Slmlar, ben en son bebeklerimi 10gun önce gördüm. 12+0'daydik o gün, ikili taramaları yapıldı, yaklasik1,5 saat bebeklerleydik. Biri bir saniye durmadı, sürekli kıpır kıpırdi, diğer kuzum da öyle uslu uslu yattı, tek yaptıgı elini ağzına goturmekti. Endişelenme bence herhangi bir sorun olsa doktor kesin söyler. Umarım rahatlatır benim kuzularımın da aynı olması))
HAZİRAN_TEMMUZ_AĞUSTOS_EYLÜL AYINDA ANNE OLACAKLAR BİZİM KIZLAR
İSİM YAŞ K. DENEME SAT D.TARİHİ CİNSİYET İSİM porter 32 1.deneme 5eylül 11haziran muhhanim 31 2.deneme 6eylül 12haziran Erkek nec86 25 1.deneme 8eylül 13haziran Erkek ayzan 32 2.deneme 9eylül 15haziran Kız aymutu 29 4.deneme 14eylül 20haziran Kız hayela89 23 2.deneme 15eylül 22haziran Kız/Erkek elon 31 1.deneme 22eylül 28haziran Erkek hayalimmm 27 1.deneme 24eylül 30haziran Kız nili_fer 26 2.deneme 29eylül 18haziran Kız/Erkek pele 30 1.deneme 29eylül 18haziran sevinc85 26 1.deneme 1ekim 7temmuz Kız perla1 34 4.deneme 4ekim 10temmuz AliasBlue 30 1.deneme 5ekim Kız sesiler 1.deneme 10ekim 18temmuz Erkek son_ece 30 2.deneme 10ekim 16temmuz cloudly 28 1.deneme 13ekim 19temmuz Erkek Orhan pinar1202 30 4.deneme 14ekim 20temmuz Kız Beren_Berat 30 14ekim 20temmuz Kız Beren bbeydam 30 1.deneme 15ekim 21temmuz Kız Elif-Su mucociko 31 2.deneme 17ekim 23temmuz Erkek breshka 18ekim 24temmuz Erkek nihall 24 1.deneme 27ekim 2ağustos enteresann 1.deneme 27ekim 4ağustos ermer 30 1.deneme 29ekim 4ağustos lilyum40 1kasım 7ağustos Lotus83 4.deneme 4kasım 10ağustos Masideaydn 6kasım 11ağustos Bilgemmm 26 2.deneme 6kasım 11ağustos kyr 31 3.deneme 8kasım 13ağustos Kız/Erkek Yağmur/Toprak DEW77 34 2.deneme 14kasım 22ağustos akasya1978 33 1.deneme 16kasım 22ağustos erva64 30 1.deneme 25kasım poyraz18 25 1.deneme nil82 29 2.deneme 4aralık
Cnm sagolasin, inşallah 9 gün su gibi akıp geçsin, sende merakını gider biran önceTünaydın kızlar ..
Kyr çok sevindim , hep senin minişlerin biri kız biri erkek olsun diye geçiyordu içimden ..
Rabbim gönlüne göre verdi..
Sağlıcakla gelsin kuzular ..
Benim de 9 gün kaldı randevumuza ..
Tam 16 haftalık olucaz , hem 3'lü tarama yapılıcak hemde Allah nasip ederse cinsiyetini öğrenicez..
Çok heyecanlıyım ..
Sagol gercekten gönlümün muradı oldu, Rabbim herkesin gönlünün dileğini kabul etsin. Siz nasılsiniz?cnm maşallhhh rabbim bak gönlüne göre verdi ne mutlu sanasağlıkla huzurla tamamına ersin inşllh hamileliğin rabbım kucağına almayı nasip etsin inşallh bu güzel bebekleri çok sevindim senin adına dediğin gibi ben de katılıyrm yorumuna seçerek koyuyorlar 1 kız 1 erkek inanıyorum ben buna hayrlı uğurlu olsun evlatların
Âmin hepimizin bebeklerinin bahtları açık olsun inşallah.canım çok sevindim.. biri kız biri erkekmiş miniklerin
rabbim bahtlarınıda güzel yazsın inşallah... sağlıkla kucağına almanı dilerim...
Sabır cnm gün sayinca geçmiyor gibi geliyor ama sen de en kısa sürede saglikla öğreneceksin inşallah. Rabbim önce sağlıklı eylesin, sonra da gönlünden geceni nasip etsin.canım çok sevindim. Allah tamamına erdirsin. seni görünce bende heyecanlandım. kontrolum haftaya ama okuyunca hemen gidesim geldi. daha şimdiden çok güzel bi duygu anne olmak. ayy bende biran önce öğrenmek istiyorummmmmmm.....
Ye teyzesi aman onlar saglikla gelsin bize de sonra sen nerelerini istersen yeyerim ben toprağı denizisürpriz bebek bunlar maaşallah kuzucuklara çooookkkk sevinnnndimmmmm teyzeleri ısırır onları popişlerini ayyyyy çok güzel kızıma arkidiş var bol bol:))
Âmin sagol cnm, hepimiz saglikla kucaklayalım kuzularımızı inşallah, kendi yavrularıma dua ederken hep genelde dua ediyorum. Rabbim herkesin yavrusunu korusun...canım gözün aydın kuzucukların cinsiyetini öğrenmişsin allah tamamına erdirsin sağlıklıca kucağınıza almayı nasip etsin
Tskler Kyrcım,seninle benım aramda tam 1 hafta var,sen 1 hafta daha once hamile kalmıssın:) yazdıkların icimi cok rahatlattı,cok tesekkur ederim.Sanırım hamileliken cok fazla hassas oluyor insan ve aynı süreclerden gecmiş olan kişilerle paylaşmak cok rahatlatıyor. Benim doktorum ayda 1 kontrole cagırdı.kac kez tup bebek denedikten sonra gebelik olan hastaları daha sıklıkla cagırmaları gerekmiyor mu? Örnegin ikiz gebelik oldugu icin bana servikal ölcüm yapılacak ama taaa 6 martta.soyle 2 haftaya bir gitsem diye dusunyordum ben halbuki:))
Bugün kendi doktorumdan başka bir doktora randevum vardı, amacım sadece erken dönemde bir gözün daha bebeklerimi görmesiydi. İçimi rahatlatmak için yani, muayene sırasında birden doktor pat diye biri erkek dedi, tabii şok oldum, diğeri de kızmış:))) Bir kızım bir de oğlum olacakmış Allahın izniyle. Ahhh kızlar bu nasıl bir süreç her anı büyülü, her adımı şaşkınlık. Rabbim hepimizin bebeklerini korusun, hepimize bebeklerimizi kucaklarımızda görmeyi nasip etsin.
inş.canım..bende cok isterim bi kız bi erkek olmalarını ama önce saglıklı olsunlarda farketmez diyorum..bakalım ilerleyen haftalarda görcez inş.saglıkla kalın:))
canım gözün aydın öğrenmişsin cinsiyetleri tebrik ederim hep bir kız bir erkek olmasını istediğini söylüyodun bak allah gönlüne göre verdi canım bu sürecin en keyifli yanı bebeklere cici alırken cinsiyet sorduklarında ikiside var demek insanların yüzünde çok güzel bir tebessüm oluyor bu arada bende embriyologların cinsiyetlerini bildiklerine inanmaya başladım
Pınarcım prensesini hissetmişsin, gözünaydın.İşte bundan sonrası daha da keyifli olacak inşallah. Detaylı taramanız da olmuş, şükürler olsun herşey yolunda. Ben bugün kendi heyecanımdan sana birşey sormadım sen mazur gör beni. Öpüyorum ikinizi...
Nili_fer Allahım hayırlı haberlerle dönemni nasip etsin, kızına da, oğluna da sağlık versin. İyi heberlerinize duacıyım. Ben de bugün öğrendim biri kız, biri erkek bebeklerimin. Allahım hepimizin bebeklerini korusun.
Bilgem cnm naber? Benim de randevum 16.haftadaydı, ben bugün başka bir doktora gittim, 14.haftada söyledi valla cinsiyetlerini, şok oldum. Sen de kesin öğrenirsin cnm, Allahım önce sağlık versin, sonra da gönlünün muradını.
AliasBluebaşladım valla duaya, hemen dön, iyi haberler ver bize inşallah. Allahım korusun, herşey yolunda olsun, merakla bekliyorum dönüşünü.
Minik kızımla biz geldik
Cok sukur birşeyimiz yokmuş
İlacı keseceğiz simdilik o damarlarda genişleme yapıyormuş
Onun dısında minigim de iyiymis herseyi normal görünüyorama biz sık kontrolleri aksatmayalım dedi doktorumuz
cok cok sukur Rabbime
Allahım hepimizi korusun
Allah'a şükürler olsun gönlümden gecen gercegim oldu, inşallah saglikla kucağımıza da alırız. Sözünü ettigini bugün yasadım cnm, birkaç gündür her dışarı çıktığımda fiyat araştırması yapıyorum. Herseyi bir alışverişde alıp eve dönmek istiyorum. Bugün nevresim takımlarına baktım, satıcı sordu kiz mı erkek mı diye ikisi de var dedim ama beni görmeliydin))) ağzım kulaklarımda, adam demiştir iyi de kadın bir tek sende mı var diye ) süper bir his gercekten. Gecen gün esimle yatak bakıyorduk, adam bu yatak su kadar, bu da su kadar diyor ben de her seferinde bize iki tane lazım diyorum. Esim dayanamadı tamam askım bunlar tek üretilmiyor, seri üretim korkma dedi )) aslında benimki ego tatmini )) allahım korusun, esirgesin, kuzularımız saglikla gelsin
kızlar benim bugün dr kontrolüm vardı detaylı ultrasona girdim inanırmısınız prensesimin bütün organlarını gördüm rabbime şükürler olsun gayet iyi görünüyor.eli,ayağı,parmakları,ağzı,burnu,kulakları ayyyy her yerini gördük eşimle.bide sürekli ağzını açıp kapıyordu meleğim.
neyse cok fazla anlattım galiba darısı sizlere.
kızlar biz geldik bugün bebişlerimin kız ve erkek olduğu kesinleşti :))) ayrıntılı ultrasona girdik bütün organlarını gördük 3 boyutluda gördük iki kardeş kafa kafaya vermişler hatta iki kardeş kızım oğlumun ensesinden öper gibi pozisyon almıştı.daha sonra yanak yanağa pozisyon aldılar.ayy Allahım ne kadar güzel bi şey.herşeyleri çok güzel çıktı çok şükür.bunun üzerine annemle babam bana süpriz yapmışlar yanıma geldiler[benim ailem şehir dışında] mutluluğumun üzerine mutluluk kattılar.
ayy canım çok güzel bir duygu değilmi bende gördüm bebişlerimin heryerini :)))) benim çocuklarımda ağzını açıp açıp kapatıyor hatta bir ara gülüyormuş gibi oldu doktorda bak gülüyor dedi...Allahım bütün bebişleri korusun (amin)
kyr cım..ne güzell..hem kız hem oğlan tadıcaksın..istediğin de buymuş.allah gönlüne göre vermiş işte...tabii sağlıklı olsunlarda...birde evladı olmayanlarada allahım en yakın zamanda göstersin inşallah..
Allah'a şükürler olsun gönlümden gecen gercegim oldu, inşallah saglikla kucağımıza da alırız. Sözünü ettigini bugün yasadım cnm, birkaç gündür her dışarı çıktığımda fiyat araştırması yapıyorum. Herseyi bir alışverişde alıp eve dönmek istiyorum. Bugün nevresim takımlarına baktım, satıcı sordu kiz mı erkek mı diye ikisi de var dedim ama beni görmeliydin))) ağzım kulaklarımda, adam demiştir iyi de kadın bir tek sende mı var diye ) süper bir his gercekten. Gecen gün esimle yatak bakıyorduk, adam bu yatak su kadar, bu da su kadar diyor ben de her seferinde bize iki tane lazım diyorum. Esim dayanamadı tamam askım bunlar tek üretilmiyor, seri üretim korkma dedi )) aslında benimki ego tatmini )) allahım korusun, esirgesin, kuzularımız saglikla gelsin
ayy canım seninde bi kız bi erkek ne güzel maaşallah bi taşla iki kuş :))kızlar biz geldik bugün bebişlerimin kız ve erkek olduğu kesinleşti :))) ayrıntılı ultrasona girdik bütün organlarını gördük 3 boyutluda gördük iki kardeş kafa kafaya vermişler hatta iki kardeş kızım oğlumun ensesinden öper gibi pozisyon almıştı.daha sonra yanak yanağa pozisyon aldılar.ayy Allahım ne kadar güzel bi şey.herşeyleri çok güzel çıktı çok şükür.bunun üzerine annemle babam bana süpriz yapmışlar yanıma geldiler[benim ailem şehir dışında] mutluluğumun üzerine mutluluk kattılar.
kızlar biz geldik bugün bebişlerimin kız ve erkek olduğu kesinleşti :))) ayrıntılı ultrasona girdik bütün organlarını gördük 3 boyutluda gördük iki kardeş kafa kafaya vermişler hatta iki kardeş kızım oğlumun ensesinden öper gibi pozisyon almıştı.daha sonra yanak yanağa pozisyon aldılar.ayy Allahım ne kadar güzel bi şey.herşeyleri çok güzel çıktı çok şükür.bunun üzerine annemle babam bana süpriz yapmışlar yanıma geldiler[benim ailem şehir dışında] mutluluğumun üzerine mutluluk kattılar.