirgin olân sislik nerdeyse gobek deligimin oralara cikti, son gittiğimde doktora gösterdim, gayet normal dedi. Gün icinde hareket ederlermiş. Bizim gunümüz yakın seninle o yüzden rahat ol cnm normalmiş. Seninde dediğin gibi bu haftalarda yukarıya çıktılar, ama sen hala kasığında da hissedebilirsin. Ornek vereyim sana; çok tuvaletim gelince göbek deliğime doğru çıkıyorlar, tuvalete gidince hoopp aşağıya iniyorlar, ben de bütün gün bu degisimlerle eğleniyorum))) bence sende tadını çıkar))

ay cnm ya seni bekliyordum bende cok sukur senden guzel haber aldik vallaha icim rahatladi...sende rahat et huzurla uyu bu gece vallaha calisma olayi seni cok yoruyorsa gerekirse bir sure daha rapor filan almaya calis guzelim....

cnm bakalım biraz daha deneyeceğim.olmazsa rapor alırım

canım çok büyük geçmiş olsun çok şükür ufaklık iyiymiş, pc başında arada kalkıp kısa yürüyüşler yapman belki faydalı olabilir , kendine çok iyi bak, öpüyoruz sizi

biz de seni optuk teyzemiz :) dedıgın gıbı hareket etmeye dıkkat etmelıyız kızımla

ah ne buyuk mutluluk. Rabbim kucagına almayı nasıp etsın ınsallah

ayy canım çok şükür bir sıkıntı yokmuş çok mutlu oldum ne güzel maşallah bebişlerimize

caanım çok geçmişolsun iyi olmanıza sevindim lütfedn dikkat et kendine

cok sagol pınarcım. sızın de ayrıntılı guzel cıkmıs. hadi hayırlısı

valla sorma pınar, benı de delırttıler. cocugun kızı erkegı mı olur. bana da kızım olacak deyınce olsun olsun dıyorlar ben bu kadar mutluyken. Allahım akıl fikir versin insallah

arkadaşım çok geçmiş olsun Rabbim korusun bebişlerinizi inşlh sorunsuz bişekilde bebişini kucağına alırsın ..

cnm bnm Allah razı olsun. Rabbim insallah en kısa surede sana da nasip etsin. Dualarım anne olmak ısteyen her kadın ıcın. Rabbım cabalarınızı bosa cıkarmasın sonra da hepımızın saglıkla kucagına almasını nasıp etsın

ayyy pınarcım.banada hamileyken aynı şeyleri diyolardı..-cinsiyeti ne??
-kız
-olsuuuunnn..evet olsun diyordum bende..kız olsun ..yeterki sağlıklı olsun..içimden küfürü basıyodum yeminle..sen benim bu bebeği bulmak için neler çektiğimi nerden biliceksin...ne acılar ne sıkıntılar..gerizekalılar...sinir oldum bak şimdi...bide benim diğeride kız ya..nedense ilki oğlan olupta ikinciside oğlan olunca öyle demiyolar ama..

ayy bizimde ilk oğlan dediler sonra kıza döndü ya öyle diyolar şükürler olsun Rabbime bi evlat verdiği için evladın kızı erkeğimi olurmuş hiç. eşimi bile payladım geçen gün . şakayla karışık oğlan muhabbeti yaptığı için. sen dedim şükret bi, evladın daha olduğuna nerelerdeydik aylar önve şimdi nerelerdeyiz şımarmak yerine bak ben de sinirlendim şimdi:))

Kyr çok sağol arkadaşım ..
Demek ki normal bir durummuş :)
Haftaya dr'a gittiğimizde yine onada sorarım ..

Bu arada günaydın kızlar ..

Kyr'cım bir kız bir erkek demis doktorun.Allah hayırlı ugurlu etsin.bundan guzel sey olur mu maasallahh.hayırlısıyla kucaklarımıza almak da nasip eder.Ben dun doktora gitim 2li testin sonucu cıkmıstı bu arada yine bir baksın cinsiyet icin diye rica ettım,16 hafta kontrole geldiginizde anca belli olur dedi.sanırım cok garantici:) esime dedim hatta ben alıo ben bakacam artık ultrasondan nasılsa ogrendim nasıl bakıldıgını dedim:)))bakalım ilk hareketlerini ne zaman tam hissedebilecgiz.sevgilerr....

arkadaslar 13+4 hafta ikizlere gebeyim,benım hala mide bulantım devam ediyor.drammamine diye bir ilac kullanıyorum.biraz olsun rahatlatıyor.sizde hala devam edenver mı ve kacıncı haftanızdasınız,gecirmek icin neler yapıyorsunuz???

merhaba arkadaslar,
oncelikler hepninize hayirli tedaviler,hayirli dogumlar,sabirli bekleyisler diliyorum
ben malesef sizin gibi tedaviye bile baslayamiyorum artik,esim artik tedaviyi kabul etmiyor
cok caresizim,cok kizginim,cok umutsuzum

enazindan esim vicdana gelene kadar kurlerle devam edecegim mucadeleme
acaba icinizde incir kuru yapan oldumu? gercekten yumurta kalitesini artiriyormu?
yardimlariniz icin simdiden saolun.

Canim gecmis olsun benim de 13+2 tek bebege gebeyim ama benimde sabah bulantilarim hala devam ediyor ogurtuler var ayrica bazi gun cok zor yemek yiyiroum bazi gun yiyorum gunden gune degisiyor yani sanirim biraz daha sabir etek gerekiyor 2 hafta icinde duzelecegini dusunuyorum daha kotuydum azaliyor simdi seninde oyle olacagina eminim....
gecmis olsun...

Kizlar bugun kontrolum var dilerim kuzum iyidir insan heyecanlaniyor her doktor kontorulunde dualarinizi eksik etmeyin ..

donunce yazarim nasil gectigini...opuyorum kizlar

Kizlar bugun kontrolum var dilerim kuzum iyidir insan heyecanlaniyor her doktor kontorulunde dualarinizi eksik etmeyin ..

donunce yazarim nasil gectigini...opuyorum kizlar

Saglık iyilik haberlerini bekliyoruz. Bebisinle geçecek dakikaların tadını çıkar))

sevgili Dew77, inan benım de oyle oluyor bir gun az bulantı bir gun agır oluyor.ama sukur diyorum,dedigin gibi doktor da bu ay icinde gececegini soyledi.benım decok ilginc geceleri daha yogun oluyor bulantılarım ama cok mızmızlanmayacagım:)sukur deyip dua edecegim:)Bu arada umarım doktordan guzel haberlerle donup bizlerle paylasırsın.sevgiler...

Canım önce sağlıklı olmalarını diliyorum, sonrada gönlünün muradını. Allahım hepimize saglikla kavuşmayı nasip etsin. Benim mide bulantilarim aksam oluyordu, gecti şimdi. O dediğin ilacı bana da önerdi doktorum ama ben içmedim, mide bulantısi için bildiklerim ac kalma, azar azar hep birşey olsun midende. Bebeklerim beslenmez diye korkma, mideni rahatlatan seyleri ye. Bana armut çok iyi gelmişti, sen kendine göre değerlendir. Umarım kısa sürede gecer, ben gecer gecer dedim hep, takılmadım hiç bulanmasina, hatta bulandiginda aptal aptal gülüyordum hep. Hamileyim ya sonunda)) sen de bedeninle konus ise yarıyor gercekten.

Sevgili Sugarbaby,
güzel dileklerin için cok teskkurler insallah sen de en kısa zamanda kavusursun bebişlerine. Erkeklerin psikolojisi tedavi syurecinde cok daha farklı oluyor,benım eşim ha bugun ha yarın diye oyaladıgında ben de cok inirlenmistim ve sonra da tek embriyo transferi yasası cıkmıstı ve ben cok uzulmutum.Soyle dusun herseyde bir hayır vardır,herseyin bir zamanı vardır. ama sunu da unutmamamk lazım bitkiler cok buyuk deva kaynagı.Ornegin biz keciboynuzu kürü yapmıstık.inan eşmin degerlerinde 1 ayda bir buyuk farkoldu.şncir kurunu hic yapmadım ama yapan ve memnun kalanlar oldugunu okumustum internetten.Yılmak yok,üitsizlige kapılmak yok.eşini de hoşgörmeye calıs sonucta onlarla biz cidden farklıyız.onlar bebek olayını şahsi bir dava (erkeklikleriyle dogru orantili bir olay)olarak gorup,morallarini cok bozuyorlar.halbuki hersey kader,kısmet ve cabalamak.Allah'ım kimsenin kucagını bos bırakmasın,hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin.

cnm yaa,ne kadar ppozitifsin maaşallah.bundan boyle ben de oyle yapayım.mide bulantısına gülüp geceyim ve gececek diye dusuneyim.cunku ben 9 ay boyunca gecmezse diye dusunuyordum,olumsuz dusunup olumsuzlugu cagırmayayayım:) su yaz gelse biran once hayırlısıyla ve bebişlerimizi sağ salim saglıklıca getirse:)

mıdesı bulanan arkdaslarım merak etmeyın ben hıc gecmıcek zannetmıstım ama 4 ayından sonra gecıoo bırazcık daha sabredın bılıyorum zor ama annelık burda baslıo ıste demıı:) DEW:cnm gelmedınmı hala bebısın nasıll yesın onu teyzesı

Hiç kulak asma cnm, maalesef densiz çok. İk defa biz doğurmayacağız i ikiz, onlar saglikla doğsun inşallah, Rabbim verdiyse vardır bildigi.

doğru söylüyorsun canım Allah verdiyse bir bildiği vardır bende hep öyle diyorum.onlar dediğin gibi sağlıklı olsunlar ben başka birşey istemiyorum.

amin canım saol..

canım bende ikiz hamileyim benim 16 haftaya kadar sürdü olabilir sıkma canını...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…