Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar,listeye eklenmek isteyen buraya yazarsa benim icin daha basit olur. Simdi Haziran annelerindeki son 2 kisi yazmisti.Onlarin bilgilerini gecirecegim..
Kizlar,listeye eklenmek isteyen buraya yazarsa benim icin daha basit olur. Simdi Haziran annelerindeki son 2 kisi yazmisti.Onlarin bilgilerini gecirecegim..
merhaba arkadaşlar uzun süredir yazı yazmaksızın sizlerin yazılarınızı takip ediyorum. deneyimlerini paylaşan herkese çok teşşekkür ederim. bende 20 haftalık hamileyim ikili test yaptırdım sonucum 1/4200 normalde üçlü teste gerek yokmuş ama doktorum üçlüyüde yaptırdı. 15 hafta 5 günlükken yapılan 3 lü teste sonuç 1/90 çıktı o an dünya başıma yıkıldı eğer doğruysa yaşayan bi canlıya nasıl kıyarım nasıl son veririm meleğime dedim peki onların ömrünün uzun olmadığını bilerek sonradan kaybetmek beynimde binlercesoru döndü aminiosentez yaptıralı 21 gün oldu hala sonuç alamadım ilk 10 günlük sonucunu aldım o sonuçta kromozon sayısında bir sorun yoktur denmişti ne olur birileride bana bilgi versin aynı durumu yaşayan arkadaşlar deneyimlerinizden benide bilgilendirir misiniz rabbim her şeyin hayırlısını versin. beklemek ölüm gibi