- 28 Temmuz 2009
- 12.437
- 22
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #2.421
ayyyy artık hiç tahammülüm yok yaaa insanlara tahammül edemiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayyyy artık hiç tahammülüm yok yaaa insanlara tahammül edemiyorum
Ömründen ömür gitmiştir hastaneye gidinceye kadar, neyse korktuğun gibi olmamış ya...Benide bugün aramaları lazım umarım iyi çıkar sonucum.
nooldu canım hayırdır?
bişey olmadıda genel anlmda yaaa amaaaaan öle işde
umarim iyi cikar. ama bazen aramayi unutabiliyorlar meraklanma emin ki iyidir :)
bişey olmadıda genel anlmda yaaa amaaaaan öle işde
Philips Avent Yenidoğan Hediye Seti SCD271-60 - Bebek & Çocuk
bu nasil arkadaslar? tek tek almaktan daha ucuza geliyor bu set ama ilk aylarda biberon kullaniyor mu bebekler? gerci benim ihtiyacim olacak bebek dogduktan sonra sinavlarim var sutumu sagip birakmam gerekecek 4-5 saatlik.
canım baştan söyleyim herkese fikir soruyorsunuz diye yazıyorum
herşeye atlamış gibi hissettim de kendimi açıklama yapayım dedim
bana kalırsa bu kadar biberon çok baştan
ben sadece 1 tane avent yenidoğan biberon aldım
ilk aylarda bence tek biberon yeterli
Philips Avent SCF680/61 Doğal Biberon 125ml Tek Delikli Yenidoğan Emziği - Anne / Bebek / Çocuk - Hepsiburada.com
ben şundan aldım
canım baştan söyleyim herkese fikir soruyorsunuz diye yazıyorum
herşeye atlamış gibi hissettim de kendimi açıklama yapayım dedim
bana kalırsa bu kadar biberon çok baştan
ben sadece 1 tane avent yenidoğan biberon aldım
ilk aylarda bence tek biberon yeterli
Philips Avent SCF680/61 Doğal Biberon 125ml Tek Delikli Yenidoğan Emziği - Anne / Bebek / Çocuk - Hepsiburada.com
ben şundan aldım
Philips Avent Yenidoğan Hediye Seti SCD271-60 - Bebek & Çocuk
bu nasil arkadaslar? tek tek almaktan daha ucuza geliyor bu set ama ilk aylarda biberon kullaniyor mu bebekler? gerci benim ihtiyacim olacak bebek dogduktan sonra sinavlarim var sutumu sagip birakmam gerekecek 4-5 saatlik.
Bişey sorcam en iyi marka biberonda sulukda hangisi bebekler için chicco nasıl kauççuk emzik cam biberon bilen varmı
yok ya gelmedi merakla bekliyorumtchibo ürünlerin geldi mi ütopya
benimkiler geldi
çok yumuşaklar yaa boynuma sarıp meyve püresi yiyesim geldi
bence avent iyiBişey sorcam en iyi marka biberonda sulukda hangisi bebekler için chicco nasıl kauççuk emzik cam biberon bilen varmı
canım bence yine de yeterya ne demek, herkes fikir soylesin paylasalim diye buradayiz canim soyle tabi :)
1 tane yeter mi diyosun? gerci daha sonra agiz kismi degistirilip biberon yine kullanilabiliyor. 2-3 tane sagip koyarim ben yokken icirirler diye dusunmustum. biraz daha dusuneyim bari :)
normalde 6 aya kadr anne sütü başka bişey yok ama sen sağmak zorundaymışsın avvent ii diyorlar burda bi abla kullanıordu çocuguna çocuga hava emmiyormuş ve gaz yapmıormuş öle demişti
ben de öyle düşünüyorum ne olur ne olmaz diye 1 adet yenidoğan biberon alıp ihtiyaca göre diğerlerini alıcam
emzik de aynı..1 adet yenidoğan için emzik. fazla değil
yok ya gelmedi merakla bekliyorum
o önlüklerdeni superstar tulumdan ve 2li şapkadan aldım merak ediyorum
sen ne zaman sipariş vermiştin?
bence avent iyi
bir de dr. brownsı çok duydum
canım bence yine de yeter
zaten biberonda sütü içtikten sonra onu hemen yıkarlar, sonra yine onunla verirler
sen bence bir biberon al daha süt sağma makinası, süt saklama poşeti ihtiyaçların da olacak
onlar da pahalı ürünler malum