-
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #36.921
haziran anneleri doğurdu topiğineBu arada kolik damlasi Biogaia i duyan varmi aranizda? Benim arkadasim tavsiye etmisti aldim. Ama daha nasil,ne zaman kullanacagim diye okumadim. Isvecden almistim. Icindeki yazidan hic birsey anlamadim orasi ayri
haziran anneleri doğurdu topiğine
baksana kızlar yazmış kullanan var bende ismini aldım
şimdiden lazım olursa alırım bitkiselmiş
Kiz ye birseyler. Benim esimde iste 1 saat sonra gelcek. Aciktim bende ama beklicezdaha yemek yemedim meyveyle duruyorum eşim gelmedi
ve başım dönmeye başladı
Ayyy masallah birkac gundur topigi takip edemedim birsuru bebis olmus:)))
Rabbim yeni dogum yapan tum arkadaslarin bebislerini anali babsli buyutsun ins.kendilerine hayirli evlatlar eylesin.
Bu arada bazi arkadaslar da bebislerinin resimlerini koymuslar hepsine kocaman bir masallah barekallah diyorum,hepsi de dunyaya inmis melekler gibiler.
Bir dogum haberi de ben vereyim,hatirlayanlar olur citaknuray nickli bi arkadasimiz vardi biz yurtdisindayiz o da cok yazamiyordu topige,dun onun da dogumu oldu cok sukur.
3700 gr. epudral normal dogumla dun oglen 12:30 da esat bebis dunyaya gelmis,Rabbim anali babali buyutsun ins.
Kendisi iyilesince tum bilgilerini topige girip yazar ve hikayesini paylasir ins...
Biz hala beklemedeyiz:))ama ben halimden memnunum cok iyi olmasamda:))
Gelicek Carsamba son dr ve ultrason randevumuz var ins.
Bebis 3655 gram olmus 52.5 cm di gectigimiz carsamba,sanci yok bebis kanala da girmemis,eger bu hafta olmazsa bir hafta daha bekleme suresi verdi heralde olmazsa suni sanci vericek hayirlisi bakalim.
Gelicek hafta cuma dan sonra gelir ins bebisim:)))
Herkese guzel haftasonlari ve simdiden Hayirli kandiller ins...
vay be...
"2012 haziran anneleri doğurdu" topiğinde resmen başka bir hayat var...
şuan bana ne kadar uzak ve bir o kadar da yakın aslında
Cok etkiliymis. Bende tavsiye uzerine almistim 2 ay once
Kiz ye birseyler. Benim esimde iste 1 saat sonra gelcek. Aciktim bende ama beklicez
Allah anali babali buyutsun. Masallah
Sanada simdiden hayirli kandiller
Biz iyice bunalima girdik ya
Cokmu aceleciyiz diyecegimde surda 1 haftamiz kaldi.
yok kız ne acelesi, bdt si bnmle aynı bi arkadaş vardı chanel diye.
bebeği 2 haftalık olmuş bugün, o derece yani
kizlar oglum kucagimda minicuk bisey
gazim cikti ayaga kalktim yurudum
sonunda emzirebildim de
simdi uyuyor
sezeryandan hic korkmayin kizlar
Belki kendini cok kastin o yuzden okdr acidi
Kizlar Ayip olcak ama ben ishal olmusum :26: wc e kosup duruyorum. Aklima presses geldi. Suyu gece gelmisti aksamdanda ishaldi :26:
Akintimda var sarimsi koyu. Bakip duruyorum kan veya kahverengi leke varmi diye
Sona kalan dona kalır herkez doğurdu bizde böyle bekliyoruz topik boş kimsecikler yazmıyor pöf
aynen ya sona kalmak acayip sinir bozucu.ayy eşim de sinir etti beni gece gece10 gün önce halıları yıkatmıştık sermemiştik,3 gündür ser diyorum yok şimdi sermeye kalktı nemli gelirmişler onlarda küf yapmış,yarın arayıp söyleriz falan diyorum bana afra tafra yapıyo aldı buhar makinesini temizliyor şimdi ben tv karşısında keyif yapayım derken ayy bir de kayınvalide de kalktı çok lazım başımızda seyir ediyo iç çamaşırımı falan çıkarmış uzanmışken kalkmak zorunda kaldım ayy iyice sinir oldum zaten sıcak,zaten sona kaldık off hakkımızda hayırlısı.
sıkma canım kendini son zamanlarımız olduğu için herkez batıyor bizebende yıkattım ama sermedim... afra tafra yapacak ne var bunda ..
ne bileyim gıcık işte,bir de sürekli söylüyorum bak doğuma yakın ve doğumdan sonra anlayışlı olmalısın,desteğine ihtiyacım olacak diyorum..şimdi o aklınca halıları temzleyerek beni mutlu ediyor,yani kendince fedakarlık yapıyor..ben halılar yer yer küflenmiş gibi görünce üzüldüm,ya doğum yaparsam halısız ne olacak diye o da üzüntümün üstüne tafra yapıyo işte.
canım Allah analı babalı büyütsün inşallah.kizlar oglum kucagimda minicuk bisey
gazim cikti ayaga kalktim yurudum
sonunda emzirebildim de
simdi uyuyor
sezeryandan hic korkmayin kizlar
canım Allah analı babalı büyütsün inşallah.
tüm yeni doğan bebişler hayırlı, sağlıklı, uzun ömürlü olsun.
özellikle son haftalarda topiğinizi yakından takip eden meraklı bir temmuz annesi:)