2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

inşAllah ya Allah yardımcısı olsun, ferda ve gül e mesaj attınızmı nasıl geçti acaba:26:

hmonglu canım yapma sakın temizlik falan bak bebişin yeni kordondan kurtuldu riskli şeyler yapma.
benimde temizliğe gelen kadın çalıştığım yerden ben pek şunu yap bunu yap diyemiyorum ona.birbirimize nazımız geçiyor.Allah var yaptığı işi güzel yapıyor ama yinede işte şunlarda temizlencek diyemiyorum çekiniyorum.en son büyük temizlikte annem yanımdaydı o dedi şunlar şunlar da silincek diye.yapmış sağolsun.
belki seninde kayınvalide falan gelse dursa başında daha güzel yapar temizliği:26::26:

oyyyy,maşallah kuzuya
rabbim hayırlı uzun ömürler versin

burasıda çokkkk sıcak,iş var yapılcak,pazar günü de sınav var,hiççççç te çalışmadım.bakalım girebilcek miyim?

Bencede kiz Esra
Otur rahat rahat yerinde. Tamam sende benim gibisin icine sinmiyor Ama bebisi dusunelim.
Surada ne kaldi.Dogumdan sonra her firsatda kendin yaparsin artik :))

Duzgun yapmiyorsa gozunu korkut.Annen veya kaynana yokmu?Pesine onlar takilsin.Sen otur

Gul un tlfonu bende var mi bilmiyorum. Telden girdigim icin oyle ayrinti bakamiyorum.
Ama ferfa msj atarsa hmn hbrdar exerim

Ya ben yapmiyorum ama gozum de hep onda.
Elinden alip da bak soyle soyle sil diyesm var.
Cok gerildim ama bugun gecicek artik boyle.
Annem ben cagirmadim gerci o gic diyemez.
Ben yine diyorum orayi da yap die.
Kaynana da demin ugradi, aman o eksik kalsin. Daha cok ayak bagi olur bana

bugun bebısım 9 gunluk

aksam saolsun hıc uyutmuyor o kaldırıyor benı sukredıyorum ama cunku sureklı uyusa ben kalkamam basım kazan gıbı zaten uyudugu zaman bende uyumaya calısıorum ama sureklı memeyı agzına tıkıorum maşşallah benım oğlan sureklı aranıyor emıor meme uclarım yara olsada ınat ettım sutum artsn dıye sureklı verıorum mama takvıyesı yapın deselerde ben gunde bı kere verıorum oda bakıyorum mememı alıp sutum gelmedıgınde aglayınca kıyamadıgımdan verıorum suan bıraz bıraz sutum artıyor sutumu elektırıklı sagma aletıyle sagdıgım ıcın bılıorum arttıgını ama emzırmeye gayret edıorum bu arada elektırıklı sut sagma makınası super bısey tavsıye ederım bende almamıstım ama bebısım sarılık olup bı gece yatıs alınca hemen gıdıp aldık cunku ıcerıye sut vermem gerektı yoksa mama verıceklerdı....
sutun yetmıor dıolar ama benım bebısım bı haftalık kontrolunde 3710 gr cıktı 3500 gr la dogmustu..kafam cok karısık dr mama ver dıor ama annem sutun yarıor mama verme dıor bızım oglan sureklı aranıyor püfff:44:

Kızlar sanırım doğum yapmayan herkes aynı durumda sanki hiç doğurmayacakmışım gibi geliyor ve hava aşırı sıcak çok terliyorum. Bir de böbreklerime kızım baskı yapıyor ayakta 5 dk kalamıyorum.

Sabırlı olmaya çalışıyorum. 40. haftama girmeden kızım gelsin diye dua ediyorum...

Allah hepimizin yardımcısı olsun ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…