2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Bende göbeğimin altında kasıkların üzerinde hissediyorum.....

canım bence o kesenn yerleşim yerine göre değişiyordur
benim kese baya yukarıya yerleşmişti o yüzden sanırım ben göbeğimin üst kısmında hissediyorum
bence nerde olursa olsun çok normal

Çok saol canım.Ben Antalyadayım.Malum burda sadece klima ile ısınıyorduk ama bu yükseklere yağan kar burayıda çok etkiledi ve soğuk yani Antalyaya göre soğuk.Sanırım üşüttüm ben.

cnm bu hafta heryer soğuk bnde izmirdeyim güneş war ama aldatıyo yani dışarısı çok soğuk gerçi bn ewden dışarı çıkmadımda arada balkondan baktım fenaa kar hawası warr
allah dışarda çalışanlara yardım etsin walla

canım bence o kesenn yerleşim yerine göre değişiyordur
benim kese baya yukarıya yerleşmişti o yüzden sanırım ben göbeğimin üst kısmında hissediyorum
bence nerde olursa olsun çok normal

Evet benimki aşağıda galiba.Birde Benim son bir aydır sağ gögsümün altında sürekli kıpır kıpır bir şey var.Resmen kımıldıyor içerde.Bebiş desem ultrasonla bakarken doktor o kadar yukarı çıkmıyor.Bebiş 2 3 gündür hissediyorum aşağıda kıpırdanıyorda bu gögüs altındaki seğirmeyi anlayamadım heralde organlarım yer değiştiriyor...:KK52:

Evet benimki aşağıda galiba.Birde Benim son bir aydır sağ gögsümün altında sürekli kıpır kıpır bir şey var.Resmen kımıldıyor içerde.Bebiş desem ultrasonla bakarken doktor o kadar yukarı çıkmıyor.Bebiş 2 3 gündür hissediyorum aşağıda kıpırdanıyorda bu gögüs altındaki seğirmeyi anlayamadım heralde organlarım yer değiştiriyor...:KK52:

ilginçmiş canım
o kıpırdama nedir ben hiç bilmiyorum
neyse göğsün yerinde kalsın canım dur :KK1:

cnm bu hafta heryer soğuk bnde izmirdeyim güneş war ama aldatıyo yani dışarısı çok soğuk gerçi bn ewden dışarı çıkmadımda arada balkondan baktım fenaa kar hawası warr
allah dışarda çalışanlara yardım etsin walla

Amin canım..Ben bu öğlen arası hem temiz hava alıyım hem halsizliğimden silkeleneyim diye biraz yürüyüş yaptım, Alara' ma papuç almak için.Döndüğümde burnumun ucunu hissetmiyordum.

ilginçmiş canım
o kıpırdama nedir ben hiç bilmiyorum
neyse göğsün yerinde kalsın canım dur :KK1:

Umarım öyle olur ; ömrü hayatımın en mükemmel boyutuna ulaşmışken altından bir daha hormonlu gibi memiş fırlarsa şok olurum.Ama valla ya seyriyo orası....

Topiğin hareketlenmesinde son yarım saatdir çok faydam oldu bence çok çalıştım 2012 haz. anneleri için ben ve minik kıpırım kaçıyoruz biraz siesta yapalım.

Son düzenleme:
$022868795621_1_org_icon.jpg $022861464005_1_org_icon.jpg
bunları daha önce trendyoldan almıştım yeğenime
çok seviyorum ayakkabıları
ablamdan alıcam yine, birinciyi hiç giymedi
ama bunlar büyük
bunlardan biraz küçük şu var
yeğenime almıştım hiç giyemedi, şimdi geri aldım :KK1:
$IMG_0462.jpg

şunlar da diğer ayakkabılarımız
$IMG_0458.jpg
$IMG_0459.jpg
$IMG_0460.jpg
şu da ev botumuz
$IMG_0461.jpg

bunlar da ilk oyuncaklarımız :KK1:
$IMG_0463.jpg

Son düzenleme:
merhaba 17+2 günlük hamileyim beyaz renket akıntım oluyor ve son zamanlarda kokmaya başladı sizce zararı varmıdır?

utapyo ya cevaptın.Alıntı yapmadım kalabalık olmasın diye.
Çok güzeller hadı onu geçtim acaip kaliteli duruyolar ya.Güzel günlerde giysin inşallah.

canım liste şu linkte
oraya yorumlarda marka fikirlerimi de eklediklerimi falan da yazdım
diğer arkadaşların yorumları da var okursun

http://www.kadinlarkulubu.com/hazir...n-anneleri-amp-bebekleri-ihtiyac-listesi.html

yastığı burdan aldım ama internetten de sipariş verebilirsin
internetten alacaksan özelcanbebe nin sitesinden alabilirsin
gerçi izmirde de biçok yerde bulursun
normal fiyatı 60 tl falan sanırım
ben indirimli 45 gibi bişeye aldım
ama çok kullanışlı kesinlikle tavsiye ederim
geceleri de sarılıp yatıyoruz artık inekciğimle :KK1:
teşekkür ederim hemen bakıyorum.
kızlar oğlum 22cm, 350 gr olmuş. kıpır kıpır hem de. yeni randevu için gün sayıyorum şimdiden.:) şubat 11'de. daha çok var:KK43:
maşallah paşaya,ya benim doktorum bana hiç bu bilgileri vermiyo.boyunu ben ultrason fotoğrafından anlıyorum ama kilosu ile ilgili hiç bişi söylemiyo.
kızlar ya bşy sorucam bebeğinizin hareketlerini nerde hissediyosunuz bn halaa altlarda hissediyorum yani göbeğimin altında normalmi ki
bende altlarda hissediyorum canım,zaten biraz aşağıda benim kızım.ama 24.haftada yukarı çıkması lazımmış.

Sabah çok güzel cevizli yumurtalı sütlü kahvaltımı yaptım sağlıklı sağlıklı vitaminimi aldım demir ilacımı aldım.Saat 9 30 gibi dedim ki aman ne kadar da sağlıklı besleniyorum grip olmadan atlatacağım bu kışı dedim.Saat 10 hapşırık baş ve boğaz ağrısı şu an hastayım.Bebeğime geçmez dimi?..
geçmişler olsun.bende öyle diyorum bu sene daha hiç grip olmadım,totomu kaşıyayım bari:)) sen bol c vitamini al canım.

X