2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Cam rende ne işe yarıyo ya Cahilim ben sanırım heralde galiba
bi de silikon kaşık ne kadar sağlıklıdır acaba?

ohooo cam rende kaşık bunlara ek gıdaya geçince lazım herhalde dogum yaptıkan sonra hiç dışarı çıkmayacakmısınız..

canim varsa bosuna para verme 400tl ye kac aylik bez alirsin :) zaten durmadan gidip bakicaksin bebege emin ol hep gormek isteyeceksin o yuzden gereksiz goruntulu olmasi :)
benim bile ev iki katli ve bebek odasi asagida olacak ona ragmen kamerali almayacagim zaten gorumcemde var bir tane o da ne olur ne olmaz aglarda is yaparken sesini duyamazsam diye garanti olsun.

Cam rende ne işe yarıyo ya Cahilim ben sanırım heralde galiba
bi de silikon kaşık ne kadar sağlıklıdır acaba?

cam rende meyveleri vitamin değerlerini öldürmeden rendelemeye yarıyor
şöyle bişey
metalle rendelersen vitamin değeri kalmıyor

canım slikon kaşık da bebeğin kullanması için en ideali
çünkü diğer kaşıklar bebeğin ağzını yara ypıyor
ucuna bakıp kalitelisinden almak lazım

kesin karar verdim tatlım perşembe getirttiriyorum .kullanmadım ama çok iyi olduğunu duydum okudum ve biz philips servisiyiz müşterilerimizde çok memnunlar .benimde göğüs ucum yok ve doktorum 6 aya kadar pompa kullan meme uçlarını hazır hale getir dedi bakalım geldikten sonra kullanıcam zaten süt gelmesede acıtıyor mu acıtmıyor mu haber veririrm

silikon uclari disi cikana kadar kullanabilirsin canim. sonrasinda disi ciktiktan sonra kaucuk alman lazim cunku bebek silikonlari disiyle koparabiliyor bu da Allah korusun bogazina kacma gibi sorunlara neden olabiliyor.

ohooo cam rende kaşık bunlara ek gıdaya geçince lazım herhalde dogum yaptıkan sonra hiç dışarı çıkmayacakmısınız..
haklısın rende ek gıdaya geçince lazım
ama kaşık daha erken lazım, çünkü bebek için damlalar var
damlaları o kaşıkla veriyorsun

haklısın aslında
tam da kafama yatıramadığımdan alamadım bitürlü bekletiyorum
vazgeçeyim ben en iyisi
Sıcak su büyotu ne işe yarıyor ilk duydum ben
canım bizim de kullandığımız sıcak su torbası
bebeğin üşütmesi veya gaz sancısı durumunda ayaklarına koymak için aldım ben
yeğenimde çok kullandık

tamam sen bi dene bakalim :))

çok mantıklı

koca da benim listeyi okuyunca sokağa çıkma yasağı mı olcak, savaşa mı gircez haziranda dedi

aynen yaaa ben agzı açık okuyorum çogu şeyi alırım çocugumu eşimi hem tatil ohhh sıcak geze dolaşa dolaşa alırım dedim ya bebekler belli olmuyo alerji durumları vs falan olaylarıda var

koca da benim listeyi okuyunca sokağa çıkma yasağı mı olcak, savaşa mı gircez haziranda dedi
evet haklı
ama ilk heyecan işte bana çok keyifli geliyor bişeyler almak

aynen yaaa ben agzı açık okuyorum çogu şeyi alırım çocugumu eşimi hem tatil ohhh sıcak geze dolaşa dolaşa alırım dedim ya bebekler belli olmuyo alerji durumları vs falan olaylarıda var
haklısın canım ama heyecanla alıyoruz işte
nasılsa daha alacak çok şey buluruz geze dolaşa cici kıyafetler alırız oğluşuma
benim alerjim var mesela, bebeğimin de olma ihtimali yüksek
her zaman onu hesaba katarak alıyorum

ölede dogumdan sonrayada kalsın bişiler....

Ya bu kadar şey almak gereklimi gerçekten biraz çok değilmi bebek yerinde durmuyorki hergün büyüyor gerek varmı büyona şuna buna ayyy gözüm korktu (

ölede dogumdan sonrayada kalsın bişiler....

doğumdan sonraya da bol bol kıyafet alırız canım

bir de benim bazı ihtiyaçlar için erken olduğunu biliyorum
zaten listedekilerin bir kısmı ablamdan kalma, almadım yani
bazılarını da internetten kazandığım hediye çekleriyle aldım, görme gerektirmeyecek şeyleri özellikle
cam rende falan o yüzden şimdiden aldım
200 tl çekim var ne yapayım onu alma bunu alma

Ya bu kadar şey almak gereklimi gerçekten biraz çok değilmi bebek yerinde durmuyorki hergün büyüyor gerek varmı büyona şuna buna ayyy gözüm korktu (

yok canım çocuguna göre durumuna göre alınır bazı şeyler ben ne telsiz alırım ne biberon( 6 aya kadr) bende 3 aylık kıyafetler abartı değil oda bide beşik alacam tamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…