-
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #36.721
inşallah güzel sonuç alırsınCanım sancılarım başladığı için doğumum her an olabilirmiş,yarın dışkı tahlili yapacak,ishalden dolayı bi enfeksiyon oluşmuşsa eğer bebeğe zarar verebilir ve bebek bünyesi bunu kaldırmaz dedi.yoksa normalde bi zararı olmaz bebeğe. Beni en çok korkutan da bebeğin kalp atışlarındaki yükselme..Şu an tek düşündüğüm o...
beni merak eden yokmuuu
4 5 gündür giremedim acaba nedennnnnnn
bebişim olduuuuuuuuu
hemde tam beklenen doğum tarihimden bir gün önce başlayan sanv-cılarlaaa bdt de doğurdum
inşallah güzel sonuç alırsın
Allah korktuğuna uğratmasın .salı günü nst ye bağlandığımda
yanımdaki bayanın bebeğinin kalp atışlarıda çok yüksek çıkmıştı
hatta cihaz ötmeye başladı en başından beri böyle dedi 39 haftalık hamileymiş.
umarım sende de sorun olmaz canım.
ikiniz içinde sağlıklısı hayırlısı olsun canımAmin canımm inş.. Kızımın hep normal seyrediyordu,ilk defa yükselince doktor da tedirgin oldu,sabah tekrar giricem nst ye,bakalım nolcak,numaranı kaydettim telime,açıklığım varsa ve yatış verirse sana msj atıcam canım,tabi sen de ozamana kadar doğurmazsan
beni merak eden yokmuuu
bebişim olduuuuuuuuu
hemde tam beklenen doğum tarihimden bir gün önce başlayan sanv-cılarlaaa bdt de doğurdum
beni merak eden yokmuuu
bebişim olduuuuuuuuu
ahh keşke hemen gitse ama hemen gitmeyecek kendini şimdidenGozun aydin umaygulaycim
Insan okdr cok kisi olunca bazen aklina gelmiyor sormayi
Bende okey oynayim az face de dedim.Kaynanam sohbeti cok seviyor. 2 dk konsantre olup oyniyamadim
Sevdigi dizide var ,izliyor ama yorum yapmadan izlemiyor
Seymacim ,bende cok ozledim alisverisi
Ben niyeyse kilom kalmicak eskisi gibi olcam diye dusunuyorum.Kendimdeki guvene bakya. sanki ben degilim 18kilo alan
Insallah hemen veririz kilolari
ya kızlar biş sorucam şu hesapları bir türlü anlayamadım ben şuan 38+4 üm 38 haftalıkmıyım 39 haftaya girdimmi
oyy oğluşuma bi adaş daha geldi13 hazıran - normal doğum - 3380 gr çınar ım dunyaya geldi.su anda evdeyiz.
ahh keşke hemen gitse ama hemen gitmeyecek kendini şimdiden
buna alıştır bence
zamanla veririz sorun değil bebişler
sağlıkla gelsinde göbüşlerde iner sanırım
benim minicik bile göbeğim yoktu eskiden bakalım ne olacak
13 hazıran - normal doğum - 3380 gr çınar ım dunyaya geldi.su anda evdeyiz.
evetya bi biz kaldik. bizde beklemekten baska konuscak bisey bulamiyoruz. ne bebek kiyafeti kaldi, ne ayrintili ultrasonu, ne bebek sekeri odasi, ne hazir olmayan cantalar. hersey hazir biz bekliyoruz, hemde bu sicakta of offffff
anaaa hadi hayırlı olsun cmmm. foto isteriz amaaaaaaaaaa....
çok sevindim senin adına, Allah analı babalı büyütsün
Canımm gözünaydın çok sevindim,bebeğin nasıl,sen nasılsın?.. Anlatsana normal mi doğurdun?.