2012 haziran, temmuz, ağustos aylarında tüp bebekle ANNE OLACAK BİZİM KIZLAR:))

kızlar bu aralar topiğimizde üzücü şeyler yaşandı hepimiz çok üzüldük artık kötü üzücü şeyler konuşmayalım bebeklerimizide olumsuz etkilemeyelim güzel şeyler konuşalımm mesela alışverişler başladımı isimler seçildimi doğum için neler düşünüyoruz...
ben kızıma bi sürü çıtçıtlı badi aldım biraz erken oldu ama :))kısa uzun kollu yazın sıcakta en çok giydikleri oymuş çok şeker şeyler var erkek annelerinin işi biraz daha zor kızlara bıcır bıcır...

Tunaydin kizlar.
Herkese mutlu gunler diliyorum.
Carmen gecen sene bebegimi kaybettigimde benimde gogsumden sut gelmisti.
Sıktıkca geliyor o yuzden kendi haline birakmak lazim.
Ellemeyince bi muddet sonra kesiliyor .
Rabbim bir daha yasatmasin.Ve saglikli sihhatli bir evlat nasip etsin.

Pinar biz esimle daha bi isim bulamadik.
Bu ayin sonunda kismet olursa cinsiyetini ogreniriz.
O zaman yogunlasicaz insallah.
Sen alisverise baslamissin ne guzel,biz 1 tane atlet kulot aldik daha

çok erken diyo herkes ama tutamadım kendimi çok mutlu oluyorummmmm:))
bizde kızımızın adını talya düşünüyoruz. baharın müjdecisi demekmiş kız annelerine fikir olsun:))

Bryns canim gece uykusuz gecmis,serum macerasi yasanmis ama onemli olan kanama ve pihtiarin kesilmesi insallah bir daha hiccc kanama olmaz...kan degerleri icin uzulme benimde kan degerleim dusuk bende sanirim baslaacagim kan hapina sanirim zaten hamielikte cok olan birsey bu kan dusuklugu kaldiki sen o kadar kan kaybettin...insalah iyi oacak hersey....

Pinar talya ismi cok gzel,vallaha iyi yapmissin bebegine birseyler almakla cok guzel bir his bana birkac hediye geldi cok seker seyler biraz erken ama arkadaslarim heves etmis almislar sagolsunlar....bende heyecanla cinsiyeti ogrenmeyi bekliyorum o kadar cok kiz varki acaba diyorum benimkidemi kiz?ne olursa olsun yeter ki saglikli olsun diymi ama?yarin tam 3 aylik olacagim vallaha hala sabah ogurmelerim var,istahim bir gun iyi bir gun fena...bunada sukur diyoruz...

Bende haftaya 13 olacagim kismetse doktor randevum var sence ogrenirmiyz cinsiyeti?

ayy bi prenses daha güzel olur tabi önemli olan salıklı olması. benden tavsiye doktorlar %100 diyene kadar inanmayın cinsiyetlere benimyaşadığım şok örnek olsun:))

Kizlar cok mutluyum 2li testimin sonucu geldi,cok sukur hersey normalmis,kan uyusmazligimizda da sorun yok...icim rahatladi vallaha...darisi herkesin basina...

Bende haftaya 13 olacagim kismetse doktor randevum var sence ogrenirmiyz cinsiyeti?
Cnm doktorlar bu haftalarda tahminde bulunuyor ama kesin olmuyor, ben 12.haftada gittiğimde söyleyeyim mi dedi 100% ise söyleyin dedim. O zaman 1 ay daha bekle dedi:)))

Kizlar cok mutluyum 2li testimin sonucu geldi,cok sukur hersey normalmis,kan uyusmazligimizda da sorun yok...icim rahatladi vallaha...darisi herkesin basina...
Ohhh çok şükür, hep böyle sürsün, sağlıkla, sıhatle inşallah...

Ağzın bal yesin, valla rüyalarım değişti.
Ben hiçbir şey almadım daha, alamadım daha doğrusu, ben çok cimriyim galiba:))) Benim kuzularım çıplak gezecek, Allahtan yazın doğacaklar:)))))))

kızlar size bise sorcam benim transferden sonra 18.günüm bugün değerim 10.000
normalde tğp bebek doktorumla randevum cuma günü,
dün kasık ağrım olunca baska bbi doktora gitmek zorunda kaldım bugün üstten baktı
meleğimi gördüm bugün yalnız bu değer cok yüksek dedi neden tek kese gördük dedi
bi de kese böle fasulye gibi normalde yuvarlak olması gerek dedi
ben de korktum acıkcası sizler yazar mısınız kızlar normal mi bunlar
tskler..

cnm bebısının senınle olmasına cok sevındım cnmbence tüp bebebk doktruna gorunmeden yorum yapma canını sıkma ıns ıkızdr .. korkma cnm ALLAHIN ıznıyle bısıcık olmaz inş..

canım yaşadıklarını daha yeni okudum,inan cook üzüldüm..zaten bi kac gündür seni diger topiktede görmeyince dinleniyosun zannettim..ellerine cok üzüldüm,rabbim sabır,güç versin..rabbim bize meleklerimizi gönderdi,inş.kucagımıza almayı nasip etsin,mutlulugumuz yarım kalmasın..evet canım sen ignelerle,serumlarla,agrılarla ugraşıyosun dayanıyosun,bebeginde içerde mücadele ediyo,maşallah ona,savaşcı annenin savaşcı kızı olur inş.:))buarada bebek seslerini duydukca motive ol yaza hepimizin başına gelcek inş:))bende yanındayım,tipin kaysada önemli degil,benimde tipim kayık merak etme:))bugünler gecince güzelligi tekrardan ayarlarız:))öptüm seni,güzelce dinlen hastanede,ev tabi daha iyi,ama temizlik,iş yapmıycaksan:))biraz daha sabır bugünlerde gececek arkadaşım...

canım sen nasılsın?biraz okudum kendini kötü hissediyormuşsun,,lütfen kendini bırakma,umudunu kaybetme,rabbim büyük onun hazinesinde cooookkk,seninde yüzünü yeniden güldürcek inanıyorum ben,sende inan lütfen,rabbime sıgın..

hanımlar benimde idrar yolları enfeksiyonum var,cumartesi dr randevumuz var ama ozman dr a sorcam zatende,sizede sorayım dedim içinizde olan varmı?varsa nasıl atlattınız bilgi verirmisiniz?şimdiden teşekkürler..

cok sevindim canım,demek paşanız geliyo ne güzel,,rabbim kucagınıza almayı nasip etsin..16 haftada belli oluyo demekki,oooo bizim daha coook var:))

kızlar selam,
dün ilk kez belirgin bir şekilde bebeeiğimin hareketini hissettim, ne kadar güzel bir duyguymuş anlatılması tarif etmesi çok güç. misafirim vardı gözyaşlarımı tutamadım ve mutfağa gidip orda akıttım, rabbim isteyen herkese yaşatsın işallah bu duyguyu

cok sevindim canım,demek paşanız geliyo ne güzel,,rabbim kucagınıza almayı nasip etsin..16 haftada belli oluyo demekki,oooo bizim daha coook var:))

teşekkür ederim cnm amin inşallah hepimize o güzel günleri gösterir Rabbim.12.haftada gittiğimde söylemedi bugün 16. haftada erkek dedi.Zaten bu haftalarda söylüyorlar daha önceden anlasalar bile.

hanımlar benimde idrar yolları enfeksiyonum var,cumartesi dr randevumuz var ama ozman dr a sorcam zatende,sizede sorayım dedim içinizde olan varmı?varsa nasıl atlattınız bilgi verirmisiniz?şimdiden teşekkürler..

Gecmis olsun cnm, benim hamileyken olmadı ama oncesinde çok yasadım. Normalde de hiç ilaç icmem bildiklerimi yazayım, inşallah işine yarar. Öncelikle çok su iç, su temizliyor, tuvaletin beyaz renk olmalı, o zaman yeterli su icmiş olursun. Ben idrar yolu enfeksiyonu yasayinca yoğurdun suyunu içerdim, böbrekleri temizliyor. Yoğurt bizim için çok faydalı sanırım zararı olmaz. İnşallah atlatirsin hemen, bir de ayaklarini sıcak tut.
Bir deee maydanoz suyu çok iyigelir aman sakın içme, çok fazla da yeme. Düşüğü tetikleyebilirmis fazla maydanoz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…