2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

slmmm annelerrr bebişim mınık kızım uyumusken bakayım dedım 3. günümüz bgun allaha şükür ama göbek sormayın =( penttii sende sezeryandın demi ne oldu gmbeğin indimi kaç gun oldu sizinn doktorum korseye kırkım çıkmadan vermedı kımseyı korkutmk deıl amacım ama sezeryn olmam bnı kotu etkıledı normal dogmdn cıknlarn karnı ınmiş hiç kalmamıştı bız sezeryndn cıknlar şiş karnla cıktık hamıle gıbı bunalıma gırmk ıstemıorm

canım sıkma canını ilk günlerden bekliyemezsin eski haline dönmeyi herşey için biraz zaman lazım sonuçta.bebeğin emdikçe eski kilonada dönüceksindir göbeğinden eserde kalmıycaktr.sen şuanın tadını çıkarmaya bak bence.
becom88facete soyadı becom olan kişi sensin değilmi canım arkadaşlık isteği gönderilmişti kabul etmiştim de :KK1:

canım sıkma canını ilk günlerden bekliyemezsin eski haline dönmeyi herşey için biraz zaman lazım sonuçta.bebeğin emdikçe eski kilonada dönüceksindir göbeğinden eserde kalmıycaktr.sen şuanın tadını çıkarmaya bak bence.
becom88facete soyadı becom olan kişi sensin değilmi canım arkadaşlık isteği gönderilmişti kabul etmiştim de :KK1:

yok cnm ben face grubnda yokkum bn deılım o tek burda uyelıgım:KK1:

herkese merhaba
bi utu yaptim yorgunluktan oldum daha ne kadar bekliycez boyle acaba :KK19:

biraz gecmisi okuyayim umarim herkes iyidir???

Merhabalar, burasi ne guzel bir forummus ben internette sadece tez ile alakali sitelere bakmaktan hic buralari gormemisim ama bizim bebek gelmeden tanisabildik sizlerle... butun annelere hayirli dogumlar diliyorum, umarim hepimiz en kisa zamanda bebisleri kucagimiza aliriz. bizim oglaninda hic gelesi yok, az once kontrolden geldim nst de sanci hic cikmadi yine. ben sezeryan istiyorum ama doktorum izin vermiyor, cok kolay olacak dogumun diyor, bakalim bekleyip gorecegiz.

hepinize selamlar...

Selam kızlarrr :)...ayy heyeca doruktaaa :)....lohusa şerbetini kaynattık annemle girip çıkıp içiorumm :KK70: çok güzel olmuşş :KK70:...doğurmadan bitircem heralde :KK70:

ikindine doğru dışarı çıkıcaz adana yanıo artık gündüz çıkılmaz dışarı bide doğum olcak eve kpancaz tamm :).......

Merhabalar, burasi ne guzel bir forummus ben internette sadece tez ile alakali sitelere bakmaktan hic buralari gormemisim ama bizim bebek gelmeden tanisabildik sizlerle... butun annelere hayirli dogumlar diliyorum, umarim hepimiz en kisa zamanda bebisleri kucagimiza aliriz. bizim oglaninda hic gelesi yok, az once kontrolden geldim nst de sanci hic cikmadi yine. ben sezeryan istiyorum ama doktorum izin vermiyor, cok kolay olacak dogumun diyor, bakalim bekleyip gorecegiz.

hepinize selamlar...

hepimiz aynı durumdayız canım sıcaklardan sanırım bebeklerde mayıştı gelmek istemiyorlar :KK1::KK1:

Allahım sanırım buharlasıyorum az kaldıı :KK36:
88prenses22 hadi hayırlı haberlerle dön insallah, bende pat diye suyumun geleceği günü bekliyorum insallah :KK8:
hepimizz bekliyoruz gerci :KK9:

warfire o benim canım :KK23:

ya bakıyorum cogu kisiden öyle az da olsa bi göğüs akıntısı geliyo.
benden hic gelmedi, acaba sütüm olmıycak mı :KK25::KK25:

benim ilk 4 5 aylıkken 2 3 kere geceliğime akmıştı :)....ama şimdi gözümle görünce heyecanlandım....olurr olurrr korkma ki aktı diye bende olcak diye bişeyde yok kii olsun hepimizden süt fışkırsınnnn :KK70::KK52:

Aklınızda olsun yumuşak havlu koyun bavula çantaya ...sıcak su kompleksi yapın kanallar açılır daha rahat süt geçer damarlardan yumuşayınca.....

bide doğuma 2 3 gün kala vazelini kalıp şeklinde meme uzuna koyun sitreç filmle kapatın üstünü...çatlama yara olmuo hiççç...eltime öle yaptık :KK66:..çok faydaını gördü...

kızlar korse muhabbetı yapmıssınız seryandan cıktıktan 2 saat sonra pansuma geldıler ve hemen bel korsesı taktılar ve hıc cıkarmadılar taburcu oldugum gun dr geldı korseyı kullana bılırsın hatta dıkıslerın 1 parmak altına ıncek kadar sara bılırsın belıne dedı ve ben 4 gundur korse kullanıyorum rahatsızda deılım :KK34:

ayyyy ş,mdi sol göğsümden turuncu süt aktııı tişörtümeeee sütyen giymmeiştimmm :KK70: :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK9::KK9::KK9::KK9:

benim de geçen hafta çatı muayenesinden sonra gelmişti,badim de lekeyi görünce oğlum geliyor diye sevinmiştim.çünkü çatı muayenesinden sonra bebeğin gelme olasılığı yüksek diyordu çevrem ama bir hafta geçti tık yok.

Aklınızda olsun yumuşak havlu koyun bavula çantaya ...sıcak su kompleksi yapın kanallar açılır daha rahat süt geçer damarlardan yumuşayınca.....

bide doğuma 2 3 gün kala vazelini kalıp şeklinde meme uzuna koyun sitreç filmle kapatın üstünü...çatlama yara olmuo hiççç...eltime öle yaptık :KK66:..çok faydaını gördü...

Bavulda yer kalmadi ki :KK52: o da lazim olursa bu da lazim olursa diye diye doldurdum ben cantayi :KK9:

benim de geçen hafta çatı muayenesinden sonra gelmişti,badim de lekeyi görünce oğlum geliyor diye sevinmiştim.çünkü çatı muayenesinden sonra bebeğin gelme olasılığı yüksek diyordu çevrem ama bir hafta geçti tık yok.

bende 1 ay once falan oldu. bebegin gelmesiyle cok alakali degil sanirim?

slm kızlar... dünden beri ha geçmişi okuyayım derken bi türlü yazamadım.. bu sefer geçmişi okumadan yazıyorum. doğumdakileer,doğuma ya da dr a gidenlerin Allah yrdcısı olsun...
en son pzr gece yazmıştım foruma. sonrasında bir senedir evime gelmeyen amcamlar geldi:KK52::KK52: sevindirik oldum hemen fırına birşeyler attım yetmez diye yine de eşimi paztaneye yoladım.. 4.5 aylık torunuyla geldi.. kolik ve hassas bebek halen hassas oluyormuş onu öğrendim o gece:18::18: bebiş bi türlü rahat etmedi,emerken konuşmamıza bile kızdı anneyi emmedi herkes susmadıkça :KK1::KK1: neyse gittiklerinde gece 12ydi yarın kontrol var diye duşa girdim çıktım bu sefer uykum kaçtı 2-4 arası uyuyabildim koca gece.. sabah da dr a gittim şok 9a10 kala sıraya girdiğimde önümde 18 kişi vardı:KK53::KK53: aşağı katta mescide inip biraz dinlendim bir saat kadar ayaklarımı uzatarak:KK1::KK1: sonra girdim muayeneye.. dr um çok ilginç ama çatı muayenesi yapmak istemedi,ben hatırlattım "aslında en doğrusu sancı gelince kontrolü,ön kontrol sadece zoraki sezaryen durumunu netleştiriyor" dedi. ben de ama son ana kadar normal umuduyla gidip son anda fizyolojik olarak hiç müsait olmadığımı öğrenirsem kendimi toparlayamam psikolojim bozulur dedim yani ısrar ettim beni muayene et diye:KK9::KK9: kaadıncağız etti sağolsun ki geceden beri endişeden uyuyamamıştım. çok kolay geçti, sonrasında azıcık yanma oldu, o da hemen wc ye gidip suyla yıkadım,rahatlattı. sadece endişeli bakışlarla ayrıldı dr um. ya kendimi o an kasmışım ondan yan duvarlarda hafif darlık var gb geldi. kasıyo msn dedi. e haliyle dedim:KK1::KK1: ve kızlar dr un gönlümü fethettiği an; ilk anda irkiliyorsunuz tabii, o an dr um bnden özür diledi ki zaten canımı hiç yakmamıştı.. neyse velhasıl şimdilik normal gözüküyor ama doğum anında bir kere daha bakacağız dedi tam olarak o zaman netleşirmiş. açılma falan da yok, sapasağlam gidiyoz bakalım nereye kdr :)) annem miraç kandilini hedeflemiş durumda.. göbek adını Miraç koyucam oğlum senin deyip duruyor :KK1::KK1::KK1:
sonra bebiş ziyaretine gittik annemle, dr.harvey karp ın kitabını okuyanlar bilirler.. sarmalama takniği var. kapıdan girince bebiş ağlıyordu. hemen alıp kuralları uygulamayı denedim. 3.adımda anında susmuştu bebiş ki altı kirliymiş o kdr etkiledi yani. :KK9::KK9:inş bizimkinde de etkili olur.. sonra eve geldim yemek yaptım, yemek yiyemedim oturduğum yerde kızlar, içimde kazık var gb çökemedim kalktım koltukta yedim yemeği. sonra da belim ağrımaya başladı..yine de halamlara gitmekten vazgeçmedik:KK1::KK1: onlarda da canım çıktı koltukta sandalyede her yerde oturmayı denedim ama nafile:KK50::KK50: zaten iki saatlik uykuyla dinlenemediğim için korkunç durumdayım,bi de ağrı sıkıştırdı gece12 ye kdr zor dayandım.. sonra artık iyiice böbrekten dolayı olduğunu anladığımda ağrı kesici aldım yattım.. sabaha iyi kalktım şükür. bu gece de bebiş gezmesi var. sabah kahvaltı yaptım,evi süpürdüm, hediye bakmaya çıktım, kendime de bi kırmızı lohusa geceliği aldım nette bulursam paylaşırım birazdan.. şimdi de biraz pazar yapıp eve geldim. yolda kadınlar durdurup kaç aylık dediler 9 deyince aman kızım tek başına gezme, sen sana mukayyet ol dediler.. :KK1::KK1:
ayy çok anlattım ama napiyim çatı muayenesinden korkan,çekinen arkadaşlar oluyo korkacak birşey yok yani.. şimdi de geçmişi okuyacağım biraz.. kendinize bebişlere i bakın kızlaaarrrr...

ben iki gündür değişik şeyler yaşıyorum,iki gündür sancım arttı,dün belim ağrıyordu,bugün de ayakta durmamın gittikçe zor geldiğini fark ettim.ve :KK1:şu ayak ayak üstüne koyma işini zorla yaptım:KK1:geliyor mu ki bakalım yarın kontrolümüz var,dr teyzesi ne diyeck..doktorumuzda pazartesi ye kadr izinli ama hayırlısı

X