2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Nasılsınız annecikler? Yavaş yavaş bebeğine kavuşanlar çoğalıyolar günler azaldıkça hem korkum artıyor hem seviniyorum garip bi duygu sanki karnımda hareket eden başka bişey var ve onu içimden alacakları için üzülüyorum ama bebeğim gelcek yüzünü görcem diyede çok mutluyum sezeryanla olcağı ve önceden benzer bi ameliyat olduğum için acısını az çok tahmin edip korkuyorum hep aklımda ayılma anım var nasıl bi acıyla uyanırım bebeğimi sorup dururum vs kuruyorum durmadan birde allah korusun kötü bişey olur diye çok korkuyorum ikidebir gözlerim doluyo ağlayasım geliyo nasıl gitcem hastaneye hiç bilmiyorum allah yardımcımız olsun...

slm kızlar ben geldim çarşamba günü spinal sezeryanla doğurdım herkese tavsiye ederim hiç ağrı olmuyo hemen iğne yapıyolar kızım 2750 gr 49 cm doğdu ikmiz de iyiyiz gazımıda 2 saat sonra hemen çıkardım ççok zor olmadı ferda da doğurmuş çok sevindim kızımın adınıda ipek koyduk mavi kimliğim vardı şimdide pempe kimliğim oldu hayırlısıyla

kizlar ciktik biz ikimiz de iyiyiz oglum emdi uyuyor sutum geldi
dogum rhat oldu daha uyusugum gecmedi
gözün aydın canım
maşallah sütün gelmişAllah ım sağlıklı uzun ömürler versin.
seninde gözünaydın canım
güle güle büyüt kızını adıyla yaşasın

bide kist aldırdım ben korktuğumda büyüktü elim kadardı ama dr iyi huyku olduğunu söyledi tahlile gitti sol tüpüm yapışmış hayır bekleme ondan dedi ama hamile kalmana engel deil tekrar hamile kalabilirsin dedi bana benden haberler bu kadar bide kızımdada gamze var çouklarım bana benzedi :)))))

nursen - utopya - oznur_u - umay ve yeni doğum yapan tüm arkadaşlar gözlerinizaydın. Allah bundan sonra sağlık içinde büyütmeyi nasip etsin. Darısı da diğer hamişlerin başına. Oğluşum dün 10. gününü doldurdu. Size de fotosu :

geçmiş olsun canım
benimde belli belirsiz gamzem var
inşallah oğlumda olur çok severim
dedesine çeker inşallah babamın yanağında çukur var resmen

kizlar ciktik biz ikimiz de iyiyiz oglum emdi uyuyor sutum geldi
dogum rhat oldu daha uyusugum gecmedi

Allah analı babalı büyütsün arkadaşlar, sağlıklı,hayırlı,uzun ömürlü olsun yavrular inşaAllah..
darısı biz bekleyen annelerin başına ..

genel anestezi ile mi olacak cnm? benim ilk bebeğimde sezeryanım genel anestezi yapılmıştı,
uyandığımda ; kesilmiş parmağımızı suya değdirdiğimizdeki gibi bir yanma hissi vardı sadece.. ağrım var deyince de zaten direkt müdahale ediyorlar, ağrı sızı olacağını düşünüp de moralini bozma.. uyandığında karşılaşacağın mucize ve güzelliğe odaklan..
aklına kötü şeyleri getirme inşaAllah sağlıkla sıhhatle kavuşacaksın yavruna...Allahyar dımcın olsun, kolay bir doğumla sağlıkla kavuş yavruna inşaAllah...

Doğum yapan arkadasların gözü aydın cok sewindim..
Utopya ne güzel sütün gelmiş hemenn.. masallah..

bizde doktordan geldik, ama artık sıkıldım doktora gitmekten.
bi dahaki gidişimde bebeğim kucagımda gelirim insallahh hayırlısıyla
ben 1 kilo wermişim bebeğimin kilosu da 3.380 gr..
1 haftada 100 gr filan almıs. ben sıcaklardan yiyemiyorum bide sürekli elimde suyla geziyorum.
sanırım o yüzden bebeğim az kilo almıs ama cok almasın zaten ki rahat doğuriyim
zaten doğdugunda beslerim ben onu
herseyi haftasıyla uyumlu, kafası da yerleşmiş dedi.. hatta ultrasonda gösterdi..
demekki bi kaç gündür o yüzden garip garip yürüyorum..
eşimde diyo cok tuhaf yürüyosun diye
insallah hep orda kalır kuzucum
nst de sancım cıkmadı, bende dedim ama ewde cok ağrılarım oluyo.
gel alttan bakim hemen dedi
dedim yok o kadar da kötü değil :26:
tamam o zaman ama haftaya alttan muayne edicem haberin olsun dedi
neyse insallah acılma felan cıkar bari..

yalnız bi daha ew sıcak ew sıcak diyip durmıycam..
sabah erken gitmemize rağmen dısarısı kaynıyooo..
resmen bayılıcaktık arabada.. ewe bi girdik, yüzümüze resmen serinlik carptı..
dısarıyı düşünüp sıcak ewimde kendimi rahatlatıyorum

ben bi ewi süpüriyim, wileda geciyim, toparlayıp yasin felan okuycam..
malum kızlar son günlerimiz hepimiz dualarımızda birbirimizi unutmayalım..

Rabbim herkese kolaylıklar wersin..

maşallah kuzuna canım
bende de bi halsizlik var
benimde ev süpürüp silmem lazım
ama yapamıycam valla koksun
son zamanlarda pasaklı oldum zaten yapamıyorum artık

simuzer de doğurdu
bebeğin kalp atışları düşünce acil sezeryana
almışlar 3200 küsür doğmuş ikiside iyiymiş
sesi biraz kısık geliyordu dikişlerim ağrıyor dedi.
çok güzel bi bebeğim oldu dedi
Allah bizlere nasip etsin

sanırım hawa düne göre azcık daha serin burda.. ew esiyo.
o yüzden bu fırsatı değerlendriyim diyorum jelibon.
yoksa bende hewesli değilim de, içimde durduramadığım bi enerji war.
bari işe yarasın

Masallah simuzere deee..
o da kurtuldu, ne güzel yaa

Sanırım kimseler kalmıycak burda, bizde karnımız burnumuzda bekleyip durcaz

Masallah simuzere deee..
o da kurtuldu, ne güzel yaa

Sanırım kimseler kalmıycak burda, bizde karnımız burnumuzda bekleyip durcaz
evet ya sona kaldık resmen bunalıma gireceğim
yarın bide kuzenimin düğünü var ben bugün sanıyordum
o kadar umursamaz durumdayım
kendi derdime düştüm
burası çok sıcak tüm camlar açık ve gram esmiyor

Evt genel anestezi olcak aslında epidural istiyodum ama dr bi sürü bahane üretti bence sebep hastanede genel anesteziyi adam gibi becerebilcek bi anestezi uzmanı olmaması ya neyse bi yandanda napim ilk ben göremesemde o hep benimle olcak inşallah diyorum korkardım belkide hayırlısı artık.
Ben önceden myom ameliyatı oldum portakal kadardı karnım sezeryan gibi kesildi ama rahim dışındaydı rahim hiç ellenmedi uyanırken sadece inledim onuda hatırlıyorum acıdan değilde bana sesleniyolar uyanma esnasında ama konuşamıyodum sadece inleme çıkıyodu ağzımdan dediğin gibi kesik acısı oluyo sonda daha çok acıtmıştı valla ama şimdi rahimde kesilcek falan ya daha şiddetli ağrım olcak gibi geliyo gerçi bebeğim için değer yeterki sağsağlim kurtulalım...
betulperi bebeğin çok tatlı maşallah insan inanamıyor 10 gün önce karnında tepinen şeyin bu olduğuna:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…