2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

iyi geceler kızlar artık hiç takip edemiiyorum evdeki kalabalık ve minnak kızımdan vakit kalmıyor buraya bakmak için doğum yapanlar eminim olmuştur rabbim hepsine hayırlı evlat olmayı nasip etsin.bende kızımda çok iyiyiz toparlandık artık sürekli emmek istiyor göğüslerim acıyor artık sömürdü bu kız beni :)) size bide benden foto doğum hikayemide müsait olduğum bi vakit yazıcam inş :KK66:
merhaba teyzoşlar , kızım 3,070 gr boy 50 cm doğdu..
Eki Görüntüle 444854

uyyyyyyy masallah prenseseeee :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

iyi geceler kızlar artık hiç takip edemiiyorum evdeki kalabalık ve minnak kızımdan vakit kalmıyor buraya bakmak için doğum yapanlar eminim olmuştur rabbim hepsine hayırlı evlat olmayı nasip etsin.bende kızımda çok iyiyiz toparlandık artık sürekli emmek istiyor göğüslerim acıyor artık sömürdü bu kız beni :)) size bide benden foto doğum hikayemide müsait olduğum bi vakit yazıcam inş :KK66:
Eki Görüntüle 444854

Oyyyy Masallah Masallahhh.... :nazar: :nazar: :nazar:
Yesinler bu kuzuyuuuu....böyle resimler gördükce bebegime kavusmak icin daha da sabirsizlaniyoruumm...
Lütfen herkes Masallah desin bu bebise....korkuyorum nazar degecek...
Saglikla büyüsün Annesi... :emir_bebek: :KK49:

Gece 2 gibi yatıp 4 te uyandım resmen gözlerimden uyuku damlıyor evin içi 29 derece uyumak mümkün değil iğrenç bir gece daha bitmek bilmiyor...:KK43::KK43:

Eki Görüntüle 444854

Kızına bol bol maşallah:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

gunaydin kizlar
bu saatte kari koca uyandik tv izliyoz
biraz sicak biraz heyecan derken ikimiz de hic uyumadik diyebilirum
daha 2 saat sonra cikacaz evden uyusam ne guzel olur

hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar güzel anneler
bu sabah nasılsınız bakalım
inşallah gününüz herzamankinden daha güzel geçer ve güzel haberler alırsınız

Günaydin :KK37:
Ferdacim,simdiden hayirli dogumlar. Insallah guzel gecer,ayaklanirsin hemen

aman aman bir şey dilemeden önce düşünelim kızlar.ben de diyordum inşallah hemen ayaklanırım diye.bebeğimi küveze aldıkları için öyle bir ayaklandım ki 15 gündür hastane ve ev arasında mekik dokuyorum..Rabbim sağlık versin de ayaklanmanız 40 gün sonra olsun mühim değil :KK42:

kızlar günaydın.kanal d de doktorumda anne sütü,bebeğin nasıl beslenmesi gerektiğini anlatacaklar birazdan.
birde sütü yetersiz olanların ne yapması gerektiğini anlatacaklarmış.
umarım hiç birimize gerek kalmaz ama yine de öğrenelim:KK34::KK34:

Herkese gunaydin. Cok sicak bigun daha. Ne alttan baski var, ne sanci ne de baska bisey.
Oglum gayet rahat sanirm.
Temizlik var bugun evde ve dk bir gol bir yapmadigi seye yaptim diyo. Sinir etti beni
Acaba alsam elinden bezi kovayi butun evi ben temizlesem yarina dogurur muyum

sabah sabah çok güzel bir haberle gözlerimi açtm.dün arkadaşımla telde görüştük bdt miz yanıyıd cumartesi yada pazar sezeryan olcam çatım müsait değilmiş dedi az önce mesaj atmış sabah 6da doğum yaptım diye ay bi heycanlandımki sorma sanki kendim doğurdum...bnmde bugün 14.30da kontrolüm var dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar...

günaydın hanımlar:KK3:nasıl bir geceydi ya:KK37:sıcaktan bunaldım,topu topu 3 saat uyudum desem yeridir..2-3 kez tuvalete kalk,sıcaktan uyuyama,bir de artık sağdan sola dönerken iice zorlanıyorum,sanki karnım göğüs altından kopacak..Allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin de sanki gelse bebişler ii olacak:KK52:
hayırlı cumalar,doğuma gidecekler inş. ii haberlerle gelirler.Allah yardımcıları olsun

kızlar günaydın
cidden acayip sıcak
Allah yardımcınız olsun
bizde oğluşumla napıcağımızı şaşırdık
ince giydirsen olmuyot kalın giydirsen olmuyor
burnu tıkandı bile
emerkende çok terliyor
kesin hasta olucak
zaten gaz sancısı kıvrandırıyor kuzucuğumu
şu yazı bi atlatsak kışa biraz daha büyücekler

kızlar günaydın
cidden acayip sıcak
Allah yardımcınız olsun
bizde oğluşumla napıcağımızı şaşırdık
ince giydirsen olmuyot kalın giydirsen olmuyor
burnu tıkandı bile
emerkende çok terliyor
kesin hasta olucak
zaten gaz sancısı kıvrandırıyor kuzucuğumu
şu yazı bi atlatsak kışa biraz daha büyücekler

ne güzel oğlunlasın,şimdi bu durumdan şikayet ediyoruz ama bebişler gelince nasıl sorunlar bizi bekliyor bakalım..inş. bebeğinin de burnu düzelir.Allah tüm bebişlere şifa versin.

Tuana cnm cok gecmis olsun bebisine.
Yesinler onun tikali burnunu:-)

nooolur biran once aksam 5 falan olsun
su isler bitsinnnn

selamlar
simuzer aradı hastanedeymiş 3 cm açıklık varmış hiç hissetmiyorum
dedi dün bebeğin kalp atışları yüksekti bugün tam tersi düşmüş biraz
suni sancı vereceklermiş.eğer kalp atışları düzelmezse sezeryana alacaklarmış.
kızlar dua edinde herşey yolunda gitsin ve normal doğum yapsın.

X