cnm yaa ALLAHIM gönlüne göre verdi işte bi cadı bide yaramazz maşşallah....cnm aynı durum bendede var hangi magazaya girsek veya nereye gıtsek hemen ben hamıleyım dıyesım gelıo eşim gülüo bana bende her anını yaşamak istiyorum dıyorum herkese gösteresim gelioo bakınn dıee ALLAHIM hayırlsıyla kucagımıza almaya nasıp etsın.(amın)
Kızlar bısey sorcam gaz sancınız oluomu hıcc benim dun cok sancım oldu gavıscon ıctım doktru aradık o soledı
kızlar benim bugün dr kontrolüm vardı detaylı ultrasona girdim inanırmısınız prensesimin bütün organlarını gördüm rabbime şükürler olsun gayet iyi görünüyor.eli,ayağı,parmakları,ağzı,burnu,kulakları ayyyy her yerini gördük eşimle.bide sürekli ağzını açıp kapıyordu meleğim.
neyse cok fazla anlattım galiba darısı sizlere.
kızlar biz geldik bugün bebişlerimin kız ve erkek olduğu kesinleşti :))) ayrıntılı ultrasona girdik bütün organlarını gördük 3 boyutluda gördük iki kardeş kafa kafaya vermişler hatta iki kardeş kızım oğlumun ensesinden öper gibi pozisyon almıştı.daha sonra yanak yanağa pozisyon aldılar.ayy Allahım ne kadar güzel bi şey.herşeyleri çok güzel çıktı çok şükür.bunun üzerine annemle babam bana süpriz yapmışlar yanıma geldiler[benim ailem şehir dışında] mutluluğumun üzerine mutluluk kattılar.
Ahhh kurban olsunlar onlara, maşallah cnm çok şükür hersey yolundaymis. Gozunaydin, hem bebeklerin için hem de ailenin gelişi için. İnşallah doguma gelmeleri de nasip olsun.
cooook güzel tarif edilemez ki bu mutluluk.
bu arada ikimizin gebelik haftası aynı.
bakalım kim önce doğuracak hı?
ayy canım seninde bi kız bi erkek ne güzel maaşallah bi taşla iki kuş :))
nilifer tebrik ederim canım
ne kadar şanslısın. 2 güzellik bir arada. hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde büyüsün kuzucukların.
annenle babanın gelmesi de beni çok duygulandırdı. benimkilerde şehir dışında fakat gelmeyi bırak birde küskünler.
yavrumun sevincine sevinç katmayı bırak yarım bir sevinç var içimde.
Bugün kendi doktorumdan başka bir doktora randevum vardı, amacım sadece erken dönemde bir gözün daha bebeklerimi görmesiydi. İçimi rahatlatmak için yani, muayene sırasında birden doktor pat diye biri erkek dedi, tabii şok oldum, diğeri de kızmış:))) Bir kızım bir de oğlum olacakmış Allahın izniyle. Ahhh kızlar bu nasıl bir süreç her anı büyülü, her adımı şaşkınlık. Rabbim hepimizin bebeklerini korusun, hepimize bebeklerimizi kucaklarımızda görmeyi nasip etsin.
evet tatlım seçebiliyorlar ama asla kabul etmiyolar:)))) sperm yıkama sırasında cinsiyet ayrımı yapılıyomuş çünkü cinsiyetin biri dipte kalırken diğeri daha yüzeyde kalıyomuş. ama bilimsel kesinliği olmadığı için kabol etmiyolar....Valla dün de dedim ben artık daha eminim, tüp bebekte bir kiz bir erkek seciyorlar. Tabii bildiğimden değil ama hep öyle olması da tesadüf değildir herhalde. Ayyy bilemedim, aman sağlıklı olsunlar, inşallah senin de gönlünün muratları gobegindedir)
tebriklleerrrrrrrr... bayılıyorum mutlu ikiz haberlerine.... rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...kızlar biz geldik bugün bebişlerimin kız ve erkek olduğu kesinleşti :))) ayrıntılı ultrasona girdik bütün organlarını gördük 3 boyutluda gördük iki kardeş kafa kafaya vermişler hatta iki kardeş kızım oğlumun ensesinden öper gibi pozisyon almıştı.daha sonra yanak yanağa pozisyon aldılar.ayy Allahım ne kadar güzel bi şey.herşeyleri çok güzel çıktı çok şükür.bunun üzerine annemle babam bana süpriz yapmışlar yanıma geldiler[benim ailem şehir dışında] mutluluğumun üzerine mutluluk kattılar.
Ne guzel duygu allah icinize sindirsin bebeklerimizin saglikli olmasi en onemlisi diymi?hayat duruyor sanki o noktada dilerim kucagina alincada mutlulugun daim olsun....
ay ne guzellll kyr icin de cok sevindim simdi de senin icin bir kiz bir erkek muthis bir duygu canim yaaa allah icinize sindirsin...valaha ikiz anneleri isiniz zor herseyden iki tane alacaksiniz allah kolaylik versin :)))))
Yarin doktor kontorlum var kismetse minigimi gorecegim 13+2 olacagim yarin acaba diyorum gorurmu cinsiyeti?nilufer sanirim senin 14.haftada belli oldu diymi?belki diyorum bende ucundan kiyisindan yirtarim :))) ne dersiniz?
bakma canım sen o densizlere boş boğaz herkes bende kızım olacak deyince olsun neyse ikinciyide yaparsınız diyolar sinir oluyorum hiç takılma canım Rabbim verir kolaylığımı alışma süresini atlattıkmı deyme keyfine :))saol canım benim keşke herkes sizin gibi güzel güzel anlatsa evden dışarı çıkmaz oldum kimi görsem nasıl bakacan diyor insanın psikolojisi bozuluyor.
Cnm başladık gecen hafta ise
Cok sıkıntım var benim
Cuma gunü kasilmalarim başladı doktorum hemen adalat crono ilacına başlattı.iste istemesem de stres oluyorum sanırım. Bir de masa bası isim benim gecen gun tam 5 saat masadan kalkmadigimi farkettim
İlacın etkisimidir bilmiyorum ama dün ve bugun bacaklarım davul gibi şişti
Doktor hemen görmem lazım dedi bugun gece 10 da randevum var ciddi birsey olabilirmiş trombofili hastası olabilirmişim
Kendi sıkıntılarımda uğraşıyorum yani bu dertlerden inan kusmalarimi unutum
Bile
DUa edin güzel haberlerle doneyim
Valla dün de dedim ben artık daha eminim, tüp bebekte bir kiz bir erkek seciyorlar. Tabii bildiğimden değil ama hep öyle olması da tesadüf değildir herhalde. Ayyy bilemedim, aman sağlıklı olsunlar, inşallah senin de gönlünün muratları gobegindedir)
evet tatlım seçebiliyorlar ama asla kabul etmiyolar:)))) sperm yıkama sırasında cinsiyet ayrımı yapılıyomuş çünkü cinsiyetin biri dipte kalırken diğeri daha yüzeyde kalıyomuş. ama bilimsel kesinliği olmadığı için kabol etmiyolar....
tebriklleerrrrrrrr... bayılıyorum mutlu ikiz haberlerine.... rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
bakma canım sen o densizlere boş boğaz herkes bende kızım olacak deyince olsun neyse ikinciyide yaparsınız diyolar sinir oluyorum hiç takılma canım Rabbim verir kolaylığımı alışma süresini atlattıkmı deyme keyfine :))
bizim gibi zor anne olanlara vız gelir böyle şeyler:))
valla canım ben bu rahimin hissedilmesi olayına bir türlü vakıf olamadım aradım aradım bulamadım :))Merhaba kızlar ...
Size bişey soracağım canım arkadaşlarım ..
Ben gece sırt üstü yatarken elimi kasığıma koyduğumda rahim top gibi elime geliyor , yani bebeğin şekline göre .. Eğer toplanmışsa hissediyorum , bazen yayvanlaşıyor ve rahim ele gelmiyor ..Bu konuda bir sıkıntı yok ama yarın 15 haftalık olucam , bebek ne zaman kasıktan karına çıkar ..
Karnım büyüyor ama bebeğim hep kasıklarımda .. Bir tanıdığım o büyüsede istediği zaman yukarı çıkar istediği zaman kasığa gelir demişti..
Bende acaba yukarda olması gerekirken aşağıya mı yerleşti diye endişe ediyorum ama 16 . haftalarda göbek deliğinin yaklaşık 7.5 cm aşağılarında olması gerektiğide yazıyor...
Kızlar bilen varsa cevaplasın lütfen ..
Zayıf olduğum için daha evvel göbek kısmınımda yağ yoktu , o yüzden bebek sağa toplanınca ele geliyor, sola toplanıncada ele geliyor , güzel bir his ama kendi kendime kuruntuda yapıyorum
Büyk ihtimalle bir sorun yoktur ama ilk gebelik olunca insan biraz tecrübesizlikten herşeye bir kulp takıyor..
canım çok sevindim bi kızın bi oğlan olmasına Allah sonuna kadar sana bağışlasın inşlh sağlıklı bi şekilde kucağınada alırsın:)))
saol canım benim keşke herkes sizin gibi güzel güzel anlatsa evden dışarı çıkmaz oldum kimi görsem nasıl bakacan diyor insanın psikolojisi bozuluyor.