2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

kızlar selam, 3 hafta önce % 80 kız denen bebeiğim bize bir sürpriz yaparak % 20 ihtimali gerçekleştirdi. Evet kısmetse bir Prensimiz oluyor , eşimle hala şoktayız...
çok şükür bebeiğim iyi, kordonu hala boynunda ancak doktorum hiç korkma diyerek korkulacak bir şey olmadığını tekrar tekrar belirtti.

Bundan sonraki kontrolümüz 22. hafta detaylı ultrason ...

rabbim sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin işallah

saglıkla gelsin paşamız annesi. masallah ıkınıze de :)

Ay ne guzel supriz minik bir oglun olacak kiyamam ben ona..kordonun sorun teskil etmemisi beni cok mutlu etti...allah saglikla kucagina almak nasip etsin...eskiden buyuklerin isimlerinin konmasina cok karsiydim ancak simdi simdi banada sicak bir fikir gibi geliyor iki isim koyarak buyukleri onare etmek guzel bence...bende oglum olursa benim icin kiymetli kayinpederimin ismini ikinci isim olarak koyabilirim...bakalim kismet...
Orhan guzel bir isim insallah adiyla buyusun kuzucuk...

sağol canım çok teşekkür ediyorum, bana eskiden hep saçma gelirdi kayınpeder kayınvalide ismi koymak hatta çok kızardım, demekki büyük konuşmuşum azıcık:)
önemli olan isimlerin anlamlı, manedar olması bence , adıyla yaşasınlar işallah. haydi bakalım işallah allah gönlüne göre versin...

ne kadar güzel bir süpriz bence bizim bebeklerimiz zaten bir süpriz değilmi bize. sağlıkla kucağına alırsın inş.:nazar:
evet süpriz bebekler haklısın canım
saglıkla gelsin paşamız annesi. masallah ıkınıze de :)

sağol canım benim işallah hepimizin kuzuları gelsin sağlıcakla

cloudycimmm süüprizzziinizzz hayırlı olsunnnn.. :emir_bebek: sağlıkla büyüsün inşallah.. adıyla yaşasın.. bizde prensimizin birinci ismi olarak kayınpederimizin ismini vereceğiz 2. bir isim arayışımız devam ediyor. kayınpederin ismini ben istedim açıkcası.. hala 2 isim zor olur kayınpederin ismini koyma diyenler var ama ben öyle düşünmüyorum ilk söylediğimizde ne kadar mutlu olmuştu kayınpederim.. kordon içinde doktor öyle dediyse düşünmemeye çalış canım.. inşallah dediği gibi sıkıntısız devam eder..

arkadaşlar bende genelde 2 doktora birden gidiyorum. esas doktoruma randevum 20 şubattı fakat dayanamadım bugün diğer doktora gittim. çok şükür plasenta yukarılara çıkmaya başlamış.. :nazar: bi de daha öne burda da yazmıştım bazen yavrumun hareketleri idrar torbama baskı yapıyor diye. onu da çözdük. yavrumun pozisyonundan dolayımış. galiba baş genelde aşağıda olurmuş ayaklar yukarıda. benim yavrumun başı yanda gibiydi dolayısıyla ayakları yukarda değil onlar da yandaydı. hareket ettikçe idrar kesesini hareket ettirebiliyormuş. çok şükür ki bu pozisyonun bebeğe zararı yokmuş sadece zamanla anneye bazı rahatsızlıklar verirmiş ki bu benim için hiç sorun değil yeter ki o iyi olsun. nitekim büyükdükçe daha rahat pozisyon değiştiriyormuş o zaman değiştirirmişte. şimdilik bu kadar. hamdolsun Allahıma.. hepimizi ve meleklerimizi Allahım korusun nazarlardan saklasın.. bi de sömestr tatili yaramış 2 kilo daha almışım :) toplamda 4,5 kg oldu..

canım çok üzüldüm. Allah yardımcın olsun Rabbim acını afifletsin inşaAllah. İnşaAllah en kısa zamanda tekrar yüzün güler. noldu böyle önceden heyecanla açıyordum sayfayı şimdi korkar oldum nazar değdi sayfamıza. canım enkısa zamanda toparlanırsın inşaAllah...

canım benimmm..yine senden bi haber varmı diye bakayım dedim topiğe ama bebeğini kaybetmişsin...çok çooooooooooook üzüldüm...
rabbim sabır versin...ne çok çektin...üst üste sevinçler üzüntüler...bir an önce acının hafiflemesini diliyorum...

Brnyns cim Allah sabir versin cnm.cok ama cok üzüldüm
Rabbim en kısa sürede kucağını doldursun insallah

dünkü son mesajından sonra haber gelmeyince bi korku olmuştu çok çok üzüldüm canım :KK43:(( Allah sabır versin acının en kısa zamanda dindirsin inşallah.. ne desek boş biliyorum canım.. Allah diğer evlatlarına sağlıklı uzun ömürler versin inşallah..

brnyns canım benim şok oldum resmen. içim acıdı. canım yaaaa. allah sabır versin.. bilirim acın çok büyük .
ama son değil bu . yine olacak ALLAH BÜYÜKTÜR. DUALARIMIZ SENİNLE.

canım benım Rabbim acını hafifletip en kısa zamanda yüzünü güldürür inş. şimdi ne desek acını hafifletmez çok üzüldüm..

ah.. canım ya.. ne kadar üzüldüğümü anlatamam.. rabbbim sabır versin sana.. biliyorum ne yazsak boş senin acını yaşayan bilir..allah yardımcın olsun.. aslan gibi oğulların var rabbim onlara uzun sağlıklı ömürler versin... ve en kısa zamanda rabbim sana melekler gibi bi kız çocuğu verip yaşadığın bu acı günleri unuttursun.... dualarım seninle...

çok çok geçmiş olsun canım allah sabırlar versin başka bisöz söyleyemem gercekten bende yaşadım biliyorum rabim yüzümüze baksın inan toparlanması çok zor biliyorum benim 3 ayoldu ama hayla bazen olsaydı biye hafta sayıyorum biliyorum bu dahada yıpratıcı ama elimden birşey gelmiyo rabim sabırlar versin tekrar geçmiş olsun

canım şuan şoka girdim ne yazacağımı bilmiyorum sadece şu iki cümleyi kurabiliyorum Allah sabır versin.Allah öbür çocuklarını başından eksik etmesin.

bende dün sürekli girip baktım var mı bi gelişme diye şimdi uyandım hemen bilg.a koştum yazmışsındır diye açmaz olaydım..
şu an gözümden akan yaşları anlatamam...sana kim ne dese boş bunu en iyi ben biliyorum 11 gün oldu bebeğim gideli ve daha dün gibi...herkes zaman diyor zamanla belki yeni yeni bebeklerimize kavusursak azalacak gözyaşlarımız....üzülme demiyorum diyemem ama dikkat et kendine ben ağladıkça sütüm arttı azalması gerekirken...elleyince şakır şakır akıyor...anneliği kaybetme şoku sütü arttırırmış ben şu an çok çekiyorum inşallah senin basına gelmez canım benimm...

biz seninle ekim ayından beri aynı şeyleri yasıyoruz kader arkadasımsın sen benim...seni tanımasamda çok seviyorumm....

Allah sabır versin, umarım kısa zamanda acın hafifler, unutulmaz elbet ama zaman herşeyin ilacı, çooook geçmiş olsun.

Ah be guzelim iyi gidiyorduk inan cok uzuldum dun senden mesaj gelmeyince huzursuz olmustum ...ne kadar uzuldugumu anlatmam mumkun degil...cok uzgunum acin acimiz inan...

Rabbim sabır versin çok üzücü bir olay:KK43:( malesef Allahım sana yar ve yardımcı olsun inşlh...

cnm benım çok geçmiş olsun ne denilebilirki bu yaşadığın acıya rabbım yardımcın olsun inşallh benm de senın gibi hemotm alanım var küçlmüş ama halen riskim devam ediyor dua edelim hepimz için rabbim kucağını doldursun inşallh diğer topikte duydum şok oldum birbirimizi tanımasakta insan birbiri için uzulüp, birbiri için seviniyor rabbim yüzünü güldürsün acılarını hafifletsin inşallh..sağlıkla dön aramıza

canım benim .... güzel yürekli arkadaşım ne yazacağımı bilemedim iki saattir ekrana bakıyorum kelimelerimi toparlayamıyorum :KK14:Rabbim dayanma gücü versin sabırlar versin güzelim ... Allah oğullarını sana bağışlasın onlara uzun hayırlı ömürler versin bitanem .

canım inan çok üzüldüm diyecek bişey bulamıyorum. çok geçmiş olsun rabbim dayanma gücü versin. (her şerde bi hayır vardır)diyorya rabbim senin içinde en hayırlı olanı nasip etsin .

canım sende 2 düşüğüm var de senden resmi bişey isteyemezler zaten ölde yaptıracaksan sorun olmayacaktır

çok çok üzüldüm Rabbim sabır versin Rabbim oğullarına
uzun ömür versin.

canım çok geçmiş olsun ben seni her gün takip ediyordum çok üzüldüm inan allahım sana da dayanma gücü versin :KK5:

canım benim çok üzüldüm rabbim acılarını hafifletsin inşallah bi an önce kucağını doldursun

canım bende çok üzüldüm allahım sabır versin
allahım tez zamanda sana sağ salim yavrular nasip etsin inşallah

Canim ne yazsak ne desek bos:KK50:,buyuk bi boslukta oldugunu tahmin edebiliyorum,senin durumunu takip ediyordum ve icimden hep dua ettim allahim yardimcin olsun diye..
umarim bu sureci fazla yipratmadan atlatirsin..
allahim pasalarina uzun omurler versin

canım allah sabır versin gerçekten çok üzüldüm, söyleyecek hiç bir şey bulamadım, üzüldüm :KK43:

Ne desem boşş...cooook üzüldüm..rabbim sabır ve güç versin,tez vakitte toparlanın inş..

arada girip bakıyorum bişey yazmış mı diye merak ediyorumm,kanaması falan durmuş mu diye ...başka bir yerden görüşen haberi olan var mı arkadaslar??

canım benim acını paylaşıyorum. ne desem nasıl desem bilemiyorum. biz hep yanındayız unutma. seni çok seviyoruz.

bendede ağrı oluyor. benimki ayakta kalmaktan ama biliyorum. okulda fazla ayakta kalınca ağrı oluyor yarım saat dilenince geçiyor. ilk başlarda ağrıdığında doktoruma sormuştum normal demişti.

13. haftada bile öğrenen var. nasıl oluyor anlamıyorum. kız çocuklarının daha geç belli olurmuş öyle diyor.

inşallah iyi haberlerle dönersin. bebişin kurtarmıştır kendini mutlaka.

geçmişi pek okumadım arkadaşlar ama anlaşılan prensesler çoğalmış :KK1:
bu sene kız senesi zaten

çok çok geçmiş olsun.inşallah en kısa zamanda toparlanırsın.

hepinize çok tşk ediyorum Allahım hepinizin bebeklerini ve sizleri korusun Allahım nazarlardan ve kötülüklerden korusun

brnyns canımm seni tekrar aramak ietemedim konuşamıyosun rahatısz etmeyeyim diye ama o akşamdan beri aklımdasın çok üzüldüm sana çok içlendim..inşallah en yakın zamanda toparlarsın kendiini Allah yardımcın olsun canım..kelime bulamıyorum gerçekten çok anlamsız kalıyo ne desem...

cnm sıkma tatlı güsel canını artık rabbim sana en kısa zamanda bu duyguyu tekrar yasatıcak inş..(amin):KK16:

Bu arada kızlar,eşim oğlumuz olursa rahmetli babasının adını koymayı çok arzu ediyordu, ben de saygıyla karşıladım, çünkü 18 yaşında kaybetmiş babasını.... Oğlumuzun adı belli yani kısmetse ORHAN olacak... isim hanesine yazabilirsin kyracım :)

Cnm Rabbim oğluna adıyla uzun ömür versin inslhh tamamına erdirsin Rabbim, cnm kordon boynunda olunca ne oluyorki anlamadım ben

Geçmiş olsun arkadaşım.Rab'bim sabrını versin.Yaşadıkların elbette ki çok zor ama elden birşey gelmiyor malesef. Yazılan kaderi malesef ki yaşamak zorunda kalıyoruz. Ben de 3. tedavimden önce kanda pıhtılaşma var mı diye baktırdım ve heterezigot çıktı, bu durumda 3.tedavimde Rab'bim nasip ederse de gebelik söz konusu olursa, iğne konusunda ikilemde kalmaktan korkuyorum. Rab'bim doğru doktorlarla karşılaştırsın inşallah. Tekrar geçmiş olsun...

Meryem cm bu konu o kadar karışıkkı aslında bende hetetezigotum 1298mthfr Dr um önemsiz diyor hatta size kitabmz dn açıp gösterebiliriz,korkma diyor ama İnan burda okuyunca kafa karışıyor istbl umut tüp bebek Süleyman tosun iğne 3ay devam dedi buradaki tüp bebe Dr yok hyr kullanmak diyor arada kaldım bebeğim Rabb'ime emanet diyorum hakkında hayırlısı iyice araştır cnm aklında kalmasin

kızlar selam, 3 hafta önce % 80 kız denen bebeiğim bize bir sürpriz yaparak % 20 ihtimali gerçekleştirdi. Evet kısmetse bir Prensimiz oluyor , eşimle hala şoktayız...
çok şükür bebeiğim iyi, kordonu hala boynunda ancak doktorum hiç korkma diyerek korkulacak bir şey olmadığını tekrar tekrar belirtti.

Bundan sonraki kontrolümüz 22. hafta detaylı ultrason ...

rabbim sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin işallah

canım hayırlı olsun ve gözünaydın çok sevindim adına.inşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder..

canım yaşadıkların elbette çok zor Allahım sabır versin dayanma gücü versin.. hiç kimseye böyle acılar yaşatmasın inşallah.. binlerce şükür 2 yavrun var.. onlarla sağlıklı günler versin inşallah. en kısa zamanda tekrar melek gönderir inşallah..

cloudycimmm süüprizzziinizzz hayırlı olsunnnn.. :emir_bebek: sağlıkla büyüsün inşallah.. adıyla yaşasın.. bizde prensimizin birinci ismi olarak kayınpederimizin ismini vereceğiz 2. bir isim arayışımız devam ediyor. kayınpederin ismini ben istedim açıkcası.. hala 2 isim zor olur kayınpederin ismini koyma diyenler var ama ben öyle düşünmüyorum ilk söylediğimizde ne kadar mutlu olmuştu kayınpederim.. kordon içinde doktor öyle dediyse düşünmemeye çalış canım.. inşallah dediği gibi sıkıntısız devam eder..

arkadaşlar bende genelde 2 doktora birden gidiyorum. esas doktoruma randevum 20 şubattı fakat dayanamadım bugün diğer doktora gittim. çok şükür plasenta yukarılara çıkmaya başlamış.. :nazar: bi de daha öne burda da yazmıştım bazen yavrumun hareketleri idrar torbama baskı yapıyor diye. onu da çözdük. yavrumun pozisyonundan dolayımış. galiba baş genelde aşağıda olurmuş ayaklar yukarıda. benim yavrumun başı yanda gibiydi dolayısıyla ayakları yukarda değil onlar da yandaydı. hareket ettikçe idrar kesesini hareket ettirebiliyormuş. çok şükür ki bu pozisyonun bebeğe zararı yokmuş sadece zamanla anneye bazı rahatsızlıklar verirmiş ki bu benim için hiç sorun değil yeter ki o iyi olsun. nitekim büyükdükçe daha rahat pozisyon değiştiriyormuş o zaman değiştirirmişte. şimdilik bu kadar. hamdolsun Allahıma.. hepimizi ve meleklerimizi Allahım korusun nazarlardan saklasın.. bi de sömestr tatili yaramış 2 kilo daha almışım :) toplamda 4,5 kg oldu..

canım senin adınada çok sevindim ne güzel plasenta yukarı çıkmaya başlamış kafanı takma artık.belki benimde öyledir ayaklarının idrar torbasına deydiğini hissediyorum bende çarşamba günü doktora gidecem gittiğimde soraym.Allah hepimizin çocuklarını nazardan kötülüklerden korusun.

canım çok geçmiş olsun tekrar Allah bidaha yaşatmasın.kendine dikkat et seni çok seven iki çocuğun ve bir eşin var sakın unutma onlarla güç alarak toparlan canım.

Yazdıklarını okurken içim cız etti,rabbim sana güç versin,bi an önce toparlan ve tedavini ol inş.bizede iyi haberlerini ver canım..

Meryem cm bu konu o kadar karışıkkı aslında bende hetetezigotum 1298mthfr Dr um önemsiz diyor hatta size kitabmz dn açıp gösterebiliriz,korkma diyor ama İnan burda okuyunca kafa karışıyor istbl umut tüp bebek Süleyman tosun iğne 3ay devam dedi buradaki tüp bebe Dr yok hyr kullanmak diyor arada kaldım bebeğim Rabb'ime emanet diyorum hakkında hayırlısı iyice araştır cnm aklında kalmasin

İşte ben de bu durumu anlamıyorum, biri iğne diyor biri yok diyor, yok diyen doktorlar acaba çok mu basita alıyorlar bu durumu ? oysa ki ne zorluklardan geçmiş oluyoruz o aşamaya gelene kadar...Bu durumdan dolayı 8.aydında bebeğini kaybetmiş anne adaylarının yazılarını okudum ne kadar zor , Rab'bim yardımcımız olsun...

kızlar benim nazlı kızım kendini hissettirdi bana:)) aslında oynuyomuşta ben anlayamıyomuşum bu gün emin oldum Rabbime şükürler olsun Rabbim dileyen steyen herkese nasip etsin bu güzel duyguları sağlıkla kucağımza alalım meleklerimizi inş amin..

herkese hayirli aksamlar dilerim insallah bende sizin gibi hamis olurum carsamba randevuum var bakalim martta mi basliycam ignelere bilemiyorum carsamba belli olcak acaba adetin kacinci gunu baslaniyorsu,son adet tarihim 9 subat beni bilgilendirirseniz sevinirim

kızlar benim nazlı kızım kendini hissettirdi bana:)) aslında oynuyomuşta ben anlayamıyomuşum bu gün emin oldum Rabbime şükürler olsun Rabbim dileyen steyen herkese nasip etsin bu güzel duyguları sağlıkla kucağımza alalım meleklerimizi inş amin..

pınarcım çok sevindim senin minnoşun seninle oynuyomuş ay çok güzel maşllah. inşlh canım Rabbim hepimize nasip eder bir anönce..

gözünaydın arkadaşım çok sevindim, ne güzel bir duygudur değil mi, gün geçtikçe daha da fazla hissedeceğiz işallah:)

X