2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

kizlar acele cikmam gerekti. hastaneden aradilar acil gelin diye bende korktum 4lu testim kotu cikti dr acil gormek istiyo sandim. bi gittim ki verdigim kani kaybetmisler yeniden kan verdim. yani hamile kadina yapilcak sey mi? bir de yollar buz nasil gittim bilmiyorum valla.

utapyo ya cevaptın.Alıntı yapmadım kalabalık olmasın diye.
Çok güzeller hadı onu geçtim acaip kaliteli duruyolar ya.Güzel günlerde giysin inşallah.
teşekkür ederim canım
2 tanesinin fiyatı çok ucuz zaten, patik olduğundan
diğerleri ayakkabı, fiyatları da biraz daha pahalı tabi
ama kaliteli ve güzeller bence de
ben ayakkabı manyağı olarak muhtemelen hiç giyemeyeceği ayakkabı stoğu yapıyorum :KK1:
yeğenime de çok aldım işte, ablam kızıyodu para verip durma şunlara giyemiyor diye
hoş giyemedi de biçoğunu
ben de hepsini geri alıyorum ne güzel :KK1:

Peki sarımsı benim bazen sarımsıda oluyor bazen ama..?Açık sarı iltihap falan yokdur dimi?
canım çok sarı değilse bence sıkıntı yoktur
ama bariz sarıySA bi gittiğinde iltihaba baksınlar istersen canım

kizlar acele cikmam gerekti. hastaneden aradilar acil gelin diye bende korktum 4lu testim kotu cikti dr acil gormek istiyo sandim. bi gittim ki verdigim kani kaybetmisler yeniden kan verdim. yani hamile kadina yapilcak sey mi? bir de yollar buz nasil gittim bilmiyorum valla.

allah allah
ne ilginç gerçekten de
neyse en azından kötü bişey yokmuş

ütopyacım sen bilirsin bi fikir ver bana tatlım
Weewell Biberon ve Yemek Kabı Isıtıcı - e-bebek.com bunlara gerek varmı acaba kullanan falan yok çevremde ama :26::26:

canım kullanışlı olabilir ama bence gereksiz masraf
bikere zaten bebeğe mama verecek zaman kaynamış su kullanman gerekiyor
kaynatıp soğuduktan sonra içiriyorsun
bence gereksiz olduğundan ben almıcam mesela
ilerde de ek gıdaya geçtiğinde de taze pişirmen gerekiyor zaten

Son düzenleme:

aaaa ne kötü olmuş bi açıklama yapsalar ii olurmuş...

O alınacaklar listesine baktım ama bazılarını neden alıyorsunki mesela 1 yaşına kadar ıslak mendil ve ağız içini silmeye mendil kullandırmıyor dr lar pek önermiyorlar bebk cildine 1 yaşına kadar su ve pamukla temizleyin diyorlar gerçi bende pek ıslak mendil düşünmüyorum içinde çok katkı var bebişimin cildi kıymetli benim

saol canımm ben çok sevdim seni herşeyi biliyosun ne güzell:KK16::KK16:

bencede gereksiz birsey. mama isitmak icin kaynar su dolu kabin icine de koyabilirsin biberonu.

O alınacaklar listesine baktım ama bazılarını neden alıyorsunki mesela 1 yaşına kadar ıslak mendil ve ağız içini silmeye mendil kullandırmıyor dr lar pek önermiyorlar bebk cildine 1 yaşına kadar su ve pamukla temizleyin diyorlar gerçi bende pek ıslak mendil düşünmüyorum içinde çok katkı var bebişimin cildi kıymetli benim

canım ben de senin gibi düşünüyorum
evde pamukla silicem zeytinyağı ile de yağlıcam
ama dışarı çıktığım zaman pamuk su ile uğraşmak sıkıntı olacağından uni baby yeni doğan ıslak mendilinden aldım
o da pamuk zaten

utopyaya katılıyorum... zaten 6 aya kadar bizi emecek çogu şyide çocug göre alınmalı çok markalı bişey bazen bebeğe alerji yapabiliyo sıradan bişey daha ii olabilio

saol canımm ben çok sevdim seni herşeyi biliyosun ne güzell:KK16::KK16:

rica ederim canım ne demek
tabi ki bildiklerimizi paylaşıcaz
benim ikinci çocuk gibi bişey oluyor
yeğenim henüz 15 aylık çünkü
ablamla ve yeğenimle çok zaman geçirdiğimden ve zaman zaman yeğenimle yalnız ilgilendiğimden baya bişey öğrendim
gerekli şeylerde en pahalısını da alırım ama gereksiz bişeye de para vermeyi düşünmüyorum
zaten birsürü masrafımız olacak

Ömründen ömür gitmiştir hastaneye gidinceye kadar, neyse korktuğun gibi olmamış ya...Benide bugün aramaları lazım umarım iyi çıkar sonucum.

peki bu oyun halıları için ne düşünüyosunuz rengarenk dönenceli falan, onlarda gereksiz gibi dimi :KK23:

ben onları seviyorum
ama erkenden almayın bence
neden derseniz biz dünyanın parasını harcadık yeğenime
maalesef çok gazlı bibebekti
6-7 ay etrafındaki hiçbişeyle ilgilenmedi gazı yüzünden
o yüzden hiç kullanamadı ablam
ama bebeğimiz sakin olursa böyle şeyler bebeği çok oyalıyor
ben şanslıyım, yeğenimin hiç kullanılmamış birsürü şeyi var onları alıcam
bu oyun halılarına benzer bişeyi vardı, şimdi o oyun halısından da teyzesi alacakmış

X