- 28 Temmuz 2009
- 12.437
- 22
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #2.461
Cam rende ne işe yarıyo yaCahilim ben sanırım heralde galiba
bi de silikon kaşık ne kadar sağlıklıdır acaba?
kızlar tırnak makasına baksanıza
bence dahiyane bir fikir
benim gözüm pek iyi görmez de
Eki Görüntüle 328937
bir de şunda acayip kararsız kaldım ya
ablamdan gelecek telsiz var ama görüntülü değil
şunu çok beğeniyorum ama 400 tl değer mi diye karar veremiyorum
siz ne dersiniz?
Eki Görüntüle 328938
Cam rende ne işe yarıyo yaCahilim ben sanırım heralde galiba
bi de silikon kaşık ne kadar sağlıklıdır acaba?
benimde aklima yatan avent. kesin karar verirsen bana da bilgi ver cok cesitli sekillerde var hangisi en verimlisi ve bize en az hasar verir onu dusunuyorum cunku bazi gogus pompalari yara yapiyormus korkum o. elektrikli daha pratik gibi ama bazi kullanici yorumlarinda manuelle cok az sutu bile sagdiklarini okumustum. emin olamiyorum hala. burada daha once pompa kullanan anneler varsa fikir verirlerse sevinirim.
ay geçmiş olsun canım yaaa gaviskon şurup kullanıyorum ben m,dem yandğında gerçekten çok iyi geliyor doktorum 2 şişe yazmıştı biri bitti hep kullanmıyorum ama kötü oldukca kullanıyorum ben yattğmda midemden acı sular da geliyordu onun içinde yastğımı yükselltim çok işe yaradı normalde hiç yüksek yatamam ama mışıl mışıl uyumuşum demekki ihtiyacım varmış
biberon konusunda bilmedğim ve merak ettğim birşey var bu biberon başllıklarrı silikon mu daha iyi yoksakauçuk muu
iki çeşit uç var hangisi iyiymiş ???
haklısın rende ek gıdaya geçince lazımohooo cam rende kaşık bunlara ek gıdaya geçince lazım herhalde dogum yaptıkan sonra hiç dışarı çıkmayacakmısınız..
haklısın aslındacanim varsa bosuna para verme 400tl ye kac aylik bez alirsin :) zaten durmadan gidip bakicaksin bebege emin ol hep gormek isteyeceksin o yuzden gereksiz goruntulu olmasi :)
benim bile ev iki katli ve bebek odasi asagida olacak ona ragmen kamerali almayacagim zaten gorumcemde var bir tane o da ne olur ne olmaz aglarda is yaparken sesini duyamazsam diye garanti olsun.
canım bizim de kullandığımız sıcak su torbasıSıcak su büyotu ne işe yarıyor ilk duydum ben
kesin karar verdim tatlım perşembe getirttiriyorum .kullanmadım ama çok iyi olduğunu duydum okudum ve biz philips servisiyiz müşterilerimizde çok memnunlar .benimde göğüs ucum yok ve doktorum 6 aya kadar pompa kullan meme uçlarını hazır hale getir dedi bakalım geldikten sonra kullanıcam zaten süt gelmesede acıtıyor mu acıtmıyor mu haber veririrm
ohooo cam rende kaşık bunlara ek gıdaya geçince lazım herhalde dogum yaptıkan sonra hiç dışarı çıkmayacakmısınız..
ben medela kullanıcam, yedek parça sıkıntısı olmayacağı için
ama avent güzel tabi ki
güle güle kullan
medela da çok iyi görümcem kullanıyor ..
teşekkür ederim
O alınacaklar listesine baktım ama bazılarını neden alıyorsunki mesela 1 yaşına kadar ıslak mendil ve ağız içini silmeye mendil kullandırmıyor dr lar pek önermiyorlar bebk cildine 1 yaşına kadar su ve pamukla temizleyin diyorlar gerçi bende pek ıslak mendil düşünmüyorum içinde çok katkı var bebişimin cildi kıymetli benim
koca da benim listeyi okuyunca sokağa çıkma yasağı mı olcak, savaşa mı gircez haziranda dedi
evet haklıkoca da benim listeyi okuyunca sokağa çıkma yasağı mı olcak, savaşa mı gircez haziranda dedi
haklısın canım ama heyecanla alıyoruz işteaynen yaaa ben agzı açık okuyorum çogu şeyi alırım çocugumu eşimi hem tatil ohhh sıcak geze dolaşa dolaşa alırım dedim ya bebekler belli olmuyo alerji durumları vs falan olaylarıda var
ben cikmak zorundayim bu sogukta ve buzlu yollarda derse gidicemherkese iyi aksamlar.
evet haklı
ama ilk heyecan işte bana çok keyifli geliyor bişeyler almak
haklısın canım ama heyecanla alıyoruz işte
nasılsa daha alacak çok şey buluruz geze dolaşa cici kıyafetler alırız oğluşuma
benim alerjim var mesela, bebeğimin de olma ihtimali yüksek
her zaman onu hesaba katarak alıyorum
ne dersi bu?
öğrenci misin?
ölede dogumdan sonrayada kalsın bişiler....
Ya bu kadar şey almak gereklimi gerçekten biraz çok değilmi bebek yerinde durmuyorki hergün büyüyor gerek varmı büyona şuna buna ayyy gözüm korktu(