amin canım seninde sevgililer günün kutlu olsun.bence öğrenirsin cinsiyetini...
bilgecimm bence cinsiyetini öğrenirsiniz artık. kız da olsa erkek te olsa belli ediyor o haftada..
nilifercimmm hareketleri bile ne kadar mutlu ediyor değil mi bi de kucağımıza alsak kim bilir nasıl bir duygudur... bu gece bir rüya gördüm hayır olsun inşallah. bi bebek vardı ayaklarıma geldi kucağıma aldım birbirimize öyle bi sarıldık ki o sıcaklığı anlatamam.. hala gözlerim doluyor hissettikçe.. Allahım hepimize nasip eder inşallah gerçekte bu duyguyu tatmayı..
kızlar bizde prensesimizle detaylı ultrasona gidiyoruz bu hafta dış organlarının detaylı ultrasonu yapılacakmış 22 haftadada iç organlarının detaylı ultrasonu olacakmış bizimki biraz farklı sanırım bize şans dileyin prensesimle....
geldik kızlar çok şükür herşey yolunda 3 hafta sonrada iç organ taramamız var inş oda çok güzel çıkar Rabbime şükürler olsun..
nasılsın diye sormaya bile dilim varmıyo... tek dileğim acının biran önce hafiflemesi.. rabbim yar ve yardımcın olsun......................................
geldik kızlar çok şükür herşey yolunda 3 hafta sonrada iç organ taramamız var inş oda çok güzel çıkar Rabbime şükürler olsun..
sağol canımm güzel haberlerle inşçok şükür canım güzel çıkmasına sevindim benimde yarın kısmetse...
ayy canım benim zeynam gene amuda kalkmış:))Allaha emanet kuzumm doktor bile şaşırdı:))ama seninki zeyna.... inşallah 3 hafta sonrada güzel haberi paylaşırsın bizimle....
sağol canımm güzel haberlerle inş
ayy canım benim zeynam gene amuda kalkmış:))Allaha emanet kuzumm doktor bile şaşırdı:))
hepimiz güzel haberler verelim inş
sağol canım amin inş hepimiz böyle güzel haberler alalımCok sukur cnm gozun aydin darisi dige rultrasonun basina :) hep guzel haberler olsun insallah kizlar....
canım nasılsın bulantıların geçtimi? benım hala ara ara devam ediyor iştahım hala tam anlamıyla açılmış değil ve pek çok şeyi yiyemiyorum haliylede açlık hissi çok oluyor aç kalmamaya dikkat ediyorum ama olmuyor
slm kizlar size birsey soracaktim adetin ilk gunu igne bvurulacak ve insallah gelecek ay ignelerime basliycaz,sormak istedigim birsey var adetin ilk gunu igne vurulacak bu ignenin sebebi nedir acaba
Cnm merhaba
Bulantim gecti diyemem hala yemek yerken ve sabahlari bulanıyor ve cok sık olmamakla beraber kusuyorum hala
Ama kendimi ac bırakmıyorum hiç birsey yiyemiyorsam bile peynir ekmek yiyorum icimi bastırıyor deneyebilirsin sen de
Ac kalınca cok daha fazla midesi bulanıyor insanin bu nedenle mutlaka yemeye çalış en azından miden boş kalmasın
İnsallah çabuk gecer kuzucum ac olup da yemek yiyememek cok kötü birsey
Bir de havuç seversen hiç mide bulantisi yapmıyor hem de yararlı deneyebilirsin sen de
Cnm merhaba
Bulantim gecti diyemem hala yemek yerken ve sabahlari bulanıyor ve cok sık olmamakla beraber kusuyorum hala
Ama kendimi ac bırakmıyorum hiç birsey yiyemiyorsam bile peynir ekmek yiyorum icimi bastırıyor deneyebilirsin sen de
Ac kalınca cok daha fazla midesi bulanıyor insanin bu nedenle mutlaka yemeye çalış en azından miden boş kalmasın
İnsallah çabuk gecer kuzucum ac olup da yemek yiyememek cok kötü birsey
Bir de havuç seversen hiç mide bulantisi yapmıyor hem de yararlı deneyebilirsin sen de