- 22 Mart 2012
- 613
- 0
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #36.261
Canım benim 36. haftada 100 gr almıştı sadece geçen hafta 2.850 gr olmuştu kilo aldığını duyunca çok mutlu oldum. 2.500 gr geçtiyse kafana takma sağlıklı gelsin inş.
evet öyle derler, ama bnde de hiç bi belirti yok yani.
bnm oğlum geç gelicek gibi geliyo bana, bi kere bdt yi kesin bulucaz biz
aa betül senle bdt miz aynı bak
kızlar suyum geldi ben şimdi hastaneye gidiyorum nolur dua edin
warfire canım güle güle güzel günlerde kullanmak nasip olsun inş.
bugün kontrolüm vardı önce kuaföre ağdaya gittim ama tansiyonum düştü fenaaşınca yarım kaldı sanırım artık jilete başvuracağım
sonra hastaneye gittim çatı muayenesi yapıldı korkulacak birşey yokmuş hiç canım yanmadı. doktorum normal doğum yapabileceğimi söyledi ama bebişim henüz inmemiş ve açıklık yok bol bol yürü dedi
en moralimi bozan bebeğim 30 gr almış 2 haftadabende hiç almamışım ama bebek sağlıklı dedi senin kilona gayet ii bebek dedi ve normal için ideal dedi
normalde 38+1 olmam lazım ama usg 36+1 çıktı bu kadar nasıl fark eder sinir oldum hangisine inanacağım
canım bence moralini bozma, doktor iyi ve normal dediyse öyledir üzülme hiç. bende annelik ve bebek bakımı isimli bir kitap var. daha bugün okudum son iki hafta anneler kilo bile verebilirmiş bu bebeğin olgunlaştığını ve doğumun 10 gün içinde gerçekleşeceğinin belirtisidir. diye yazıyor.
slm canlarım malum gecmıse bakamıyorum hemen haberlerı beklıyorum benden haberler daha ıyıyım hıkayemı yazıcam kızımı sımdı babası ve annanesı saglık ocagına goturduler sankı bıraz sarı gıbı geldı bakalım dr teyze ne dıcek
ciddi misin 58 kiloydum bugün baktım 57 gözüküyor hatta eşim dalga geçti herkez kilo alır sen kilo veriyorsun diye
evet canım öyle yazıyor, hatta sana yanlış bilgi vermeyeyim diye tekrar baktım öyle yazdım üzülme yani doktorun bildiğinden söylüyordur normal diye. hayırlısıyla sağlıkla alalımda kucaklarımıza yavrularımızı kilo nasılsa alırlar
ciddi misin 58 kiloydum bugün baktım 57 gözüküyor hatta eşim dalga geçti herkez kilo alır sen kilo veriyorsun diye