- 10 Haziran 2012
- 3.953
- 1.282
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #36.101
depresyona gerek yok.sımdıden bunları dusunmeyın.zaten bebegınızı kucagınıza alıp onu gordukce herseyı unutucaksınızdır.kılolar verılır onemı yok.en mutlu gunlerımız olucak onlar bızım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen normal dogurursan bende normal dogurucam gibi geliyo yani doktorun destekledigini bilmek guzel. umarim bugun yarin o sancilar artarda bebisine kavusursun carsambaya kalmadan
insanın günü dolunca beklemek
zor oluyor sanırım inş sancılar artar açılmalar başlar
bi avazda kurtulursun :)
Hayirli ugurlu olsun, gule gule buyut bebegini. Mumkunse butun siyah kismini tik agzina bebisin, daha rahat emiyormus bebisler hem de yara olmuyormus.slmm kızlar ben dun öğlen 2,5 ta kızımı dunyaya getirdim spinal sezeryanla şimdi evimizdeyizz 3,300 grm 49 cm boyu tuana adlı bebeğimm çokgüzell dyguymus allah herese nasp etsın cok az agrım vr sağ tarafım iç dikişimnn bıittiği yer
meme ucum var ama cok buyuk olmadıgından az eme bılıo ac kalmasın dıe arada bır mama verıoruz kaşıkla uslu uslu uyuyo sonrada allaha şükür ıkımızde ıız yarn 3,gün dıe evde duş al bantını cıkar batıkonla ıstırat et ddi yarnda mınık kızmn salık ocagndn topuktn kn alıncak bu şekılde arada gırdgmde yazarm yıne herkezı opuyormmmm
kızlar ne olur dualarınızı esirgemeyin, gerçekten çok üzülmeye başladım boşu boşuna sezeryan olacağım diye
günüm de doldu niie gelmiyr bu oğluş
doktorum şimdilik birşey demiyor bekleyeceğiz dedi ama daha önce en fazla 41. haftanın sonuna kadar bekleriz demişti.yani önümüzdeki pazartesi son günüm sanırım :18:
Klube hos geldin. Hayirlisiyla bu hafta cikacak bizim inatci sipalar, sakin olalim. Once sanci sonra su gelsin dua edin.biz geldik.
nst de sancım çıktı. bu sevindirici sanırım. suyumuz yeterli. oğlum 3800 civarı. çarşamba günü tekrar randevumuz var.
doktorum senin gibi normal doğumu bu kadar isteyen hastayı bulmuşum bırakır mıyım dedi. bakalım çarşambaya kadar neler olacak.
bu arada son 3 haftalık raporum bittiği için 1 hafta daha ek rapor verdi.
bizden haberlere bu kadar. bugün dedoğuramadım yani.
Oznur dogum yapmis, ama ogrenemedim normal mi sezeryan mi? Bebek de anne de iyiymis.
Adaerden haber bekliyoruz sanirim. Bu arada bdtsi 12 haziran olanlardan ilki dogurmus oldu, aslinda bu durumda gec kalmis sayilmiyoruz.
Hayirli ugurlu olsun, gule gule buyut bebegini. Mumkunse butun siyah kismini tik agzina bebisin, daha rahat emiyormus bebisler hem de yara olmuyormus.
Canim ayni durumdayiz panik yok, gelcekler onunde sonunda. Aklina kotu seyler getirme bak suyumuz da yeterli bekletebiliorlar, sukret
Klube hos geldin. Hayirlisiyla bu hafta cikacak bizim inatci sipalar, sakin olalim. Once sanci sonra su gelsin dua edin.
annemin hesabına göre daha hepimiz çok bekleriz
o yüzden no panic
Canim annenin hesap yanlis, o is oyle olmuor. Son adet tarihinde regli yoluyla bir yumurta atilirken bir ymurta da olgunlasiyor.
O yumurta ne zaman dollenirse dollensin bir aylik hamile sayiliyorsun. Dollenen yumurta atilmayacagi icin bir daha ustune adet olmuyorsun.
İliskinin ne zaman oldugunun bir onemi yok, yumurtanin olgunlasmasiyla ilgili bir gecikme olabilir o da cok nadir.
csnım senin en azından sancın var, bende o da yok
kim söylemişti hatırlamıyorum , hastaneye gittiğinde bebiş hala doğum kanalına girmedği için plates topunun üzerinde zıplatmışlar , ben de eşime plates topu sipariş ettim.gelsin akşam üzerinde zıplıycam :)
bebiş doğum kanalına girmeden sancı başlamıyomuş sanırım ilk dğumlarda...doktr ilk doğumda önce bebk kanala girer sonra sancı başlar, ikinci doğumlarda ise önce sancı başlar sonra bebek kanala girer demişti...gerçi şunu da biliyorum ki dışarıdan hiçbir şekilde müdaha edemiyorsun, Allah'a tam teslim olmak olmak gerekiyor ama bir yandan da elimden ne geliyorsa yapmaya çalışıyorum.
ben de hamileliğim boyunca hiç oturmadım , aynı senin gibi, sürekli yürüdüm ede bütün işlerimi kendim yaptım misafir ağırladım falan ama yok..olmayınca olmuyor işte... en hareketliler olarak senle ben kaldık sona :)
acımadı canım benimo zaman ben hazırlıklı gideyim
nasıl geçti kızlar çok acıdımı sizin
herkesin farklı oluyor tabi de
kendimi kasmamam gerektiğini biliyorum sadece
çekiniyorum
gözün aydın canımbiz geldik.
nst de sancım çıktı. bu sevindirici sanırım. suyumuz yeterli. oğlum 3800 civarı. çarşamba günü tekrar randevumuz var.
doktorum senin gibi normal doğumu bu kadar isteyen hastayı bulmuşum bırakır mıyım dedi. bakalım çarşambaya kadar neler olacak.
bu arada son 3 haftalık raporum bittiği için 1 hafta daha ek rapor verdi.
bizden haberlere bu kadar. bugün dedoğuramadım yani.
çerçeve aldım ben, eşimle oğlumun resmini koyup vericembabalar günü için hediye aldınız mı??
ya da almayı düşünüyor musunuz??
kızlar bu depresyon olayına doğumdan 5 gün geçtikten sonra ben giriyormuş gibi oldum ve allahtan tam girmeden kapıdan çıkıverdim.
Başlangıç: hamileyken kilolar belli olmuyordu fakat bebek çıktıktan sonra kilolarla baş başa kalmıştım. ve dış görüntü benim herşeyim diyebilirim size. aynaya baktıkça tiksiniyordum kendimden eşimin kilolu bayanlar için söledikleri geliyordu aklıma ve daha tiksiniyordum kendimden bide o süzülmüş karını gördükçe çileden çıkıyordum. kendi kendime allahım bu karın düzelirmi diye depresyona giriyordum. birde bebekten kendimle ilgilenemiyordum tipim iyice kaymıştı. eşimin beni artık beğenmiceğini düşünmeye başladım birde hemen eski halime dönemeyeceğim geliyordu aklıma. tam bir anne olmuştum ama bakımsız annelerden. anneliğin beni bitireceğini düşünüyordum. ne zaman ayna karşısına geçsem bebeğim ağlıyordu ne zaman bişey yapmaya çalışsam ağlıyordu herşeyim yarım kalıyordu yapamıyordum. ya benim kafam tam gitmişti yani. bide bebeğim memeden ayrılmıyordu sahteyide kabul etmiyordu. uykusuz geçiyordu gecelerim bununda etkisi var tabi. sonra kendi kendime tüm sosyan faaliyetlerimin bittiği geliyordu aklıma. birde eşim basketle ilgileniyor maçları falan olduğundan gündüz gece antremanları oluyordu daha bir faaliyetleri artmıştı. aklımdan onun hep gezeceği benim hep eve bağımlı olucağım geliyordu. sonra ağlama krizlerim başladı. eşimin ilgisine ihtiyacım vardı. sanki hep beni beğendiğindi ağzından duymak istiyordum. gözünün içine içine bakıyordum. ve sonra gözyaşlarım süzülüyordu. bebeğimle ilgili kim bişey sorsa ben ağlıyordumya çaresiz insanlar gibi. çoz acizleşmiştim herkesin ağzına bakıyordum. hiçbişey için karar veremiyor herkes ne derse onu yapıyordum. kızlar ben bunları 2 günde yaşadım. ve bu durumun ne olduğunun bilincinde olduğumdan gece gündüz dua ettim. rabbime ve çok şükür iyiyim.
normal doğum yapmış arkadaşlar bir sorum olcak doğuma ameliyet önlüğüylemi aldılar sizlerii???
wuuuu öznur we cardelens doğurmuslar cok sükür, hadi gözlerii aydınnn
yalnız cardelens' in ultrason ölcümleri ne kadar farketmiş yaa, sanki ben onu 4 kilonun üstü diye hatırlıyorum :44:
demekki cok güwenmemek lazım cihazlara
Canim annenin hesap yanlis, o is oyle olmuor. Son adet tarihinde regli yoluyla bir yumurta atilirken bir ymurta da olgunlasiyor.
O yumurta ne zaman dollenirse dollensin bir aylik hamile sayiliyorsun. Dollenen yumurta atilmayacagi icin bir daha ustune adet olmuyorsun.
İliskinin ne zaman oldugunun bir onemi yok, yumurtanin olgunlasmasiyla ilgili bir gecikme olabilir o da cok nadir.