2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

kızlar bizde prensesimizle detaylı ultrasona gidiyoruz bu hafta dış organlarının detaylı ultrasonu yapılacakmış 22 haftadada iç organlarının detaylı ultrasonu olacakmış bizimki biraz farklı sanırım bize şans dileyin prensesimle....

Kizlar herkese selam hepinizin sevgililer gununu kutlarim gercekten de oyle farkli bir sevgi gunu bizim icin miniklerimizde karnimizda bizimle cok sukur...

Bu hafta detayli ultrasona gireceklere bol sanslar dilerim harika gecer insallah cok sagliklidir kuslariniz..hele minik hareketleri hissedenlere ayri ozeniyorum darisi basimiza..icinize sinsin insallah...

Bu hafta cuma benim de doktor kontorulum var merak ediyorum kuzuyu bende nasil durumu diye?

herkese opucukler,

amin canım seninde sevgililer günün kutlu olsun.bence öğrenirsin cinsiyetini...

bilgecimm bence cinsiyetini öğrenirsiniz artık. kız da olsa erkek te olsa belli ediyor o haftada..

nilifercimmm hareketleri bile ne kadar mutlu ediyor değil mi bi de kucağımıza alsak kim bilir nasıl bir duygudur... bu gece bir rüya gördüm hayır olsun inşallah. bi bebek vardı ayaklarıma geldi kucağıma aldım birbirimize öyle bi sarıldık ki o sıcaklığı anlatamam.. hala gözlerim doluyor hissettikçe.. Allahım hepimize nasip eder inşallah gerçekte bu duyguyu tatmayı..

Sağolun kızlar cevap için ..
İnşallah kız yada erkek hayırlı ve sağlıklı bir evlat olur..

kızlar bizde prensesimizle detaylı ultrasona gidiyoruz bu hafta dış organlarının detaylı ultrasonu yapılacakmış 22 haftadada iç organlarının detaylı ultrasonu olacakmış bizimki biraz farklı sanırım bize şans dileyin prensesimle....

ay pınarım tebrik ederim ne çabuk geçti zaman maşallh rabbım sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin kızını sevgililer gününz kutlu olsun ne güzel 3 kişi olduk hepimiz bu yıl rabbım her 2 yılda bir çoğalmayı nasip etsin ailece hepimize:KK9::KK9::KK9:

geldik kızlar çok şükür herşey yolunda 3 hafta sonrada iç organ taramamız var inş oda çok güzel çıkar Rabbime şükürler olsun..

şaka maka geçiyo canım çok şükür yolu yarıladık sayılır prensesimle kalan yarısıda Allahın izni ile su gibi geçsin inş canım sizde iyisiniz şükürler olsun canımm

çok şükür canım güzel çıkmasına sevindim benimde yarın kısmetse...
sağol canımm güzel haberlerle inş
ama seninki zeyna.... inşallah 3 hafta sonrada güzel haberi paylaşırsın bizimle....
ayy canım benim zeynam gene amuda kalkmış:))Allaha emanet kuzumm doktor bile şaşırdı:))
hepimiz güzel haberler verelim inş

canım nasılsın bulantıların geçtimi? benım hala ara ara devam ediyor iştahım hala tam anlamıyla açılmış değil ve pek çok şeyi yiyemiyorum haliylede açlık hissi çok oluyor aç kalmamaya dikkat ediyorum ama olmuyor

sağol canımm güzel haberlerle inş

ayy canım benim zeynam gene amuda kalkmış:))Allaha emanet kuzumm doktor bile şaşırdı:))
hepimiz güzel haberler verelim inş

Cok sukur cnm gozun aydin darisi dige rultrasonun basina :) hep guzel haberler olsun insallah kizlar....

slm kizlar size birsey soracaktim adetin ilk gunu igne bvurulacak ve insallah gelecek ay ignelerime basliycaz,sormak istedigim birsey var adetin ilk gunu igne vurulacak bu ignenin sebebi nedir acaba

canım nasılsın bulantıların geçtimi? benım hala ara ara devam ediyor iştahım hala tam anlamıyla açılmış değil ve pek çok şeyi yiyemiyorum haliylede açlık hissi çok oluyor aç kalmamaya dikkat ediyorum ama olmuyor

Cnm merhaba
Bulantim gecti diyemem hala yemek yerken ve sabahlari bulanıyor ve cok sık olmamakla beraber kusuyorum hala
Ama kendimi ac bırakmıyorum hiç birsey yiyemiyorsam bile peynir ekmek yiyorum icimi bastırıyor deneyebilirsin sen de
Ac kalınca cok daha fazla midesi bulanıyor insanin bu nedenle mutlaka yemeye çalış en azından miden boş kalmasın
İnsallah çabuk gecer kuzucum ac olup da yemek yiyememek cok kötü birsey
Bir de havuç seversen hiç mide bulantisi yapmıyor hem de yararlı deneyebilirsin sen de

slm kizlar size birsey soracaktim adetin ilk gunu igne bvurulacak ve insallah gelecek ay ignelerime basliycaz,sormak istedigim birsey var adetin ilk gunu igne vurulacak bu ignenin sebebi nedir acaba

Merhaba
Öncelikle tedavin hayirli olsun insallah kuzuna kavuşursun
Ben 3. Gun başlamıştım iğnelere
Belki iğnen farklıdır diye düşünüyorum İllaki vardır bir bildigi doktorun

Cnm merhaba
Bulantim gecti diyemem hala yemek yerken ve sabahlari bulanıyor ve cok sık olmamakla beraber kusuyorum hala
Ama kendimi ac bırakmıyorum hiç birsey yiyemiyorsam bile peynir ekmek yiyorum icimi bastırıyor deneyebilirsin sen de
Ac kalınca cok daha fazla midesi bulanıyor insanin bu nedenle mutlaka yemeye çalış en azından miden boş kalmasın
Bir de havuç seversen hiç mide bulantisi yapmıyor hem de yararlı deneyebilirsin sen de

havuç yiyemiyorum canım bulantılar ilk başladığı zaman çok yemştim tiksindim resmen peynir ekmek yemeye çalışıyorum
ama süreklide yenmiyor birde korkum bebeği besleyememek

Cnm merhaba

Bende seni merak ediyordum ise baslayacaktin zorlandin mi diye?umarim iyisindir...

X