- 15 Aralık 2011
- 350
- 0
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #36.741
inş. bebeğimizle bir yanlz kalalım teyzeleri paylaşıcaz fotolarımızı canım normal doğurdum doktorum gece 11 de suyumu patlattı 12ye çeyrak kala doğumum tam başlıyordu acil bir doğum aldılar benden daha kötü durumdaymış ben biraz bekledim zaten maşallah 10dak da işi bitti onun sonra beni aldılar ben ıkınamadım okındıkca ancak bebeğin kafası çıkabildi ama ebelerim ve yardımcıları beni çok güzel her pes edişimde tekrardan motive ettiler bir ara yardımcı ebeler mideme bastırıyordu ben bir ara kendimden geçiyordum böyle karman karışık bir hafıza gibi doğum anım en sonunda ben ıkınamadıkca yani kuvvetli ıkınamadıkca nerdeyse önce mideme sonrada göbeğimi yumruklayarak son bir ıkınma daha son bir ıkınma daha diye diyeeee bebeğim çıktı ama ne çıkarkendki kayışını nede ne hissettğimi hatırlıyorum sadece beyaz bişe vardı ebenin elinde sonra o şey ağlamaya başlayınca anladımki o benim kızım beyaz kanlar içinde bir melek vardı sonra ağladıkca pembeleşti saat kaç dedim napacaksam saati o anda en aptal soruyu sordum sanırım ebeye sonra yanıma getirdiler kocaman ağzıyla bas bas bağırıyordu
doğum kanalım yırtılmış hep kızlık zarımdanda bahsettiler oda ordaymış galiba onuda aldılar içten dikmeye başladılar sonrada dıştankestği yerleri diktiler
zor bir doğumdu evet ama ben hiç ağlamadım hep sonundaki mucize beni tekrardan tekrardan güçlendirdi hatta bir ara kendimi bile kaybettim ama büyük harflerle yazıyorum BİRDAHA OLSA BİRDAHA NORMAL DOĞUM YAPARIM eve geldğimden beri gzinebiliyorum o kadar dikişim olmasına rahmenn allahım şükür bebeğimle ilgilenebiliyorum
asla korkmayın bence allah o an acayip bir güç veriyor
o gece hastaneyi nletmişim ben oysaki sessis sakin bir kızdım önceden doğum hikayenmi sonra anlatacaktım ama birazını yazdım bile
cok gecmis olsun Allah sabrini veriyor demekki o acilarin.