2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

utopya mesaj attı
oğluşu uyuyormuş uyanırsa emecek sütüm geldi şükür
ama mama vereceklermiş sarılık olmasın diye doğum rahat oldu
ama şimdi hafiften başladı sancılar ilk yemeğimi yedim şimdi gazı bekliyoruz
1 saate yürütecekler demiş.
boyunu ölçmemişler kilosu 3270 gr :nazar::nazar:

Evt genel anestezi olcak aslında epidural istiyodum ama dr bi sürü bahane üretti bence sebep hastanede genel anesteziyi adam gibi becerebilcek bi anestezi uzmanı olmaması ya neyse bi yandanda napim ilk ben göremesemde o hep benimle olcak inşallah diyorum korkardım belkide hayırlısı artık.
Ben önceden myom ameliyatı oldum portakal kadardı karnım sezeryan gibi kesildi ama rahim dışındaydı rahim hiç ellenmedi uyanırken sadece inledim onuda hatırlıyorum acıdan değilde bana sesleniyolar uyanma esnasında ama konuşamıyodum sadece inleme çıkıyodu ağzımdan dediğin gibi kesik acısı oluyo sonda daha çok acıtmıştı valla ama şimdi rahimde kesilcek falan ya daha şiddetli ağrım olcak gibi geliyo gerçi bebeğim için değer yeterki sağsağlim kurtulalım...
betulperi bebeğin çok tatlı maşallah insan inanamıyor 10 gün önce karnında tepinen şeyin bu olduğuna:)

Hiç belli olmaz canım bi bakarsın çektiğin acıdan daha azı ile kurtulursun doğumdan. Rahmin ağrısı bir günde geçiyor. Ordaki kasları fazla kullanmadığımız için. Valla öyle teyzesi büyüdü de 10 günlük oldu

utopya mesaj attı
oğluşu uyuyormuş uyanırsa emecek sütüm geldi şükür
ama mama vereceklermiş sarılık olmasın diye doğum rahat oldu
ama şimdi hafiften başladı sancılar ilk yemeğimi yedim şimdi gazı bekliyoruz
1 saate yürütecekler demiş.
boyunu ölçmemişler kilosu 3270 gr :nazar::nazar:

Maaşallah oğluşuna. Neyseki sağsalim atlattı Ferda da. Eve gidince düzenine de girer. Sütüyle besler mis kokulusunu.

kızlar merhaba:KK3::KK3:
ben çarşamba günü sabah 8:40 da kızımı normal doğumla 2810 gr olarak sağlıklı bir şekilde dünyaya getirdim
Allaha şükürler olsun.
kolay doğum yaptım.dün çıktık hastaneden.
Allah hepinize kolay doğumlar nasip etsin.

ben çarşamba günü sabah 8:40 da kızımı normal doğumla 2810 gr olarak sağlıklı bir şekilde dünyaya getirdim
Allaha şükürler olsun.

hayırlı olsun canımmm..
kawustun meleğine..
hikayeni bekliyoruz :KK66:

kızlar slm...
evimizdeyiz şükür...
oğlum müsade ederse şayet yazacağım inşallah...
kendinize iyi bakın,henüz doğurmayan arkadaşlarım Rabbime sığının o herşeyin en hayırlısını nasip ediyormuş meğer benim paşanın boynuna kordon dolanmış...neyse bunu hatırlamak istemiyorum...
yanımda şimdi arada mıkırdanıyor arada bas bas bağırıyor...
ve evet gerçekten bebekler ıngaaaaaaaa diyormuş :KK1:
her an uyanacakmış gibi...
doğumu yazamıyorum o yüzden.....ilk fırsatta yazacağım...
arayan,soran,msj atan tüm arkadaşlar teşekkür ederim...Allah razı olsun hepinizden...

herkese bizden selam kızlar malum bebekten fırsat bulup giremiyorum takip edemiyorum hala gelen gidenle uğraşıyorum kızıma artık kendim bakıyorum tek başıma yıkıyorum evin işi falan derken fırsatım olmuyo, doğum yapan arkadaşlar gözleri aydın. bugün ferda da doğum yapmış hayırlısıyla kavuşmuş yavrusuna çok sevindim rahat bir doğum olmuş.öznur ve betulperi maaşallah minişlerinize:nazar: nursen çok şükür sende sağsalim kavuşmuşsun yavruna gözün aydın.
Benim kız bugün 3 haftalık oldu haftaya 1 aylık oluyoruz elhamdülillah biz büyüttük valla:KK1: doğum yapan annelere sorum bebeğinizin gazı ne durumda ve gidermek için neler yapıyosunuz? benim kızın suratında ve boynunda isilik tarzında şeyler çıktı doktoru aradım deniz suyu burun spreyi ile suratını silmemi ve stalex diye bir merhem sürmemi söyledi sizde de varmı böyle bir durum ev çok sıcak sanırım ondan oldu ya da babası öpüyor ondan da şüpheleniyorum. Ayrıca evde 23 derecede klima çalıştırsam bebeği çarpar mı aranızda klima çalıştıran var mı?

Buda kızımın birkaç fotosu teyzeleri, gözleri şimdilik yeşil umarım değişmez:KK1::nazar::nazar:

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
وَوَصَّيْنَ الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ
حُسْنً وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْناً وَإِن
جَاهَدَاكَ لِتُشْرِكَ بِي مَا لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ فَلَا تُطِعْهُمَا إِلَيَّ
مَرْجِعُكُمْ فَأُنَبِّئُكُم بِمَا كُنتُمْ تَعْمَلُون

$Fotoğraf0319.jpg $Fotoğraf0327.jpg $Fotoğraf0333.jpg $Fotoğraf0339.jpg

herkese merhaba;
sicaktan bunaldim resmen gece uyumayinca ancak oglen kalktim.

utopyanin, simuzerin, hulyanin, yeni dogum yapan unuttugum kim varsa hepsinin gozu aydin :nazar: Allah nazardan saklasin anali babali buyutsun bebeklerini. ve artik darisi basimiza diyorum :KK9:

Oyy bebişlerin fotolarını görünce ağlayasım geldiii maşallah hepsinee :nazar: Bende görmek istiyorum artık yavrumu acaba saçları varmı yoksa keltoşmu merak ediyorum :KK1:

Allaha şükürler olsun.
hayırlı olsun canım
güle güle büyüt bebişini Allah sağlıklı uzun ömür versin.

teşekkür ederiz teyzeleri gün geçtikçe dahada değişiyo, topik gerçekten bayağ sakinleşmiş neyse doğurun bebişlerinizi alışın biraz yine eskisi gibi olucaz inşallah
size bugün başıma gelen komik bişeyi anlatayım benimki hep çoraplarını çıkartıyo ayağından bu gece altını alırken temiz bezi koydum altına pişik kremini sürdüm altını kapattım baktım çorabının teki yok etrafa baktım bulamadım amaaan gece diye aramadım fazla öylece uyuduk sabah tekrar altını açtım ki ne göriyim benim yaramaz çorabını bezinin içine çıkarmış ve üstüne kakasını yapmış:KK1: Allahım ne güldüm sabah sabah bide sinsi sinsi bakıyo:KK1::KK1:

Son düzenleme:
evet çok sakinleşti hatta kimse kalmadı
herkes doğurdu :KK1:
benimle bekleyen bi kaç kişi kaldı zaten
çoğu kişi izleyici katılımcılar azaldı:KK1:

kargom gelecekti yanlis adrese yollamislar. bi de UPS yani guya dunyanin her yerine kargo tasiyor. adres o kadar acik ki nasil bulamadilar bilmiyorum. yarin gelecekmis yarin da benim kontrolum var of ya. kargoculardan nefret ediyorum bi seferde beceremiyorlar bi isi :KK47:

gecen de ptt kargo kapiyi calmayi beceremedigi icin (dis kapi zili biraz degisik bizim) kargoyu goturmus geri. taksiyle gidip aldim bi de taksi parasi verdim of ki ne offf. :KK47:

kargom gelecekti yanlis adrese yollamislar. bi de UPS yani guya dunyanin her yerine kargo tasiyor. adres o kadar acik ki nasil bulamadilar bilmiyorum. yarin gelecekmis yarin da benim kontrolum var of ya. kargoculardan nefret ediyorum bi seferde beceremiyorlar bi isi :KK47:

gecen de ptt kargo kapiyi calmayi beceremedigi icin (dis kapi zili biraz degisik bizim) kargoyu goturmus geri. taksiyle gidip aldim bi de taksi parasi verdim of ki ne offf. :KK47:
en sevdiğim kargo UPS pek hata yapmazdı onlar
sistemleri falan çok hoşuma gidiyor. ara söyle sonra getirsinler ya da
komşuya falan bıraksınlar

Son düzenleme:
X