2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Canım benim 36. haftada 100 gr almıştı sadece geçen hafta 2.850 gr olmuştu kilo aldığını duyunca çok mutlu oldum. 2.500 gr geçtiyse kafana takma sağlıklı gelsin inş.

Benim doktorumda öyle söyledi ama işte anne olunca böyle oluyoruz :26:

evet öyle derler, ama bnde de hiç bi belirti yok yani.
bnm oğlum geç gelicek gibi geliyo bana, bi kere bdt yi kesin bulucaz biz

BDT göze aldım zaten inş. onu geçmeyiz

mrb annişler...
oğluşumun odası geldi dün ablamla temizledik yerleştirdik Allahım çok güzel ya dündenberi gidip gelip kaç kez odaya baktım bilmiyorum
o kıyafetler askıda tam küçük adam işiyatak örtüsü ve cibinliği gelmedi onlarda oldumu tamam onlarıda fransız dantelinden yaptırdım biraz kız işi oldu gibi ama gelsin çok güzel olucak eminim zaten klasik tarzda bi oda yaptım.
geriye hayırlısıyla kucağımıza almak kalıyor bebişimizi.doğuma gidenlere ve gününü bekleyen herkese hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin rabbim...
cuma günüde çatı muayenesine gidicem herkesin farklıymış okuduğuma göre inş onuda hayırlısıyla atlatırım...
ben gidip bi daha bi baksam mı odaya

merhaba kızlar sizler kadar çok sık yazamasamda devamlı okuyorum yazılarınızı,yeni doktordan geldim,son kontrolüme gittim,çarşamba günü doğuma gidicem haftaya 20 sinde ,heycanla korkuyu bir anda yaşıyorum,allah tüm doğum yapacak olan annelerin yardımcısı olsun,allaha emanet olun.

canım bence moralini bozma, doktor iyi ve normal dediyse öyledir üzülme hiç. bende annelik ve bebek bakımı isimli bir kitap var. daha bugün okudum son iki hafta anneler kilo bile verebilirmiş bu bebeğin olgunlaştığını ve doğumun 10 gün içinde gerçekleşeceğinin belirtisidir. diye yazıyor.

slm canlarım malum gecmıse bakamıyorum hemen haberlerı beklıyorum benden haberler daha ıyıyım hıkayemı yazıcam kızımı sımdı babası ve annanesı saglık ocagına goturduler sankı bıraz sarı gıbı geldı bakalım dr teyze ne dıcek

ciddi misin 58 kiloydum bugün baktım 57 gözüküyor hatta eşim dalga geçti herkez kilo alır sen kilo veriyorsun diye

canım hoşgeldin bebişinin fotosunu face ekle çok merak ediyorum bu kadar bizi bekleten yavruyu

hatta ben dogum lıstemıze bı bakayım bılgılerımızıe oraya yazarım zeynepcım ekler
buarada benım kızım hala benı emmıyor artık cok sukur sutum gelmeye basladı ama ucunu kavrayamıyor kalkan kullanıyorum onuda sevmedı almıyor agzına sımdılık hala kasıkla mama verıyoruz bakalım babamız gelırken pompa akıcak artık sagıp sımdılık kasıkla verıcez

ciddi misin 58 kiloydum bugün baktım 57 gözüküyor hatta eşim dalga geçti herkez kilo alır sen kilo veriyorsun diye

evet canım öyle yazıyor, hatta sana yanlış bilgi vermeyeyim diye tekrar baktım öyle yazdım üzülme yani doktorun bildiğinden söylüyordur normal diye. hayırlısıyla sağlıkla alalımda kucaklarımıza yavrularımızı kilo nasılsa alırlar

Öyle canım hayırlısı olsun anası gibi ufak tefek bi kız olacak kızım

canım bende bir kontrolümde 63.4 kg bebiş 2700dü.2 hafta sonra gittiğimde ben 63.5 bebiş 3.120 gr olmuştu ben 100 gr alırken bebiş 420 gr almıştı düşün bu yüzden çok üzme kendini son zamanlarda böyle durumlar olabiliyormuş...

Sagma makınasıyla meme ucu olusuyo
Bende cok cektım oglum alamıyodu
Bır de hastanedekı hemsıre 10 luk sırınganın
Ucunu kestı sadece sıllındır kısmı kaldı
Onu gogsumun ucuna dayayıp cektırdı
Canın yanıyo ama
Oglum emebılıyo...
Dene ıstersen

slmmm annelerrr bebişim mınık kızım uyumusken bakayım dedım 3. günümüz bgun allaha şükür ama göbek sormayın =( penttii sende sezeryandın demi ne oldu gmbeğin indimi kaç gun oldu sizinn doktorum korseye kırkım çıkmadan vermedı kımseyı korkutmk deıl amacım ama sezeryn olmam bnı kotu etkıledı normal dogmdn cıknlarn karnı ınmiş hiç kalmamıştı bız sezeryndn cıknlar şiş karnla cıktık hamıle gıbı bunalıma gırmk ıstemıorm

iyi günler kızlar ,uzun zamandır giremiyordum bakıyorumda doğuran dogurana ne güzel ya benım cadı ne zaman gelecek acaba cıt yok hala kendısınden hayırlısıyla gelsin tabi,dogum yapmıs arkadaslar Allah analı babalı buyutsun ınsallah..

selamlar herkese
eşimle biraz temizlik yaptık yoruldum zor attım kendimi
88prenses22 doğuma gitmiş ne güzel
kolay bir doğum olur umarım
bir de adaer var sanırım
allah yardımcıları olsun
ben de arkadaşıma gidicem şimdi, son günlerimiz heyecan dorukta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…