cloudycimmm süüprizzziinizzz hayırlı olsunnnn..
sağlıkla büyüsün inşallah.. adıyla yaşasın.. bizde prensimizin birinci ismi olarak kayınpederimizin ismini vereceğiz 2. bir isim arayışımız devam ediyor. kayınpederin ismini ben istedim açıkcası.. hala 2 isim zor olur kayınpederin ismini koyma diyenler var ama ben öyle düşünmüyorum ilk söylediğimizde ne kadar mutlu olmuştu kayınpederim.. kordon içinde doktor öyle dediyse düşünmemeye çalış canım.. inşallah dediği gibi sıkıntısız devam eder..
arkadaşlar bende genelde 2 doktora birden gidiyorum. esas doktoruma randevum 20 şubattı fakat dayanamadım bugün diğer doktora gittim. çok şükür plasenta yukarılara çıkmaya başlamış..
bi de daha öne burda da yazmıştım bazen yavrumun hareketleri idrar torbama baskı yapıyor diye. onu da çözdük. yavrumun pozisyonundan dolayımış. galiba baş genelde aşağıda olurmuş ayaklar yukarıda. benim yavrumun başı yanda gibiydi dolayısıyla ayakları yukarda değil onlar da yandaydı. hareket ettikçe idrar kesesini hareket ettirebiliyormuş. çok şükür ki bu pozisyonun bebeğe zararı yokmuş sadece zamanla anneye bazı rahatsızlıklar verirmiş ki bu benim için hiç sorun değil yeter ki o iyi olsun. nitekim büyükdükçe daha rahat pozisyon değiştiriyormuş o zaman değiştirirmişte. şimdilik bu kadar. hamdolsun Allahıma.. hepimizi ve meleklerimizi Allahım korusun nazarlardan saklasın.. bi de sömestr tatili yaramış 2 kilo daha almışım :) toplamda 4,5 kg oldu..