GÜNAYDIN güzel hamişlerr
HEPİNİZE GÜZEL HAFTA SONLARI DİLİYORUMM
BU ARADA BENİM CNM SÜREKLİ BİŞİLER CEKİO SÜREKLİ YİYORUMM BU GİDİŞLE GÖBÜŞÜM KOCAMN OLCAK DOGUMDA BI 80 KILO OLURUM HERHALDE
KIZLAR ETRAFINIZDA DOGUM YAPANLAR VARDIR NORMAL KILO ALIMI NEDIR SIZCEE
Kizlar herkese iyi haftalar,
Kyr cnm listeyi sen yapiyorsun asagida da adini gorunce yazayim dedim, biliyorsun kismetse kizim olacak gerci henuz kesin degil ama yinede soylemek istedim kizimin adi kismetse Karya olacak :) daglar prensesi,su perisi demekmis ayrica karya prensesi var bodrumda birde ege yoresinde m.o kurulan bir kavmin ismi :) her turlu bayildim anlamina ve kocamla karar verdik bu isme....kuzumun adi Karya :)
Bugun doktora gidecek herkese bol sanslar dualarimiz sizlerle....
İSİM | YAŞ | K. DENEME | SAT | D.TARİHİ | CİNSİYET | İSİM | |
porter | 32 | 1.deneme | 5eylül | 11haziran | Erkek/Erkek | ||
muhhanim | 31 | 2.deneme | 6eylül | 12haziran | Erkek | ||
nec86 | 25 | 1.deneme | 8eylül | 13haziran | Erkek | ||
ayzan | 32 | 2.deneme | 9eylül | 15haziran | Kız | ||
aymutu | 29 | 4.deneme | 14eylül | 20haziran | Kız | ||
hayela89 | 23 | 2.deneme | 15eylül | 22haziran | Kız/Erkek | ||
elon | 31 | 1.deneme | 22eylül | 28haziran | Erkek | ||
hayalimmm | 27 | 1.deneme | 24eylül | 30haziran | Kız | ||
nili_fer | 26 | 2.deneme | 29eylül | 18haziran | Kız/Erkek | ||
pele | 30 | 1.deneme | 29eylül | 18haziran | |||
sevinc85 | 26 | 1.deneme | 1ekim | 7temmuz | Kız | ||
perla1 | 34 | 4.deneme | 4ekim | 10temmuz | |||
AliasBlue | 30 | 1.deneme | 5ekim | Kız | |||
sesiler | 1.deneme | 10ekim | 18temmuz | Erkek | |||
son_ece | 30 | 2.deneme | 10ekim | 16temmuz | |||
cloudly | 28 | 1.deneme | 13ekim | 19temmuz | Erkek | Orhan | |
pinar1202 | 30 | 4.deneme | 14ekim | 20temmuz | Kız | ||
Beren_Berat | 30 | 14ekim | 20temmuz | Kız | Beren | ||
bbeydam | 30 | 1.deneme | 15ekim | 21temmuz | Kız | Elif-Su | |
mucociko | 31 | 2.deneme | 17ekim | 23temmuz | Erkek | ||
breshka | 18ekim | 24temmuz | Erkek | ||||
nihall | 24 | 1.deneme | 27ekim | 2ağustos | |||
enteresann | 1.deneme | 27ekim | 4ağustos | ||||
ermer | 30 | 1.deneme | 29ekim | 4ağustos | |||
lilyum40 | 1kasım | 7ağustos | Kız | ||||
Lotus83 | 4.deneme | 4kasım | 10ağustos | ||||
Masideaydn | 6kasım | 11ağustos | Erkek | ||||
Bilgemmm | 26 | 2.deneme | 6kasım | 11ağustos | |||
kyr | 31 | 3.deneme | 8kasım | 13ağustos | Kız/Erkek | Yağmur/Toprak | |
DEW77 | 34 | 2.deneme | 14kasım | 22ağustos | Kız | Karya | |
akasya1978 | 33 | 1.deneme | 16kasım | 22ağustos | |||
erva64 | 30 | 1.deneme | 25kasım | ||||
poyraz18 | 25 | 1.deneme | |||||
nil82 | 29 | 2.deneme | 4aralık |
Cnm hemen ekliyorum, çok hoş bir isim, Rabbim saglikla dünyaya gelmesini, adıyla güzel bir hayat yasamasını nasip etsin kızına ve tüm bebeklere.
Amin guzelim saglikla dogsun hepsi insallahallah acilarini gostermesin...yuzlerimiz hep gulsun....
Seninle tarihlerimiz yakin diye danismak istedim bu hafta 14.haftam olcak yavas yvas yemege basliyordum dun yine cok bulantim oldu bugunde dune gore daha iyi ama yine cok istahli oldugum soylenemez gecmeyecek mi bu his yaaa vallaha odum kopuyor gerimi geliyor bulantilarim diye...birde sabahlari hala uyanir uyanmaz oguruyorum
İSİM | YAŞ | K. DENEME | SAT | D.TARİHİ | CİNSİYET | İSİM | |
porter | 32 | 1.deneme | 5eylül | 11haziran | Erkek/Erkek | ||
muhhanim | 31 | 2.deneme | 6eylül | 12haziran | Erkek | ||
nec86 | 25 | 1.deneme | 8eylül | 13haziran | Erkek | ||
ayzan | 32 | 2.deneme | 9eylül | 15haziran | Kız | ||
aymutu | 29 | 4.deneme | 14eylül | 20haziran | Kız | ||
hayela89 | 23 | 2.deneme | 15eylül | 22haziran | Kız/Erkek | ||
elon | 31 | 1.deneme | 22eylül | 28haziran | Erkek | ||
hayalimmm | 27 | 1.deneme | 24eylül | 30haziran | Kız | ||
nili_fer | 26 | 2.deneme | 29eylül | 18haziran | Kız/Erkek | ||
pele | 30 | 1.deneme | 29eylül | 18haziran | |||
sevinc85 | 26 | 1.deneme | 1ekim | 7temmuz | Kız | ||
perla1 | 34 | 4.deneme | 4ekim | 10temmuz | |||
AliasBlue | 30 | 1.deneme | 5ekim | Kız | |||
sesiler | 1.deneme | 10ekim | 18temmuz | Erkek | |||
son_ece | 30 | 2.deneme | 10ekim | 16temmuz | |||
cloudly | 28 | 1.deneme | 13ekim | 19temmuz | Erkek | Orhan | |
pinar1202 | 30 | 4.deneme | 14ekim | 20temmuz | Kız | ||
Beren_Berat | 30 | 14ekim | 20temmuz | Kız | Beren | ||
bbeydam | 30 | 1.deneme | 15ekim | 21temmuz | Kız | Elif-Su | |
mucociko | 31 | 2.deneme | 17ekim | 23temmuz | Erkek | ||
breshka | 18ekim | 24temmuz | Erkek | ||||
nihall | 24 | 1.deneme | 27ekim | 2ağustos | |||
enteresann | 1.deneme | 27ekim | 4ağustos | Erkek | Yusuf | ||
ermer | 30 | 1.deneme | 29ekim | 4ağustos | |||
lilyum40 | 1kasım | 7ağustos | Kız | ||||
Lotus83 | 4.deneme | 4kasım | 10ağustos | ||||
Masideaydn | 6kasım | 11ağustos | Erkek | ||||
Bilgemmm | 26 | 2.deneme | 6kasım | 11ağustos | |||
kyr | 31 | 3.deneme | 8kasım | 13ağustos | Kız/Erkek | Yağmur/Toprak | |
DEW77 | 34 | 2.deneme | 14kasım | 22ağustos | Kız | Karya | |
akasya1978 | 33 | 1.deneme | 16kasım | 22ağustos | |||
erva64 | 30 | 1.deneme | 25kasım | ||||
poyraz18 | 25 | 1.deneme | |||||
nil82 | 29 | 2.deneme | 4aralık |
yaa evt banada soruolar neyın oluo dıe kızım dıorum sevınçle cıglık atarak soluyorum nerdeyse onlarda olsun dıo olsun ne demek yaa tövbe yarabbım olsun gözüne girsin diyesim geliooaman neys evladın kızı erkegımı olurmus kafaları basmıo ıstee
yaa evt banada soruolar neyın oluo dıe kızım dıorum sevınçle cıglık atarak soluyorum nerdeyse onlarda olsun dıo olsun ne demek yaa tövbe yarabbım olsun gözüne girsin diyesim geliooaman neys evladın kızı erkegımı olurmus kafaları basmıo ıstee
İsim konusu zor görünse de içinde bir gizem saklı sanki. Ya da ben öyle hissediyorum, öyle bir durum ki, anne-baba günlerce, haftalarca her isme bakıyor, düşünüyor, bir an geliyor, bir isim görüyor yüreği evet işte bu diyor... Bir kitap okuyorum; yazar bebeğine bir mektup yazıyor, mektupta "sen beni seçtin inanıyorum minik bebek, yukarıda bir melek sana bir kitap açtı, önüne birçok anne adayı dizdi, sen de beni seçtin"diyor. Çok hoşuma gitti bunu düşlemek, burdan yola çıkarak ben de diyorum ki aslında her bebek adını da seçiyor gelirken ve bu süreç içinde anne-baba bir şekilde buluyor o ismi... Tesadüf diye birşey yok hayattta, her tesadüf aslında bir seçenek:)))
Ben eminim gönlünüze konacak o isimler, bebeklerinizin seçtiği, o eşsiz isimler:)))
Dualarimiz seninle cnm dilerim bize cok guzel haberlerle donersin...biliyorum bu hissi bende her seferinde yuregim agzimda gidiyorum mutlu mutlu ayriliyorum darisi basina guzelim...guzle haberlerini bekliyoruz...
Sefanız olsun, inşallah yaza arabasında gezdireceksin kuzunu. Bugün kontrol varmış, ne güzel buluşma gunü, saglık haberleriyle geçsin insallah
canlarımmm çok saolunnnn... inşallahhh 3 kişi gezeceğiz yazın ve sonrasında..
geldik şimdi doktor amcamızdan.. Allahıma bin şükür herşey iyiönceki görüntülerde bana benziyordu yavrumuz, ama şimdi aynı babası Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin, hepimizin inşallah.. isim de netleşiyor sanki doktorumuzda sordu ismini bi kayınpederimizin adı olcağını diğerine karar veremediğimizi söyledim ama çıkışta eşim kararsız kaldığımız isimlerden birini söyledi sanırım karar veriyoruz. oğluma ismini söylediğimde yazıcam sizlere de inşallah.. plasenta için heralde tam yukarda değil ama problemli yerde değil dedi. progestana hala devam ediyorum ama yine sormayı unuttum ne için kullandırtığını ama hiç önemli değil demekki kullanmam uygun.. doktoruma çok güveniyorum çünkü.. Allahım hep sağlıkla devam ettirsin inşalah güzel güzel haberlerimizi paylaşalım..
dew77cim karya ismi gerçekten çok güzelmiş hem farklı hem anlamlı.. adıyla yaşasın inşallah. mide bulantısı benim nerdeyse 12den sonra başlayıp 19lara kadar devam etti ama çok yoğun olmadı. senin de yemeni kısıtlamadan geçer inşallah..
Cnm sagol, bahsettigin kitabı yeni bitirdim, gercekten çok keyifli. Hatta gecen gün tavsiye ettim kızlara. Ayse Aydin'in internet sayfası güncelleniyor 1 aydır açılmasını bekliyorum. Yine de düşündüğün için teşekkür ederim.kyr cım..googleden ayşenin ikizleri diye yaz...ayşe aydın nın sitesi..çok güzel..bu kadın vatan gazetesindede anne çocuk bölümünde yazarlık yapıyor..aynı zamanda kendiside tüp bebekle ikizlere hamile kalmış..3 sene önce kitabı çıkmıştı...anneee anne oluyoruumm adlı kitabı..belki duymuşsundur..ben tüp bebek öncesi onun kitabını okumuştum..çok beğenmiştim..tüp bebek tedavisinden doğuma kadar olan sürecini anlatmış..şimdi bir oğlu ve bir kızı var..6 yaşlarındalar şuan sanırım..ordan çok mesajlaşmıştık kendisiyle...onun kızının adı defne ydi..bende çok beğenip onu koymuştum...çoık faydalı bir site..özellikle ikiz anneleri ve adayları için..bir bak istersen...
geldik şimdi doktor amcamızdan.. Allahıma bin şükür herşey iyiönceki görüntülerde bana benziyordu yavrumuz, ama şimdi aynı babası Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin, hepimizin inşallah.. isim de netleşiyor sanki doktorumuzda sordu ismini bi kayınpederimizin adı olcağını diğerine karar veremediğimizi söyledim ama çıkışta eşim kararsız kaldığımız isimlerden birini söyledi sanırım karar veriyoruz. oğluma ismini söylediğimde yazıcam sizlere de inşallah.. plasenta için heralde tam yukarda değil ama problemli yerde değil dedi. progestana hala devam ediyorum ama yine sormayı unuttum ne için kullandırtığını ama hiç önemli değil demekki kullanmam uygun.. doktoruma çok güveniyorum çünkü.. Allahım hep sağlıkla devam ettirsin inşalah güzel güzel haberlerimizi paylaşalım..
dew77cim karya ismi gerçekten çok güzelmiş hem farklı hem anlamlı.. adıyla yaşasın inşallah. mide bulantısı benim nerdeyse 12den sonra başlayıp 19lara kadar devam etti ama çok yoğun olmadı. senin de yemeni kısıtlamadan geçer inşallah..
evet yaa :))) olsuuunnn..bu laf ne kadar sıkıyordu o zamanlar canımı...bencede basmıyo kafaları..birde sanırım kolay hamile kalanlar bu kişiler...
kızlar siz vitamin hapı kullanıyormusunuz ben sadece magnezyum kalsiyum bide untmazsam kan hap kullanıyorum o kadar:))