- 28 Nisan 2011
- 1.830
- 687
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #36.821
kizlar ciktik biz ikimiz de iyiyiz oglum emdi uyuyor sutum geldi
dogum rhat oldu daha uyusugum gecmedi
gözün aydın canımkizlar ciktik biz ikimiz de iyiyiz oglum emdi uyuyor sutum geldi
seninde gözünaydın canımslm kızlar ben geldim çarşamba günü spinal sezeryanla doğurdım herkese tavsiye ederim hiç ağrı olmuyo hemen iğne yapıyolar kızım 2750 gr 49 cm doğdu ikmiz de iyiyiz gazımıda 2 saat sonra hemen çıkardım ççok zor olmadı ferda da doğurmuş çok sevindim kızımın adınıda ipek koyduk mavi kimliğim vardı şimdide pempe kimliğim oldu hayırlısıyla
geçmiş olsun canımbide kist aldırdım ben korktuğumda büyüktü elim kadardı ama dr iyi huyku olduğunu söyledi tahlile gitti sol tüpüm yapışmış hayır bekleme ondan dedi ama hamile kalmana engel deil tekrar hamile kalabilirsin dedi bana benden haberler bu kadar bide kızımdada gamze var çouklarım bana benzedi :)))))
slm kızlar ben geldim çarşamba günü spinal sezeryanla doğurdım herkese tavsiye ederim hiç ağrı olmuyo hemen iğne yapıyolar kızım 2750 gr 49 cm doğdu ikmiz de iyiyiz gazımıda 2 saat sonra hemen çıkardım ççok zor olmadı ferda da doğurmuş çok sevindim kızımın adınıda ipek koyduk mavi kimliğim vardı şimdide pempe kimliğim oldu hayırlısıyla
Nasılsınız annecikler? Yavaş yavaş bebeğine kavuşanlar çoğalıyolar günler azaldıkça hem korkum artıyor hem seviniyorum garip bi duygu sanki karnımda hareket eden başka bişey var ve onu içimden alacakları için üzülüyorum ama bebeğim gelcek yüzünü görcem diyede çok mutluyum sezeryanla olcağı ve önceden benzer bi ameliyat olduğum için acısını az çok tahmin edip korkuyorum hep aklımda ayılma anım var nasıl bi acıyla uyanırım bebeğimi sorup dururum vs kuruyorum durmadan birde allah korusun kötü bişey olur diye çok korkuyorum ikidebir gözlerim doluyo ağlayasım geliyo nasıl gitcem hastaneye hiç bilmiyorum allah yardımcımız olsun...
nursen - utopya - oznur_u - umay ve yeni doğum yapan tüm arkadaşlar gözlerinizaydın. Allah bundan sonra sağlık içinde büyütmeyi nasip etsin. Darısı da diğer hamişlerin başına. Oğluşum dün 10. gününü doldurdu. Size de fotosu :Eki Görüntüle 445277
aminnnnnnn
maşallah canım
Allah nazarlardan esirgesin
evet ya sona kaldık resmen bunalıma gireceğimMasallah simuzere deee..
o da kurtuldu, ne güzel yaa
Sanırım kimseler kalmıycak burda, bizde karnımız burnumuzda bekleyip durcaz
genel anestezi ile mi olacak cnm? benim ilk bebeğimde sezeryanım genel anestezi yapılmıştı,
uyandığımda ; kesilmiş parmağımızı suya değdirdiğimizdeki gibi bir yanma hissi vardı sadece.. ağrım var deyince de zaten direkt müdahale ediyorlar, ağrı sızı olacağını düşünüp de moralini bozma.. uyandığında karşılaşacağın mucize ve güzelliğe odaklan..
aklına kötü şeyleri getirme inşaAllah sağlıkla sıhhatle kavuşacaksın yavruna...Allahyar dımcın olsun, kolay bir doğumla sağlıkla kavuş yavruna inşaAllah...