2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

canımm çok saolasın inşallah hep böyle güzel haberlerimizi paylaşırız.

prenses kendini mi hissettirdi oy oy yavrusu.. benim bitanemde gün içinde hissettiriyor çok şükür.. Allahım kimseyi bu duygudan mahrum bırakmasın inşallah..

Son düzenleme:
gözünaydın arkadaşım çok sevindim, ne güzel bir duygudur değil mi, gün geçtikçe daha da fazla hissedeceğiz işallah:)

sağolun kızlar Rabbim nasip etsin herkese ne kadar şükretsem az
tarifi imkansız şükürler olsun...

seni şu an en iyi anlayan benim..15 gün oldu kızıma veda edeli ama yüreğim ilk günkü gibi yanıyor..ne zaman dinecek bu acı bilmiyorum...
dr.lar mutlaka söylemiştir kaç haftalıktın tam hatırlayamadım ama göğüslerini sıkıca sar bnm sütüm çok oldu halada tam kesilmedi sadece hafifledi,çok canım yandı kalp acısının yanında hiçbirşey tabi ama süt geldikçe prolaktin düşmezmiş bir sonraki gebelilk içinde düşmesi şart...
senden bir haber alırım belki diye giriyorum topiğe girincede sana yazmadan çıkamıyorum...ben bikaç gün önce söylemiştim arkadaslara bir müddet burda yazmaycğım diye...olumsuzluklardan,üzüntülerden etkilenmesin diye arkadaslar biraz uzak kalacğım..sana da bundan sonra özelden yazarım cnm arkadasım..her zaman yanındayım..

sağolun kızlar Rabbim nasip etsin herkese ne kadar şükretsem az
tarifi imkansız şükürler olsun...

Tatlım ne guzel bir duygu darısı basımıza :) eminim muthis bir duygu hangi anneye sorsam ilk ne hissettiniz hareket olarak diye herkesin ortak soylemi boyle su icinde balik titresim yapiyor gibi diyorlar seninkide oylemiydi?

Carmenn canim senin burda yazman bizi uzmuyor eger sen bizlerle olmak istiyorsan lutfen kal kendini bu kadar sınırlama ama dersen ki sizi okuyunca uzuntulerim depresiyor o zaman haklısın biraz kendini dinle tabi ama zaman zaman gel olurmu biz senden haber almak isteriz...saglikla kal...

merhaba arkadaşlar
anne adayları olarak başta bağırsak hareketimi yoksa bebek mi diye tam anlayamadığımız hareketler meğer
bizim canlarımız prens ve prenseslerimizmiş.
benimde yavrum oğluşum da 500 gr olmuş artık 2 gündür babası da hissediyor hareketlerini. saatlerce elimizi koyup dinliyoruz bekliyoruz tekme atsın diye kuzumu.
allahım senin bize verdiklerinin yanında denizde bir kum tanesi bile etmeyecek olan şükürlerimizi kabul et. ne kadar az kaldı hala inanamıyorum anne olacağıma. benim minicik kucağımda dünyalar tatlısı bir yavru olacağına.
allah hepimizi nazarlardan saklasın.

Tatlım ne guzel bir duygu darısı basımıza :) eminim muthis bir duygu hangi anneye sorsam ilk ne hissettiniz hareket olarak diye herkesin ortak soylemi boyle su icinde balik titresim yapiyor gibi diyorlar seninkide oylemiydi?
ahh canım ben günlerce balık kayması kelebek kanat ırpması bekledim kendimde yok yok yok. oluyo bişeyler ama anlayamıyodum benim karnımda minik sertlikler oluyo saniyelik. kasığımda karnımda anlık sertliklerle anladım prensesimi isteyen herkese nasip olsun inşşş

inan anlatılmaz bir duygu ilk hissettiğim zaman gülsem mi ağlasam mı bilemedim yüzümde çok garip bir ifade vardı ama şimdi dıştan bile fark ediliyo hele onu görünce daha bir şaşırıyo insan amin canım allahım herkesin yavrusunu sağ salim doğmasını nasip etsinn

cnm olur mu öyle şey ben asla etkilenmiyorum mutlu oluyorum hatta güzel haberler aldıkça... o bebeklerin hepsi mucize bebek allah bol sağlık versin topiğimizin kuzucuklarına ben onların teyzesiyim:) seni üzmesede etkilenen üzülen arkadaslar olabilir varda...hamilelik hormonu böyle birşey herşeyden etkileniyor insan...ben branys için girdim bikaçgündür şimdi onlada konustuk baska yerden haberleşezz onunla bundan sonra...ben sürekli girecm yine sizleri merak ederim girmezsem ama siz bebişleri biraz büyütün bende uzaktan izlim inşallah güzel haberlerle dönecm bol bol dua edin banada bu arada...zaten arada yazarım yine..

senin nezdinde hepimizi kocaman öpüyorum ALLAHA EMANET OLUNNN...

carmencimm acını tazelemiyorsa yaz bize lütfen.. Allahım bu güzel gönlünün dualarını kabul etsin, mucizeni yeniden yollasın inşallah.. dualarımız hepimiz için..

Hayatımdaki En özel En Anlamlı En güzel Sevgililier Günüm

hepimizin Sevgililier Günü Kutlu Olsun.

arkadaşlar benimde yarın ayrıntılı ultrasonum var çok heycanlıyım inş yarın size iyi haberlerle gelirim bu arada hepinizin sevgililer günü kutlu olsun...

Günaydın kızlar ..
Herkesin sevgililer günü kutlu olsun ..
Bizim artık eşlerimiz dışında birde karnımızda minik sevgililerimiz var , çok şükür Rabbime ..
Hepside sağlıcakla doğsunlar inşallah ..

Bende kuzumu çok özledim 10 gün kaldı randevumuza ..
Tam 16 haftalık olucaz ..
Cinsiyetini öğrenebilir miyiz acaba ?

ayy canım benim çok güzel bir duygu hissetmek bende ilk hissettiğimde bağırsak haraketleri dedim ama meğersem bebişlerimin hareketiymiş bende farkedince çok duygulandım.zaten ben hormonlardan dolayı biri bana dokunsa ağlıyorum o kadar duygusalım :)))))))) neyse inş sağ sağlim çocuklarımızı kucağımıza alırız.bu arada oğluşun ne güzel 500 gr olmuş çok sevindim bende aynısını diyorum yolun yarısı bitti az kaldı :)))

amin canım seninde sevgililer günün kutlu olsun.bence öğrenirsin cinsiyetini...

bilgecimm bence cinsiyetini öğrenirsiniz artık. kız da olsa erkek te olsa belli ediyor o haftada..

nilifercimmm hareketleri bile ne kadar mutlu ediyor değil mi bi de kucağımıza alsak kim bilir nasıl bir duygudur... bu gece bir rüya gördüm hayır olsun inşallah. bi bebek vardı ayaklarıma geldi kucağıma aldım birbirimize öyle bi sarıldık ki o sıcaklığı anlatamam.. hala gözlerim doluyor hissettikçe.. Allahım hepimize nasip eder inşallah gerçekte bu duyguyu tatmayı..

arkadaşlar benimde yarın ayrıntılı ultrasonum var çok heycanlıyım inş yarın size iyi haberlerle gelirim bu arada hepinizin sevgililer günü kutlu olsun...

canım inşallah iyi haberlerle gelirsin.. dualarımız hepimiz için..

ayyy canım rüyan tüylerimi diken diken etti kesin o senin yavrun ben öyle düşünürüm hep.ayyy inş o sıkıca sarılacağımız günleri görürürüz hayırlısıyla....o hareketleri hissetmek çok güzel sabah o minik vuruşlara kalkıyorum ben..ayy Allahım olmayanlarada yaşat bu duyguyu...(amin)

kızlar bizde prensesimizle detaylı ultrasona gidiyoruz bu hafta dış organlarının detaylı ultrasonu yapılacakmış 22 haftadada iç organlarının detaylı ultrasonu olacakmış bizimki biraz farklı sanırım bize şans dileyin prensesimle....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…