2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

akıllıbıdık isimleri bulmuşsun
herkes sustu genel ağırlık çalışan anne mi burda kızlar?

ben 1 haftadır ev hanımcılığı oynuyorum :KK1:
ben öğretmenim ama bu hafta grip ve boğaz ağrısı şikayetlerimden ötürü 1 hafta rapor yazdı doktor
bugün kendime geldim ama okula gitmedim
hafta sonuyla birleşip iyice dinleneyim istedim
ne güzel oluyor evde olmak

akıllıbıdık gözün aydın. benimde ilk kontrolümde 2 kese vardı ama biri gelişmedi. çok güzel sanırım ikiz bebek beklemek.

akıllıbıdık gözün aydın. benimde ilk kontrolümde 2 kese vardı ama biri gelişmedi. çok güzel sanırım ikiz bebek beklemek.

hayırlısı olsun umut
güzel ama güzel olduğu kadar da endişe verici
özellikle erken doğumdan çok çok korkuyorum:18:
Allahım sen koru
en azından 36. haftaya kadar kalalım hayırlısıyla

EVET KUZU AZ ÖNCE KIZ İSMİMİZİ DE KOCAYA ONAYLATTIM

EYMEN: 1. Daha uğurlu, çok talihli, hayırlı, kutlu. 2. Sağ taraftaki. Eymen b. Hureym:. Sahabedendir.

VERA: 1. Günah ve haramdan kaçınmak için şüpheli şeylerden uzak durma, takva, ittika. 2. Halk, mahluk, alem, kainat.

ismiyle gelsinler inşallah ne güzel bi an önce hallettin sen bizde hala netleşmedi :KK14:

hayırlısı olsun umut
güzel ama güzel olduğu kadar da endişe verici
özellikle erken doğumdan çok çok korkuyorum:18:
Allahım sen koru
en azından 36. haftaya kadar kalalım hayırlısıyla
Allah yardımcımız olsun. İnşallah hayırlısıyla hepimiz o günleri görücez.

akıllıbıdık kötü şeyler düşünmeyelim nolur canım ya güzel düşünelim güzel şeyler yaşayalım inşallah olurmu

tımam kötü şey düşünmek yok
cinsiyetler tamam isimler tamam çok şükürrr
dünkü stokke kazığından sonra bir de şu yatak olayını çözseydik:KK1:

bir de kızlar ya kabanlarınız geliyor mu
ben göbik kısmını kapatamıyorum ortada pencere gibi oluyo:KK50:

tımam kötü şey düşünmek yok
cinsiyetler tamam isimler tamam çok şükürrr
dünkü stokke kazığından sonra bir de şu yatak olayını çözseydik:KK1:

bir de kızlar ya kabanlarınız geliyor mu
ben göbik kısmını kapatamıyorum ortada pencere gibi oluyo:KK50:

canım seninki ikiz olsun artık o kadar
benim hala çok göbeğim yok
ama tüm kıyafetler small xs olunca haliyle zorlanıyorum artık
hamile pantolonlarına geçtim zaten rahat rahat
kabanımda çok kalın giymessem kapanıyor hala

arkadaşlar bu arada bende daha hiç bir şey almadım. babannesi 3 hırka yelek ördü o kadar. artık almaya başlasam ama işte 2 düşükten sonra acele etmek istemiyorum

benim kapanıyo canım istersen bi büyük beden kalın bir kaban al kendine bu kaztüyü gibi olanlardan onları daha rahat giyersin

umutcum bende ilk bebeğimi kaybettikten sonra kızıma hiç bişe alamamıştım insanın içinden gelmiyor anlıyorum seni.bu bebektede koşa koşa alamıyorum kızımın kullandıklarını ayırmıştım bir ara çıkarıp bakıcam ne var ne yok diye ona göre alıcam patır patır alınıyor nasılsa burdaki kızlar aldıkçada hoşuma da gitmiyor değil hani:KK9:

umutcum bende ilk bebeğimi kaybettikten sonra kızıma hiç bişe alamamıştım insanın içinden gelmiyor anlıyorum seni.bu bebektede koşa koşa alamıyorum kızımın kullandıklarını ayırmıştım bir ara çıkarıp bakıcam ne var ne yok diye ona göre alıcam patır patır alınıyor nasılsa burdaki kızlar aldıkçada hoşuma da gitmiyor değil hani:KK9:

aynen bende alınanlara bakıyorum. ama işte daha korkularım geçmedi. gerçi ilk defa bu kadar ilerledik inşallah bir sorun çıkmaz artık. bu arada 24 ocak'ta 2.düzey ultrasona gireceğim. yaptıran varmı

aynen öle benimde herşey valizde duruyo elimi atamıyorum daha son zamanlarda açabilirim ancak ..

X