2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Ya bu kadar şey almak gereklimi gerçekten biraz çok değilmi bebek yerinde durmuyorki hergün büyüyor gerek varmı büyona şuna buna ayyy gözüm korktu :KK43:(
tabi ki almak zorunda değilsin canım
o yüzden herkes listeyi kendisine göre düzenliyor
benim listem kabarık oluyor biraz bana bakma sen :KK1:

pedagojik formasyon aliyorum. ogrenci sayilirim yani :)
hmm bölümün neydi?
öğretmen olcaksın yani meslektaş olcaz

Sanki ben elimi karnıma tuttuğumda kalp atışını hissediyorum gibi geliyor belkide psikolojik bilmiyorum artık :))
bende elimi koymadan bile seğirmeler pıt pıtlar hissediyorum ve eşim karnıma kulağını dayattırdım dinlettim kalp seslerini duyabilirmi acaba diye
:KK9::KK9::KK9:
dinledi dinledi eee ne duydun dedim gurrrruk gurrrrrk diye sesler duymuş sadece bağırsak seslerim galiba :KK53::26:

silikon uclari disi cikana kadar kullanabilirsin canim. sonrasinda disi ciktiktan sonra kaucuk alman lazim cunku bebek silikonlari disiyle koparabiliyor bu da Allah korusun bogazina kacma gibi sorunlara neden olabiliyor.

hmm tşkrler...

bence sizler kendinize ilk önce hastane çantasına koyacak şeylerden alın hasta bezi, pijama vs falan.....şurda 7-8 aylık oluna hazırlamak gerekecek

kızlar cumartesi ayrıntılı ultrason var benim bunu doktor kendisi mi b akıyor yoksa başka bir yeremi sevkediyor yaptıran varmı acaba

selam kızlar nasılsınız?
hoşgeldin canım

kızlar cumartesi ayrıntılı ultrason var benim bunu doktor kendisi mi b akıyor yoksa başka bir yeremi sevkediyor yaptıran varmı acaba

ben yaptırmadım ama doktor bakmıyor
radyologun bakması lazım
mesela benim hastanede ayrıntılı ultrason yeri farklı, orda uzman radyolog var o bakacak
sonra da doktora gidicem

bende elimi koymadan bile seğirmeler pıt pıtlar hissediyorum ve eşim karnıma kulağını dayattırdım dinlettim kalp seslerini duyabilirmi acaba diye
:KK9::KK9::KK9:
dinledi dinledi eee ne duydun dedim gurrrruk gurrrrrk diye sesler duymuş sadece bağırsak seslerim galiba :KK53::26:

hmm tşkrler...

bende 16+5 hamileyim aynı şekilde benimde eşim içerden sesler geldiğini söylüyor bende bağırsaklarımdandır dediğimde hayır o çok farklı diyor bilmiyorum belkide sesler gerçekten bebekten geliyordur :KK9:

hadi pijama da alınır da
hasta bezi ve o koca kilotlar için hiç acelem yok valla :KK1::KK1:

alınacak utopya elden ne gelir:):):):):) valla ben acil sezeryan alındıgımdan hastane çantam evde kalmıştı hastaneye yakın yerden aldılardı o yüzden çantam aynen duruyo ama yeni bebek yeni pijama alayım diyorum

alınacak utopya elden ne gelir:):):):):) valla ben acil sezeryan alındıgımdan hastane çantam evde kalmıştı hastaneye yakın yerden aldılardı o yüzden çantam aynen duruyo ama yeni bebek yeni pijama alayım diyorum

tabi canım sevdiğin bi pijama daha alabilirsin
hem doğumdan sonra da giyeriz heralde bisüre

alacaz alacaz
hasta bezi alınca onun da resmini eklerim artık :KK60:

kızlar bence bizim iç giyim daha da önemli. ben şimdiden bakmaya başladım kendimi kadın gibi hissettirecek ama kullanışlı ve pratik şeylere... bebek için çoğunu aldık daha da gelecek zaten ama iç giyimimde bile bakımlı olmazsam ben kendimi iyi hissedemem ki.. bu arada o kocaman külotlardan giyiyorum aylardır ve çok çok mutluyum:) göbüş daha çok çıkıyo, hem dantellileri de var. kendi atletlerime uydurup giyiyorum walla :KK8:

tabi canım sevdiğin bi pijama daha alabilirsin
hem doğumdan sonra da giyeriz heralde bisüre

alacaz alacaz
hasta bezi alınca onun da resmini eklerim artık :KK60:

:KK70::KK70::KK70: iahi ekle tabi markasınıda yazarız:) bide bende mutlaka alıncak listesine şunuda söliyim gögüs pedi acaip işe yarıor

kızlar bence bizim iç giyim daha da önemli. ben şimdiden bakmaya başladım kendimi kadın gibi hissettirecek ama kullanışlı ve pratik şeylere... bebek için çoğunu aldık daha da gelecek zaten ama iç giyimimde bile bakımlı olmazsam ben kendimi iyi hissedemem ki.. bu arada o kocaman külotlardan giyiyorum aylardır ve çok çok mutluyum:) göbüş daha çok çıkıyo, hem dantellileri de var. kendi atletlerime uydurup giyiyorum walla :KK8:
canım önerdiğin markalar var mı?
ben henüz hiç bakmadım
hala el kadarcık kilotlarımı kullanıyorum
ben de onlarla mutluyum :KK1:

:KK70::KK70::KK70: iahi ekle tabi markasınıda yazarız:) bide bende mutlaka alıncak listesine şunuda söliyim gögüs pedi acaip işe yarıor
göğüs pedi var canım
ablam bisürü almış yarıdan çoğu duruyor o verdi

X