2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Philips Avent Yenidoğan Hediye Seti SCD271-60 - Bebek & Çocuk

bu nasil arkadaslar? tek tek almaktan daha ucuza geliyor bu set ama ilk aylarda biberon kullaniyor mu bebekler? gerci benim ihtiyacim olacak bebek dogduktan sonra sinavlarim var sutumu sagip birakmam gerekecek 4-5 saatlik.

canım baştan söyleyim herkese fikir soruyorsunuz diye yazıyorum
herşeye atlamış gibi hissettim de kendimi açıklama yapayım dedim

bana kalırsa bu kadar biberon çok baştan
ben sadece 1 tane avent yenidoğan biberon aldım
ilk aylarda bence tek biberon yeterli

http://www.hepsiburada.com/Liste/ph....aspx?productId=oyunakm7353&categoryId=301172
ben şundan aldım

Son düzenleme:
tchibo ürünlerin geldi mi ütopya
benimkiler geldi
çok yumuşaklar yaa boynuma sarıp meyve püresi yiyesim geldi :KK1:

Bişey sorcam en iyi marka biberonda sulukda hangisi bebekler için chicco nasıl kauççuk emzik cam biberon bilen varmı

Philips Avent SCF680/61 Doğal Biberon 125ml Tek Delikli Yenidoğan Emziği - Anne / Bebek / Çocuk - Hepsiburada.com
ben şundan aldım

ben de öyle düşünüyorum ne olur ne olmaz diye 1 adet yenidoğan biberon alıp ihtiyaca göre diğerlerini alıcam
emzik de aynı..1 adet yenidoğan için emzik. fazla değil

Philips Avent SCF680/61 Doğal Biberon 125ml Tek Delikli Yenidoğan Emziği - Anne / Bebek / Çocuk - Hepsiburada.com
ben şundan aldım

ya ne demek, herkes fikir soylesin paylasalim diye buradayiz canim soyle tabi :)

1 tane yeter mi diyosun? gerci daha sonra agiz kismi degistirilip biberon yine kullanilabiliyor. 2-3 tane sagip koyarim ben yokken icirirler diye dusunmustum. biraz daha dusuneyim bari :)

istanbulda bildiğiniz uygun olan bebek giyim ve eşyası satan yerler varmı ay başında ufaktan ufaktan alıiveriş yapmayı düşünüyorum.

Philips Avent Yenidoğan Hediye Seti SCD271-60 - Bebek & Çocuk

bu nasil arkadaslar? tek tek almaktan daha ucuza geliyor bu set ama ilk aylarda biberon kullaniyor mu bebekler? gerci benim ihtiyacim olacak bebek dogduktan sonra sinavlarim var sutumu sagip birakmam gerekecek 4-5 saatlik.

normalde 6 aya kadr anne sütü başka bişey yok ama sen sağmak zorundaymışsın avvent ii diyorlar burda bi abla kullanıordu çocuguna çocuga hava emmiyormuş ve gaz yapmıormuş öle demişti

Bişey sorcam en iyi marka biberonda sulukda hangisi bebekler için chicco nasıl kauççuk emzik cam biberon bilen varmı

ben bir kac gundur arastiriyorum BPA icermedigine dikkat et. zaten cogunda BPA %0 veya BPA free diye ibare var. arastirdiklarim icinde en iyisi avent gorunuyor cunku yenidogan icin kolik onleyici sistemi iyi. aslinda en sagliklisi cam biberon ama kullanimi tVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs vs zor.

tchibo ürünlerin geldi mi ütopya
benimkiler geldi
çok yumuşaklar yaa boynuma sarıp meyve püresi yiyesim geldi :KK1:
yok ya gelmedi merakla bekliyorum
o önlüklerdeni superstar tulumdan ve 2li şapkadan aldım merak ediyorum
sen ne zaman sipariş vermiştin?
bence avent iyi
bir de dr. brownsı çok duydum

ya ne demek, herkes fikir soylesin paylasalim diye buradayiz canim soyle tabi :)

1 tane yeter mi diyosun? gerci daha sonra agiz kismi degistirilip biberon yine kullanilabiliyor. 2-3 tane sagip koyarim ben yokken icirirler diye dusunmustum. biraz daha dusuneyim bari :)
canım bence yine de yeter
zaten biberonda sütü içtikten sonra onu hemen yıkarlar, sonra yine onunla verirler
sen bence bir biberon al daha süt sağma makinası, süt saklama poşeti ihtiyaçların da olacak
onlar da pahalı ürünler malum

normalde 6 aya kadr anne sütü başka bişey yok ama sen sağmak zorundaymışsın avvent ii diyorlar burda bi abla kullanıordu çocuguna çocuga hava emmiyormuş ve gaz yapmıormuş öle demişti

evet oldukca tercih ediliyor ozellikle gaz yapmamasi acisindan.

ben de öyle düşünüyorum ne olur ne olmaz diye 1 adet yenidoğan biberon alıp ihtiyaca göre diğerlerini alıcam
emzik de aynı..1 adet yenidoğan için emzik. fazla değil

aynen ya
ben 1 tane biberon aldım
teyzesi de iki tane yenidoğan emzik almış
eğer emzik kullanacak olursa (bazı bebekler almıyor) devamını da alırım nasılsa

yok ya gelmedi merakla bekliyorum
o önlüklerdeni superstar tulumdan ve 2li şapkadan aldım merak ediyorum
sen ne zaman sipariş vermiştin?

bence avent iyi
bir de dr. brownsı çok duydum

canım bence yine de yeter
zaten biberonda sütü içtikten sonra onu hemen yıkarlar, sonra yine onunla verirler
sen bence bir biberon al daha süt sağma makinası, süt saklama poşeti ihtiyaçların da olacak
onlar da pahalı ürünler malum

evet mantikli aslinda parayi sut sagma makinesine vermek daha iyi olacak sonucta o olmadan olmaz :)

X