- 20 Ekim 2011
- 1.147
- 112
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #36.801
selamlar
simuzer aradı hastanedeymiş 3 cm açıklık varmış hiç hissetmiyorum
dedi dün bebeğin kalp atışları yüksekti bugün tam tersi düşmüş biraz
suni sancı vereceklermiş.eğer kalp atışları düzelmezse sezeryana alacaklarmış.
kızlar dua edinde herşey yolunda gitsin ve normal doğum yapsın.
iyi geceler kızlar artık hiç takip edemiiyorum evdeki kalabalık ve minnak kızımdan vakit kalmıyor buraya bakmak için doğum yapanlar eminim olmuştur rabbim hepsine hayırlı evlat olmayı nasip etsin.bende kızımda çok iyiyiz toparlandık artık sürekli emmek istiyor göğüslerim acıyor artık sömürdü bu kız beni :)) size bide benden foto doğum hikayemide müsait olduğum bi vakit yazıcam inş
merhaba teyzoşlar , kızım 3,070 gr boy 50 cm doğdu..
maşallah kuzuya Allah nazarlardan korusun
inşAllah ya Allah yardımcısı olsun, ferda ve gül e mesaj attınızmı nasıl geçti acaba:26:
iyi geceler kızlar artık hiç takip edemiiyorum evdeki kalabalık ve minnak kızımdan vakit kalmıyor buraya bakmak için doğum yapanlar eminim olmuştur rabbim hepsine hayırlı evlat olmayı nasip etsin.bende kızımda çok iyiyiz toparlandık artık sürekli emmek istiyor göğüslerim acıyor artık sömürdü bu kız beni :)) size bide benden foto doğum hikayemide müsait olduğum bi vakit yazıcam inş
merhaba teyzoşlar , kızım 3,070 gr boy 50 cm doğdu..
Eki Görüntüle 444854
hmonglu canım yapma sakın temizlik falan bak bebişin yeni kordondan kurtuldu riskli şeyler yapma.
benimde temizliğe gelen kadın çalıştığım yerden ben pek şunu yap bunu yap diyemiyorum ona.birbirimize nazımız geçiyor.Allah var yaptığı işi güzel yapıyor ama yinede işte şunlarda temizlencek diyemiyorum çekiniyorum.en son büyük temizlikte annem yanımdaydı o dedi şunlar şunlar da silincek diye.yapmış sağolsun.
belki seninde kayınvalide falan gelse dursa başında daha güzel yapar temizliği:26::26:
kizlar ciktik biz ikimiz de iyiyiz oglum emdi uyuyor sutum geldi
dogum rhat oldu daha uyusugum gecmedi