Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar selam, bugün saat 13:30 da kontrolümüz var, umarım benim yaramaz kuzum kordonunu kurtarmıştır boynundan ne olur dua edin bana, sevgiler
kızlar selam, bugün saat 13:30 da kontrolümüz var, umarım benim yaramaz kuzum kordonunu kurtarmıştır boynundan ne olur dua edin bana, sevgiler
Kizlar hepinize guzel bir haftasonu diliyorum,size birsey soracagim bende zaman zaman kasikarimda sanci oluyor regli agrisi gibi sizce bu normal mi?yoksa bu tarz agrilarda hemen dinlenmem mi gerekiyor?
O ağrılar bende de var, gün icinde girip çıkıyor. Doktoruma sordum 2 haftaonce gayet normal, bebekler büyüyor, onlar büyüdükce rahim genişliyor, aynı zamanda da yukarı doğru yerleşmeye çalışıyor. O kadar çok şey oluyor ki içerde, bunlarla ağrı olması normalmiş. Ama çok canını yakan, uzun süreli ağrılar önemli olabilirmiş. Ben ağrı girince uzanip dinleniyorum, 10-15 dk. yetiyor.
gzel haberlerle dön inşkızlar selam, bugün saat 13:30 da kontrolümüz var, umarım benim yaramaz kuzum kordonunu kurtarmıştır boynundan ne olur dua edin bana, sevgiler
Ben akşam üstü bebeğimi kaybetti hastanedeym. Yatıyorum hala aglamaktan kendime gelemedim ilaç verdikleri halde uyuyamadim dün geceden beri. Dogum sancısı cekiyomusum nefer neyse kendime gelince yazicam
maaşallah kızına ablası olmuş o bizimkilerin benimde kızım olacak Allahın izni ile hoşgeldiniz prensesinle:))Kızlar selam
Ben de tup bebebkle 2. denememde anne olacagım. Suanda 23+5 im. 4 haziranda doguracagim. Kiz bebek bekliyoruz. Yasim 35, Amerikada yasiyorum. Sanirim icinizde en ileri gebeligi olan benim:)
Ben akşam üstü bebeğimi kaybetti hastanedeym. Yatıyorum hala aglamaktan kendime gelemedim ilaç verdikleri halde uyuyamadim dün geceden beri. Dogum sancısı cekiyomusum nefer neyse kendime gelince yazicam
Kizlar hepinize guzel bir haftasonu diliyorum,size birsey soracagim bende zaman zaman kasikarimda sanci oluyor regli agrisi gibi sizce bu normal mi?yoksa bu tarz agrilarda hemen dinlenmem mi gerekiyor?
kızlar benim 14+4 oldu. herkes soruyor daha öğrenmedin mi diye bende merak ediyorum siz kaçıncı haftanızda öğrendiniz haftaya salı 15. hafta oluyor cuma gitsem 15+3 olcak öğrenebilir miyim?
arada girip bakıyorum bişey yazmış mı diye merak ediyorumm,kanaması falan durmuş mu diye ...başka bir yerden görüşen haberi olan var mı arkadaslar??
maaşallah paşaya sağlıkla gelsin sürpriz bebek bizimkiler:))kızlar selam, 3 hafta önce % 80 kız denen bebeiğim bize bir sürpriz yaparak % 20 ihtimali gerçekleştirdi. Evet kısmetse bir Prensimiz oluyor , eşimle hala şoktayız...
çok şükür bebeiğim iyi, kordonu hala boynunda ancak doktorum hiç korkma diyerek korkulacak bir şey olmadığını tekrar tekrar belirtti.
Bundan sonraki kontrolümüz 22. hafta detaylı ultrason ...
rabbim sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin işallah
maaşallah paşaya sağlıkla gelsin sürpriz bebek bizimkiler:))
Bu arada kızlar,eşim oğlumuz olursa rahmetli babasının adını koymayı çok arzu ediyordu, ben de saygıyla karşıladım, çünkü 18 yaşında kaybetmiş babasını.... Oğlumuzun adı belli yani kısmetse ORHAN olacak... isim hanesine yazabilirsin kyracım :)
kızlar selam, 3 hafta önce % 80 kız denen bebeiğim bize bir sürpriz yaparak % 20 ihtimali gerçekleştirdi. Evet kısmetse bir Prensimiz oluyor , eşimle hala şoktayız...
çok şükür bebeiğim iyi, kordonu hala boynunda ancak doktorum hiç korkma diyerek korkulacak bir şey olmadığını tekrar tekrar belirtti.
Bundan sonraki kontrolümüz 22. hafta detaylı ultrason ...
rabbim sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin işallah