- 7 Şubat 2011
- 16.912
- 27
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #2.481
tabi ki almak zorunda değilsin canımYa bu kadar şey almak gereklimi gerçekten biraz çok değilmi bebek yerinde durmuyorki hergün büyüyor gerek varmı büyona şuna buna ayyy gözüm korktu(
hmm bölümün neydi?pedagojik formasyon aliyorum. ogrenci sayilirim yani :)
bende elimi koymadan bile seğirmeler pıt pıtlar hissediyorum ve eşim karnıma kulağını dayattırdım dinlettim kalp seslerini duyabilirmi acaba diyeSanki ben elimi karnıma tuttuğumda kalp atışını hissediyorum gibi geliyor belkide psikolojik bilmiyorum artık :))
silikon uclari disi cikana kadar kullanabilirsin canim. sonrasinda disi ciktiktan sonra kaucuk alman lazim cunku bebek silikonlari disiyle koparabiliyor bu da Allah korusun bogazina kacma gibi sorunlara neden olabiliyor.
ölede dogumdan sonrayada kalsın bişiler....
bence sizler kendinize ilk önce hastane çantasına koyacak şeylerden alın hasta bezi, pijama vs falan.....şurda 7-8 aylık oluna hazırlamak gerekecek
selam kızlar nasılsınız?
hoşgeldin canımselam kızlar nasılsınız?
kızlar cumartesi ayrıntılı ultrason var benim bunu doktor kendisi mi b akıyor yoksa başka bir yeremi sevkediyor yaptıran varmı acaba
ama onları almak zevkli değil ki
bende elimi koymadan bile seğirmeler pıt pıtlar hissediyorum ve eşim karnıma kulağını dayattırdım dinlettim kalp seslerini duyabilirmi acaba diye
dinledi dinledi eee ne duydun dedim gurrrruk gurrrrrk diye sesler duymuş sadece bağırsak seslerim galiba:26:
hmm tşkrler...
evt haklısın ama onlarda lazım.. hemde herşeyden önce lazım iç çamaşırı falan...
biz de mağazaya gidip bebekleri kıyafetlere doğru tutacaz bebekler hangisine uzanırsa onu alacaz giydirip foto çekicez büyüyünce göstericez
inşallah absürt şeyler seçerler
evet haklısın
işte onları zamanı geldiğinde alırım diyorum
1-2 ay sonra mesela
onlar için acelem yok
zevksiz alışveriş ne de olsa
ilahiiibende bakınıyorum bi pijama almam lazım....
hadi pijama da alınır da
hasta bezi ve o koca kilotlar için hiç acelem yok valla
alınacak utopya elden ne gelir:):):):):) valla ben acil sezeryan alındıgımdan hastane çantam evde kalmıştı hastaneye yakın yerden aldılardı o yüzden çantam aynen duruyo ama yeni bebek yeni pijama alayım diyorum
tabi canım sevdiğin bi pijama daha alabilirsin
hem doğumdan sonra da giyeriz heralde bisüre
alacaz alacaz
hasta bezi alınca onun da resmini eklerim artık
canım önerdiğin markalar var mı?kızlar bence bizim iç giyim daha da önemli. ben şimdiden bakmaya başladım kendimi kadın gibi hissettirecek ama kullanışlı ve pratik şeylere... bebek için çoğunu aldık daha da gelecek zaten ama iç giyimimde bile bakımlı olmazsam ben kendimi iyi hissedemem ki.. bu arada o kocaman külotlardan giyiyorum aylardır ve çok çok mutluyum:) göbüş daha çok çıkıyo, hem dantellileri de var. kendi atletlerime uydurup giyiyorum walla
göğüs pedi var canımiahi ekle tabi markasınıda yazarız:) bide bende mutlaka alıncak listesine şunuda söliyim gögüs pedi acaip işe yarıor