2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

saglıkla gelsin paşamız annesi. masallah ıkınıze de :)

sağol canım çok teşekkür ediyorum, bana eskiden hep saçma gelirdi kayınpeder kayınvalide ismi koymak hatta çok kızardım, demekki büyük konuşmuşum azıcık:)
önemli olan isimlerin anlamlı, manedar olması bence , adıyla yaşasınlar işallah. haydi bakalım işallah allah gönlüne göre versin...

ne kadar güzel bir süpriz bence bizim bebeklerimiz zaten bir süpriz değilmi bize. sağlıkla kucağına alırsın inş.
evet süpriz bebekler haklısın canım
saglıkla gelsin paşamız annesi. masallah ıkınıze de :)

sağol canım benim işallah hepimizin kuzuları gelsin sağlıcakla

cloudycimmm süüprizzziinizzz hayırlı olsunnnn.. sağlıkla büyüsün inşallah.. adıyla yaşasın.. bizde prensimizin birinci ismi olarak kayınpederimizin ismini vereceğiz 2. bir isim arayışımız devam ediyor. kayınpederin ismini ben istedim açıkcası.. hala 2 isim zor olur kayınpederin ismini koyma diyenler var ama ben öyle düşünmüyorum ilk söylediğimizde ne kadar mutlu olmuştu kayınpederim.. kordon içinde doktor öyle dediyse düşünmemeye çalış canım.. inşallah dediği gibi sıkıntısız devam eder..

arkadaşlar bende genelde 2 doktora birden gidiyorum. esas doktoruma randevum 20 şubattı fakat dayanamadım bugün diğer doktora gittim. çok şükür plasenta yukarılara çıkmaya başlamış.. bi de daha öne burda da yazmıştım bazen yavrumun hareketleri idrar torbama baskı yapıyor diye. onu da çözdük. yavrumun pozisyonundan dolayımış. galiba baş genelde aşağıda olurmuş ayaklar yukarıda. benim yavrumun başı yanda gibiydi dolayısıyla ayakları yukarda değil onlar da yandaydı. hareket ettikçe idrar kesesini hareket ettirebiliyormuş. çok şükür ki bu pozisyonun bebeğe zararı yokmuş sadece zamanla anneye bazı rahatsızlıklar verirmiş ki bu benim için hiç sorun değil yeter ki o iyi olsun. nitekim büyükdükçe daha rahat pozisyon değiştiriyormuş o zaman değiştirirmişte. şimdilik bu kadar. hamdolsun Allahıma.. hepimizi ve meleklerimizi Allahım korusun nazarlardan saklasın.. bi de sömestr tatili yaramış 2 kilo daha almışım :) toplamda 4,5 kg oldu..

Brnyns cim Allah sabir versin cnm.cok ama cok üzüldüm
Rabbim en kısa sürede kucağını doldursun insallah

brnyns canım benim şok oldum resmen. içim acıdı. canım yaaaa. allah sabır versin.. bilirim acın çok büyük .
ama son değil bu . yine olacak ALLAH BÜYÜKTÜR. DUALARIMIZ SENİNLE.

canım benım Rabbim acını hafifletip en kısa zamanda yüzünü güldürür inş. şimdi ne desek acını hafifletmez çok üzüldüm..

canım şuan şoka girdim ne yazacağımı bilmiyorum sadece şu iki cümleyi kurabiliyorum Allah sabır versin.Allah öbür çocuklarını başından eksik etmesin.

Allah sabır versin, umarım kısa zamanda acın hafifler, unutulmaz elbet ama zaman herşeyin ilacı, çooook geçmiş olsun.

Ah be guzelim iyi gidiyorduk inan cok uzuldum dun senden mesaj gelmeyince huzursuz olmustum ...ne kadar uzuldugumu anlatmam mumkun degil...cok uzgunum acin acimiz inan...

Rabbim sabır versin çok üzücü bir olay( malesef Allahım sana yar ve yardımcı olsun inşlh...

canım inan çok üzüldüm diyecek bişey bulamıyorum. çok geçmiş olsun rabbim dayanma gücü versin. (her şerde bi hayır vardır)diyorya rabbim senin içinde en hayırlı olanı nasip etsin .

canım sende 2 düşüğüm var de senden resmi bişey isteyemezler zaten ölde yaptıracaksan sorun olmayacaktır

çok çok üzüldüm Rabbim sabır versin Rabbim oğullarına
uzun ömür versin.

canım çok geçmiş olsun ben seni her gün takip ediyordum çok üzüldüm inan allahım sana da dayanma gücü versin

canım benim çok üzüldüm rabbim acılarını hafifletsin inşallah bi an önce kucağını doldursun

canım bende çok üzüldüm allahım sabır versin
allahım tez zamanda sana sağ salim yavrular nasip etsin inşallah

canım allah sabır versin gerçekten çok üzüldüm, söyleyecek hiç bir şey bulamadım, üzüldüm

Ne desem boşş...cooook üzüldüm..rabbim sabır ve güç versin,tez vakitte toparlanın inş..

arada girip bakıyorum bişey yazmış mı diye merak ediyorumm,kanaması falan durmuş mu diye ...başka bir yerden görüşen haberi olan var mı arkadaslar??

çok çok geçmiş olsun.inşallah en kısa zamanda toparlanırsın.

hepinize çok tşk ediyorum Allahım hepinizin bebeklerini ve sizleri korusun Allahım nazarlardan ve kötülüklerden korusun

brnyns canımm seni tekrar aramak ietemedim konuşamıyosun rahatısz etmeyeyim diye ama o akşamdan beri aklımdasın çok üzüldüm sana çok içlendim..inşallah en yakın zamanda toparlarsın kendiini Allah yardımcın olsun canım..kelime bulamıyorum gerçekten çok anlamsız kalıyo ne desem...

cnm sıkma tatlı güsel canını artık rabbim sana en kısa zamanda bu duyguyu tekrar yasatıcak inş..(amin)

Cnm Rabbim oğluna adıyla uzun ömür versin inslhh tamamına erdirsin Rabbim, cnm kordon boynunda olunca ne oluyorki anlamadım ben

Meryem cm bu konu o kadar karışıkkı aslında bende hetetezigotum 1298mthfr Dr um önemsiz diyor hatta size kitabmz dn açıp gösterebiliriz,korkma diyor ama İnan burda okuyunca kafa karışıyor istbl umut tüp bebek Süleyman tosun iğne 3ay devam dedi buradaki tüp bebe Dr yok hyr kullanmak diyor arada kaldım bebeğim Rabb'ime emanet diyorum hakkında hayırlısı iyice araştır cnm aklında kalmasin

canım hayırlı olsun ve gözünaydın çok sevindim adına.inşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder..

canım yaşadıkların elbette çok zor Allahım sabır versin dayanma gücü versin.. hiç kimseye böyle acılar yaşatmasın inşallah.. binlerce şükür 2 yavrun var.. onlarla sağlıklı günler versin inşallah. en kısa zamanda tekrar melek gönderir inşallah..

canım senin adınada çok sevindim ne güzel plasenta yukarı çıkmaya başlamış kafanı takma artık.belki benimde öyledir ayaklarının idrar torbasına deydiğini hissediyorum bende çarşamba günü doktora gidecem gittiğimde soraym.Allah hepimizin çocuklarını nazardan kötülüklerden korusun.

canım çok geçmiş olsun tekrar Allah bidaha yaşatmasın.kendine dikkat et seni çok seven iki çocuğun ve bir eşin var sakın unutma onlarla güç alarak toparlan canım.

Yazdıklarını okurken içim cız etti,rabbim sana güç versin,bi an önce toparlan ve tedavini ol inş.bizede iyi haberlerini ver canım..

İşte ben de bu durumu anlamıyorum, biri iğne diyor biri yok diyor, yok diyen doktorlar acaba çok mu basita alıyorlar bu durumu ? oysa ki ne zorluklardan geçmiş oluyoruz o aşamaya gelene kadar...Bu durumdan dolayı 8.aydında bebeğini kaybetmiş anne adaylarının yazılarını okudum ne kadar zor , Rab'bim yardımcımız olsun...

kızlar benim nazlı kızım kendini hissettirdi bana:)) aslında oynuyomuşta ben anlayamıyomuşum bu gün emin oldum Rabbime şükürler olsun Rabbim dileyen steyen herkese nasip etsin bu güzel duyguları sağlıkla kucağımza alalım meleklerimizi inş amin..

herkese hayirli aksamlar dilerim insallah bende sizin gibi hamis olurum carsamba randevuum var bakalim martta mi basliycam ignelere bilemiyorum carsamba belli olcak acaba adetin kacinci gunu baslaniyorsu,son adet tarihim 9 subat beni bilgilendirirseniz sevinirim

pınarcım çok sevindim senin minnoşun seninle oynuyomuş ay çok güzel maşllah. inşlh canım Rabbim hepimize nasip eder bir anönce..

gözünaydın arkadaşım çok sevindim, ne güzel bir duygudur değil mi, gün geçtikçe daha da fazla hissedeceğiz işallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…