- 9 Şubat 2011
- 656
- 292
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #2.441
bende bi tane biberon aldım yenidoğan için chicco silikon başlıklı cam biberon
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım onda da tavsiyemi söyleyeyimevet mantikli aslinda parayi sut sagma makinesine vermek daha iyi olacak sonucta o olmadan olmaz :)
Evetb kızlar bildiklerinizi yazın valla ben pek bişey bilmiyorum kız kardeşimde yok yardım etsinnn
canım onda da tavsiyemi söyleyeyim
eğer manuel zor olmaz diyorsan avent al
elektrikli alacaksan da avent ya da medela alabilirsin
en çok önerilen markalar
bir de göğüs ucu kremini unutmayın lansinoh en iyisi
kimi manuel daha iyi diyor kimi elektrikli. tabi kullanana gore fark ediyor. lansinoh kremi herkesten duydum ve hemen ekledim listeme ama makinede hala kararsizim
yok ya gelmedi merakla bekliyorum
o önlüklerdeni superstar tulumdan ve 2li şapkadan aldım merak ediyorum
sen ne zaman sipariş vermiştin?
mrb canım bende göğüs pompası almayı düşünüyorum görümcem medela kullanıyor memnun ama ben avent almayı düşünüyorum..ilk 1 yıl içerisinde herhangi bir sorun olduğunda servis direk değişim yapıyor .benim ilk hamileliğim elektrikli olanı almayı düşünüyorum.
ben medela kullanıcam, yedek parça sıkıntısı olmayacağı içinmrb canım bende göğüs pompası almayı düşünüyorum görümcem medela kullanıyor memnun ama ben avent almayı düşünüyorum..ilk 1 yıl içerisinde herhangi bir sorun olduğunda servis direk değişim yapıyor .benim ilk hamileliğim elektrikli olanı almayı düşünüyorum.
ben baya net hissediyorum canım artıkKızlar bebeğin hareketlerini net olarak hissediyormusunuz?
Ben geçen haftadan beri çok nadiren pıt pıt diye karnımın değişik yerlerinde bişi hissediyorum..
Ama net hareketlerini dönmesini falan hissedemiyorum 19. Haftadayız...
Bu arada işte olduğumdan geç yazıyorum
bende de var canım ama koku ve kaşıntı olmadığı sürece normall dedikleri için çok takmıyorum.benim bu ara akıntıdan ziyade mide yanması şikayetim var,kaynıyo resmen ya
birde feci bi ağrıyla uynadım,çok afedersiniz ishalim felaket bu saatte ayağa dikti beni.ay bi taraftan midem yanıyo bi taraftan ishal hayırlısıyla bi sabah olsa
bir de sakin bebedor marka emzik yada biberon almayin cin mali. ben tirnak makasini almistim aldiktan sonra fark ettim ama en azindan agzina goturecegi birsey degil diye geri iade etmedim.
pazartesi vermiştim bugün öğlen geldi
sipariş takibinden bakabilirsin kargona
Kızlar bebeğin hareketlerini net olarak hissediyormusunuz?
Ben geçen haftadan beri çok nadiren pıt pıt diye karnımın değişik yerlerinde bişi hissediyorum..
Ama net hareketlerini dönmesini falan hissedemiyorum 19. Haftadayız...
Bu arada işte olduğumdan geç yazıyorum
baktım zaten de henüz vermemişler kargoya
sen ne almıştın?