2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

sanada geçmiş olsun canım mide bulantısıda çok fena kışın hamilelik geçirmenin dezavantajlarını yaşıyoruz.

inşallah canım.

cümlemize geçmiş olsun Allah yaşatmasın inşallah bidaha.

teyzeleri bakın kızıma ne aldım.

NEŞELİ EMZİK FUNNY KIRMIZI DUDAK-ORTODONTİK UC GittiGidiyor.com'da 50888737
harikaymış yaa
ben de oğluma mı alsam ki :KK60:

günaydın kızlar ne çok uyudum bugün ya...yataktan sürünerek kalktım desem yeridir valla.

günaydın kızlar
benim de bulantım var.. özellikle son 2 gündür akşama kadar bulantı akşamdan sonra da yanma:KK50:
çıkarmıyorum ama sürekli öğğgghh bööğğgghhh diye geziyorum

ayaklarımı ısıtamıyorum hiç
en sonunda ofiste çıkardım çizmeleri bağdaş kurdum oturdum koltuğuma
napim donuyo parmak uçlarım
günaydın sizlere de
dikkat etmek lazım da nasıl olacak bu soğuklarda bilmiyorum
ben de ayağımı üşütünce direk hasta oluyorum

günaydın kızlar
benim de bulantım var.. özellikle son 2 gündür akşama kadar bulantı akşamdan sonra da yanma:KK50:
çıkarmıyorum ama sürekli öğğgghh bööğğgghhh diye geziyorum

ayaklarımı ısıtamıyorum hiç
en sonunda ofiste çıkardım çizmeleri bağdaş kurdum oturdum koltuğuma
napim donuyo parmak uçlarım

geçmiş olsun canım. ben bulantı olunca artık direkt çıkarmaya zorluyorum. çünkü çıkarınca biraz rahatlıyor midem.
benim ayaklarım da hiç ısınmaz özellikle iş yerinde. minik bir ısıtıcım var, onu yakıyorum bazen. sen de kullan böyle birşey istersen.

geçmiş olsun canım. ben bulantı olunca artık direkt çıkarmaya zorluyorum. çünkü çıkarınca biraz rahatlıyor midem.
benim ayaklarım da hiç ısınmaz özellikle iş yerinde. minik bir ısıtıcım var, onu yakıyorum bazen. sen de kullan böyle birşey istersen.

haklısın düşünsem iyi olacak çünkü direkt akıntım çoğalıyo ayaklarım üşüyünce
Allah korusun idrar yollarını falan etkilemesin:KK53:
benim şuan kocamaaannnn bir ısıtıcım var
popom:KK53::KK53::KK1::KK1::KK1::KK1:

ben ve oğluşum acıktık :) ben kaçıyorum, gelebilirsem görüşmek üzere kızlar.
kendinize iyi bakın.

inşallah canım sanada geçmiş olsun aynı zamanda doğum yapıcaz sen nasıl bebeğinin hareketlerini hissediyor musun?

Sağ ol canım aaa evet aynı zamanda doğum yapıcaz hayırlısıyla...
evt hissediyorum canım ben çok çabuk hissettim hep sol tarafımda duruyor oğluşum :KK9: :KK55:
senin cinsiyet belli oldumu?

yaramaya çalışıyo bakalım:KK1:

ya kaç zamandır hamileyim daha 4 ay pazartesi bitmiş olacak (sat 23 eylül)
başkaları ne çabuk 4 ay bitti diyolar ama bana 1 yıldır hamileymişim gibi geliyo:KK31:

benimde (sat 24 eylül) doktor 20 hazirana gün verdi,daha cinsiyetim belli değil pazartesi yada salı gidecem bakalım allahtan hayırlısı

Son düzenleme:
benimde sat 1 eylül haziran 6 dedi dr bizimde cinsiyetimiz belli deil daha 6 şubatta öğreniriz inşallah detaylı usg var :)

merhaba güzel anneler....
huzur dolu bir cumartesi geçirmeniz dileğiyle.....
nasılsınız,kuzucuklarınız nasıl????
benim yavru pek bir nazlı sanırım hala tık hareket yok,hissetmiyorum ayol :)))))

benim yavru pek bir nazlı sanırım hala tık hareket yok,hissetmiyorum ayol :)))))

teşekkürler canım iyi dileklerin için.bebişini heran hissetmeye başlayabilirsin.bende nerdeyse seninle aynı yım ben daha bikaç gündür hissediyorum bebişimin hareketlerini.benim bebek sat ıma göre bir hafta geriden geliyor ultrasona göre.

eski topikteki haziran anneleri facebookta bi sayfa açmış, "2012 haziran annecikleri" eski günleri özleyenler üye olabilir :nazar:

teşekkürler canım iyi dileklerin için.bebişini heran hissetmeye başlayabilirsin.bende nerdeyse seninle aynı yım ben daha bikaç gündür hissediyorum bebişimin hareketlerini.benim bebek sat ıma göre bir hafta geriden geliyor ultrasona göre.

sağol tatlım...
cevap verdiğin için,gerçekten de kafama bazı bazı fazlasıyla takıyorum ben neden kuzumu hissedemiyorum diye ama yalnız olmadığımı da duyunca rahatlıyorum...
demek ki her an beklemeliyim :)))

slm kızlar nasılsınız?

biz kontrole gittik bugün bi sıkıntı yok şimdilik çok şükür
bebeik 300 gr olmuş ellerini gözlerini falan gördük...
Allahım tüm isteyenlere nasip eder inş..
abimlere geçen ay erkek demişti bu ay da % 80 kız dedi...
bende girince hemen sordum bize de kız demiştiniz bi değişiklik yok dimi dedim..
yok yok sizinki kız dedi :KK1:

slm kızlar nasılsınız?

biz kontrole gittik bugün bi sıkıntı yok şimdilik çok şükür
bebeik 300 gr olmuş ellerini gözlerini falan gördük...
Allahım tüm isteyenlere nasip eder inş..
abimlere geçen ay erkek demişti bu ay da % 80 kız dedi...
bende girince hemen sordum bize de kız demiştiniz bi değişiklik yok dimi dedim..
yok yok sizinki kız dedi :KK1:

maşallah kızına canım :nazar:
keyfin nasıl iyisin değil mi?

normal doğumdan mı korkuyorsun canım ya.ilk 2bebeğimi normal doğum yaptım .tamam biraz zor oluyor ama.olacak o kadar dünyaya yeni bir can getiriyorsun.onu görünce hiç bi acı falan kalmıyor.herşeyi o anda unutuyorsun.şimdiden düşünüp stres yapma canım ya.gözünde de çok büyütme.inşallah hepimiz bir avazda kurtulur bebişleri alırız kucağımıza :KK16::KK16:

evet hemde çok korkyorum cnm ya ama mecburen doğuracam orda kalacak hali yok ya,amin cnm aminnn

epidural ilk doğumda olmaz diye bişy yok canım yengem yaptı ben daha küçüktüm ozman epidural daha yeni yeni çıkmıştı, ilk bebeğini epiduralle dünyaya getirdi ıkınamadığı için vakumla çektiler bebeği öle hatırlıyorum :26:

geçen bi arkadaş öyle dedi de demekki oluyomuş ilk doğumdada
sağol cnm...

midem çok kötü kızlar.....evde maden suyu da kalmamış nasıl rahatlarım bilmiyorum ama,hani böyle midem ağzımda derler ya öyle bir durumdayım....
işin tuhafı gebeliğimin ilk zamanlarında mide bulantısı yaşamayan ben ne oluyorsa 4. aydan sonra bu haldeyim....
eskiler derler ya saç çıkmaya başladığında da midesi bulanır annenin diye.....doğrumu acaba diye aklıma da gelmiyor değil....

cnm ben 5. aydayım halen öggggg diye geziyom her fırsatta dramamine kullanıyorum bulantı için...anne olmak kolay değil işte..

bugün arkadaşmla konuştum onunda kızı olacakmış öğrenmeye gitmişti zaten neyse kilosunu söyledi bebeğin çok şaşırdım acaba yanlış mı anladı 17.haftalık bebeğin gramı 850 olurmu 3 gün önce ben gittin 181 gr dedi..kıza bişi diyemedim kafasına takmasın diye ama ne bileyim sizlerinki nasıl acaba

ben 20. haftadayım bebek 300 gram mümkün değil cnm yanlışlık vardır mutlaka...hatta dr sordum haftasına göre 300 gr normal dedi...

günaydın gzl anneleer nasılsınızz gece uyku muyku yok erkendednde kalktım

bende dün gece hiç uyumadım ilginç rüyalar gördüm :KK43:(

ben 2 gündür çok azcık tıpırtılar hissediyorum ama halen net değil cnm ya

maşallah kızına canım :nazar:
keyfin nasıl iyisin değil mi?

sağol cnm benim...
çok şükür cnm iyiyim sağolasın....

sarıbeybi hoşgeldin
nasılsın
maşallah kuzuna....
eşinle nasıl oldu aranız???

hb cnm iyiyim şükür sağol cnm....
eşimle iyiyiz ablasıyla konuştum geçen akşam
dün gece aradı bi fırça çekti o da özür diledi bu son dedi inş son olur...

inşallah cnm,dediği gibi son olur ve seni gereksiz yere üzmez....
bu erkekler hep böyle yahu....
dün de benimki üzdü beni....
perşembe günü anne bebek çocuk fuarına kendim gittim...
pazar günü de birlikte gideceğiz....
demesin mi ablamı da alalım öyle gidelim,dedim bizim için özel olan bu ana neden ablanı da ortak etmeye çalışıyorsun????
peşimize takmak zorundamıyız illa diye söylendim....
beyefendinin verdiği cevaba bakın....
ailemle birşeyler yapmamı istemiyorsun vs.....
konuştu saçma sapan...
sonra hiçbirşey yokmuş gibi akşamına normal davranıyor....
çok merak ediyorum ablası şayet evlenebilirse kocasıyla her gittiği yere bunu götürecek mi......

benimde (sat 24 eylül) doktor 20 hazirana gün verdi,daha cinsiyetim belli değil pazartesi yada salı gidecem bakalım allahtan hayırlısı
canımbenim sat 14 eylül doğum 20 haziran oluyo.gelişiminden dolayı mı ööle dedi acaba :KK53::KK53:

tşkler canım iyi dilekleriniz için..inş en kısa zamanda hissedersin...

bu arada tüm hastlarımıza eçmişler olsun,Allah şifalar versin inş...

inşallah cnm,dediği gibi son olur ve seni gereksiz yere üzmez....
bu erkekler hep böyle yahu....
dün de benimki üzdü beni....
perşembe günü anne bebek çocuk fuarına kendim gittim...
pazar günü de birlikte gideceğiz....
demesin mi ablamı da alalım öyle gidelim,dedim bizim için özel olan bu ana neden ablanı da ortak etmeye çalışıyorsun????
peşimize takmak zorundamıyız illa diye söylendim....
beyefendinin verdiği cevaba bakın....
ailemle birşeyler yapmamı istemiyorsun vs.....
konuştu saçma sapan...
sonra hiçbirşey yokmuş gibi akşamına normal davranıyor....
çok merak ediyorum ablası şayet evlenebilirse kocasıyla her gittiği yere bunu götürecek mi......

ailemle bişey yapmamı istemiyorsun :KK24::KK24::KK24::KK24::KK24:
evet istemiyoruz özel şeylerin bize kalmasını istiyoruz.:KK4::KK4::KK4:

X