2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

kızlar kendimi bir tuhaf hissediyorum
karnımda gerginlik belimde çok hafif bir ağrı ve gerginlik
bacaklarımda halsizlik bir tuhafım yani anlayacağınız
hadi hayırlısı doğum olur mu acaba

kızlar şimdi bir tanıdığın yeni doğmuş bebeğinin fotolarına bakıyordum,yastık yerine inca battaniyeyi ikiye katlayıp yatırmışlar.siz ne yapacaksınız ben boğulmayı önleyici 3 cmlik yastıklardan almıştım ama ilk günler için uygun olur mu ki ne yapsak ki:44:

temizliğim bitti
artık doğurabilirim

Ay aramizda 1 gun mu vardi. Bakalim once kim dogurcak
Bizimde hersey tamam. Kuveti eksikdi onuda aldik bugun

Hic bilmiyorum ben ya. Ikea dan incecik yastik almistik. Ama o dedigin tarz birsey gordum ergonomik yastik. Boyle kafasi egri olmasin diyede engelliyor. Ondan mi alsaydim diye kara kara dusunuyorum

evet bn senden bi gün önceyim..
hadi bakalım kim önce doğurcak gerçekten ama bn de tık yok.

şişşt uyuma bakiim kaynanan kızar

kızlar az önce lavaboya gittim. Kayınvalidemde klozet olmadığı için normal alaturka tuvalette zorlandım biraz ve kalktığımda kan vardı. telaşlandım acaba nişan mı yoksa basur yüzünden mi anlayamadım.

şuan esra erol daki adam çok uyuk.
sinir olurum böyle tiplere, Allah başıma vermesin.
oğlum da karnımda büyük konuşmayayım neyse

ay bilemedim ki cnmm.
nişan olunca daha bi sümüksü oluyomuş,
basurdan olan sümüksü olmaz herhalde

Oleyyyyyy ferda da dogum yapmis. Darisi bize inssss....
Betul bak bizden sonrakiler dogurdu biz hala oturuyoruz;-)

Canım benim hiç keyfim yok moralim bozuk doğum yapmamak beni oldukça gerdi hiç doğuramayacakmışım gibi geliyor (((((((((((

Cok sinirliyim.
Bebek odasinin dolaplarini almis domestoslu suyla sliliyo.
Sanki ona dolap sil diyen oldu

Ben adam gibi işini yapan bir temizlikçi kadın görmedim zaten ..

Canım benim hiç keyfim yok moralim bozuk doğum yapmamak beni oldukça gerdi hiç doğuramayacakmışım gibi geliyor (((((((((((

Ben adam gibi işini yapan bir temizlikçi kadın görmedim zaten ..

yaaa bnde de sıkıntı var bu günlerde, acısını her akşam adamdan çıkarıyorum.
o da doğumdan sonra seni psikoloğa götürcem deyip duruyor
ama bu moral bozukluğunun asıl sebebi buradaki çoğu arkadaşın doğum yapmış olması ve bizim hala beklemede olmamız, bir de havaların çok bunaltıcı olması bnce.
ama bu günlerde geçicek.
bnce bizim doğum sonrası kendimize çok dikkat etmemiz lazım, potansiyel depresif adaylarız çünkü

temzilikçi konusunda da hakkaten yani, ona özel su hazırlamış bi de bana gösteriyo bak ne güzel çamaşır suyuyla siliyorum diyo.
yap dediğimi yapmaz kendi kafasından iş uydurur..
neyse bitti gitti.
inşş bundan sonra kendimi toparlarsam her gün bi yeri yapıcam belki ama kendim yapıcam

en sona kim kalacak acaba çok sinir bozucu bir durum beklemek hele benim gibi bir sabırsıza böle bir kız hiç yakışmıyor artık gel kızım yoksa kestireceğim seni

Canım benim hamileliğim güzel geçti depresif bir durumum olmadı moralim hep yüksekti. Sadece bu kadar geç geleceğini tahmin etmemiştim. Birde böbreklerimde ki genişleme ayakta duramamak beni mahvediyor

Hayırlısı ile doğum yapalım kendi işimizi kendimiz yaparız..

Son düzenleme:

aynen aynen şuana kadar gayet mutlu mesut bi hamileydim.
ama şu son 3-4 gündür sabırsızlıkla birlikte sıkıntılı bir hal var bnde.

saat 7-7.30 olsun şöyle bi yürüyüşe çıkayım diyorum.
sıkıldım evde, dışarısı da azcık esiyo gibi hem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…