2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

Slm cnm, ben de sürekli yiyorum, baslarda ben de kaygılanmistim ancak okuduğum her yazıda aynı bilgi var. Öncelikle hamile kaldığın kilo çok önemli, düşük kilolular için alınabilecek kilo biraz daha esnek, yüksek kilolularda kiloya dikkat etmek lazim. Normalde üst sınır 14kg. Normal şartlarda 14kg alırsan doğumdan kısa süre sonra eski kilona dönebilirsin. Bu max. kilo ikiz annelerinde 17. Ama dediğim gibi hamile kaldığın kilo çok önemli.

Cnm hemen ekliyorum, çok hoş bir isim, Rabbim saglikla dünyaya gelmesini, adıyla güzel bir hayat yasamasını nasip etsin kızına ve tüm bebeklere.

HAZİRAN_TEMMUZ_AĞUSTOS_EYLÜL AYINDA ANNE OLACAKLAR BİZİM KIZLAR
İSİMYAŞK. DENEMESATD.TARİHİCİNSİYETİSİM
porter321.deneme5eylül11haziranErkek/Erkek
muhhanim312.deneme6eylül12haziranErkek
nec86251.deneme8eylül13haziranErkek
ayzan322.deneme9eylül15haziranKız
aymutu294.deneme14eylül20haziranKız
hayela89232.deneme15eylül22haziranKız/Erkek
elon311.deneme22eylül28haziranErkek
hayalimmm271.deneme24eylül30haziranKız
nili_fer262.deneme29eylül18haziranKız/Erkek
pele301.deneme29eylül18haziran
sevinc85261.deneme1ekim7temmuzKız
perla1344.deneme4ekim10temmuz
AliasBlue301.deneme5ekimKız
sesiler1.deneme10ekim18temmuzErkek
son_ece302.deneme10ekim16temmuz
cloudly281.deneme13ekim19temmuzErkekOrhan
pinar1202304.deneme14ekim20temmuzKız
Beren_Berat3014ekim20temmuzKızBeren
bbeydam301.deneme15ekim21temmuzKızElif-Su
mucociko312.deneme17ekim23temmuzErkek
breshka18ekim24temmuzErkek
nihall241.deneme27ekim2ağustos
enteresann1.deneme27ekim4ağustos
ermer301.deneme29ekim4ağustos
lilyum401kasım7ağustosKız
Lotus834.deneme4kasım10ağustos
Masideaydn6kasım11ağustosErkek
Bilgemmm262.deneme6kasım11ağustos
kyr313.deneme8kasım13ağustosKız/ErkekYağmur/Toprak
DEW77342.deneme14kasım22ağustosKızKarya
akasya1978331.deneme16kasım22ağustos
erva64301.deneme25kasım
poyraz18251.deneme
nil82292.deneme4aralık

Cnm hemen ekliyorum, çok hoş bir isim, Rabbim saglikla dünyaya gelmesini, adıyla güzel bir hayat yasamasını nasip etsin kızına ve tüm bebeklere.

Amin guzelim saglikla dogsun hepsi insallahallah acilarini gostermesin...yuzlerimiz hep gulsun....

Seninle tarihlerimiz yakin diye danismak istedim bu hafta 14.haftam olcak yavas yvas yemege basliyordum dun yine cok bulantim oldu bugunde dune gore daha iyi ama yine cok istahli oldugum soylenemez gecmeyecek mi bu his yaaa vallaha odum kopuyor gerimi geliyor bulantilarim diye...birde sabahlari hala uyanir uyanmaz oguruyorum

Cnm geçmez olur mü hiç geçecek tabii ki, 4.ayin bitmesiyle son buluyormuş genelde. Benim pek bulantım olmadı şükür, sen de gönlünü ferah tut elbette geçecek, vücudun alışacak kısa süre sonra minigine)

Selam kızlar, uzun zamandır giremiyorum ama takipteyim ... Bebeklerini kaybeden arkadaslar olmuş Allah sabır versin, gecmis olsun... Yola bebekleriyle devam eden arkadaslara ve bana tabi saglikla yolu tamamlamayı nasib etsin , 17+4 günlük olduk bizde 16. Haftaya kadar kıza benzettiler bebeğimi gecen hafta kesin oglum olcagini öğrendik, bu ikinci oglum olcak 7 yasında abimiz var onun duası oldu.... İsmide hazır YUSUF!!!!!! Oglum koydu kardeşine..... Bakalım nasil gecincekler

HAZİRAN_TEMMUZ_AĞUSTOS_EYLÜL AYINDA ANNE OLACAKLAR BİZİM KIZLAR
İSİMYAŞK. DENEMESATD.TARİHİCİNSİYETİSİM
porter321.deneme5eylül11haziranErkek/Erkek
muhhanim312.deneme6eylül12haziranErkek
nec86251.deneme8eylül13haziranErkek
ayzan322.deneme9eylül15haziranKız
aymutu294.deneme14eylül20haziranKız
hayela89232.deneme15eylül22haziranKız/Erkek
elon311.deneme22eylül28haziranErkek
hayalimmm271.deneme24eylül30haziranKız
nili_fer262.deneme29eylül18haziranKız/Erkek
pele301.deneme29eylül18haziran
sevinc85261.deneme1ekim7temmuzKız
perla1344.deneme4ekim10temmuz
AliasBlue301.deneme5ekimKız
sesiler1.deneme10ekim18temmuzErkek
son_ece302.deneme10ekim16temmuz
cloudly281.deneme13ekim19temmuzErkekOrhan
pinar1202304.deneme14ekim20temmuzKız
Beren_Berat3014ekim20temmuzKızBeren
bbeydam301.deneme15ekim21temmuzKızElif-Su
mucociko312.deneme17ekim23temmuzErkek
breshka18ekim24temmuzErkek
nihall241.deneme27ekim2ağustos
enteresann1.deneme27ekim4ağustosErkekYusuf
ermer301.deneme29ekim4ağustos
lilyum401kasım7ağustosKız
Lotus834.deneme4kasım10ağustos
Masideaydn6kasım11ağustosErkek
Bilgemmm262.deneme6kasım11ağustos
kyr313.deneme8kasım13ağustosKız/ErkekYağmur/Toprak
DEW77342.deneme14kasım22ağustosKızKarya
akasya1978331.deneme16kasım22ağustos
erva64301.deneme25kasım
poyraz18251.deneme
nil82292.deneme4aralık

evet yaa :))) olsuuunnn..bu laf ne kadar sıkıyordu o zamanlar canımı...bencede basmıyo kafaları..birde sanırım kolay hamile kalanlar bu kişiler...

evet yaa :))) olsuuunnn..bu laf ne kadar sıkıyordu o zamanlar canımı...bencede basmıyo kafaları..birde sanırım kolay hamile kalanlar bu kişiler...

kyr cım..googleden ayşenin ikizleri diye yaz...ayşe aydın nın sitesi..çok güzel..bu kadın vatan gazetesindede anne çocuk bölümünde yazarlık yapıyor..aynı zamanda kendiside tüp bebekle ikizlere hamile kalmış..3 sene önce kitabı çıkmıştı...anneee anne oluyoruumm adlı kitabı..belki duymuşsundur..ben tüp bebek öncesi onun kitabını okumuştum..çok beğenmiştim..tüp bebek tedavisinden doğuma kadar olan sürecini anlatmış..şimdi bir oğlu ve bir kızı var..6 yaşlarındalar şuan sanırım..ordan çok mesajlaşmıştık kendisiyle...onun kızının adı defne ydi..bende çok beğenip onu koymuştum...çoık faydalı bir site..özellikle ikiz anneleri ve adayları için..bir bak istersen...

Dualarimiz seninle cnm dilerim bize cok guzel haberlerle donersin...biliyorum bu hissi bende her seferinde yuregim agzimda gidiyorum mutlu mutlu ayriliyorum darisi basina guzelim...guzle haberlerini bekliyoruz...

Sefanız olsun, inşallah yaza arabasında gezdireceksin kuzunu. Bugün kontrol varmış, ne güzel buluşma gunü, saglık haberleriyle geçsin insallah

canlarımmm çok saolunnnn... inşallahhh 3 kişi gezeceğiz yazın ve sonrasında..

geldik şimdi doktor amcamızdan.. Allahıma bin şükür herşey iyi önceki görüntülerde bana benziyordu yavrumuz, ama şimdi aynı babası Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin, hepimizin inşallah.. isim de netleşiyor sanki doktorumuzda sordu ismini bi kayınpederimizin adı olcağını diğerine karar veremediğimizi söyledim ama çıkışta eşim kararsız kaldığımız isimlerden birini söyledi sanırım karar veriyoruz. oğluma ismini söylediğimde yazıcam sizlere de inşallah.. plasenta için heralde tam yukarda değil ama problemli yerde değil dedi. progestana hala devam ediyorum ama yine sormayı unuttum ne için kullandırtığını ama hiç önemli değil demekki kullanmam uygun.. doktoruma çok güveniyorum çünkü.. Allahım hep sağlıkla devam ettirsin inşalah güzel güzel haberlerimizi paylaşalım..

dew77cim karya ismi gerçekten çok güzelmiş hem farklı hem anlamlı.. adıyla yaşasın inşallah. mide bulantısı benim nerdeyse 12den sonra başlayıp 19lara kadar devam etti ama çok yoğun olmadı. senin de yemeni kısıtlamadan geçer inşallah..

canım çok sevindim hayırlı olsun herşey çok güzel olmasına bendede hamilelik kitabı var canım onda yazıyor eşin aşşağıda olmasından korkmayın bu bazı annelerde görülüyor yazıyor sende takılma bu konuya canım ben dediğim gibi çalıştığından bence sürekli ayakta olduğundan.bizde dün ninelerle dedelerle babasıyla ve annesiyle gezdi bebişlerim inş bebişlerim doğuncada böyle gezeriz.

Cnm sagol, bahsettigin kitabı yeni bitirdim, gercekten çok keyifli. Hatta gecen gün tavsiye ettim kızlara. Ayse Aydin'in internet sayfası güncelleniyor 1 aydır açılmasını bekliyorum. Yine de düşündüğün için teşekkür ederim.

İyi haberlerle dönmene sevindim, Rabbim sonuna kadar saglık nasip etsin.

Guzel haberlerle gelmissin cok sukur souna kadar boyle gitsin insallah....ismimi begenmene sevindim bende cok mutluyum kuzumun isminden :)

izmirdeki arkadaşlar geçmiş olsun dün galiba deprem olmuş bugün sabah haberlerde dinledim.bebişlere ve kendinize dikkat edin....

cnm benım bebişini görmüssun bende gordum dün aynı bana benzıomus doktr bıle soledı cnm kzıım hayrılısyla gelır ıns.bebıslerımız.her gıttıgımızde buyuyoya ne mutlu oluyorum yaa maşallah bizleree

kızlar siz vitamin hapı kullanıyormusunuz ben sadece magnezyum kalsiyum bide untmazsam kan hap kullanıyorum o kadar:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…