günaydın kızlar nasılsınız
canım normal viledalardan kullanıyorum benim evinde heryeri parke süpürdükten sonra sildin mi tertemiz oluyor hiç elle uğraşmaya gerek yok.
daha o kadar otomatiğine geçmedik,manuel canım elle sıktırıyoz
benim kız çok deli yatıyor kol bacak bi yerde üstünde yorgan tutmuyor örtünce uyanıp atıyor üstünden nasıl bir çözüm önerirsiniz bana?
şu fotolar çok hoşuma gitti
Eki Görüntüle 644129
Eki Görüntüle 644130
hala laf sokuluyor.burda okuduklarımızdan abartı gelerek abartı öyle abartılmaz böyle abartılır diyerek dahil olduk konuya.ancak kapandığını düşünüp yazmıyordum fakat maşallah sizin yazdıklarınız ne kadar uzak geldiyse bizimde yazdıklarımız uzak kalmış.yorum yazmıycaz dedik anlaşmaya varmıştıkki bakıyorum laf sokuluyor.
ben burdayım arkadaşlar;konuyu uzatacaksanız buyrun uzatalım hep birlikte banlanalım.bunu mu istiyorsunuz konuyu kapattık dedikten sonra laf sokarak.
sayın helva arkadaşım topiği okumakmı kabalık yoksa bu lafınızmı acaba
bebişim diş çıkarıyor cnm biraz mızmız birkaç gündür
ziyaretcilerimizeydi o çağrı sayın umay arkadaşım, üzerinize niçin alındınız ki??
kalabalık ettiğini düşünmüyorum neticede gelin konuşalım çağrısı yaptım.. yalnız okuyan gziyaretçilerden rahatsızlık duyuyorum şahsen, gizli gizli dinleniliyormuş gibi hissediyor insan..
bizimki de öyle cnm alt damak kabarık bir haftadır sıkıntısı da var,
hiç diş yok mu sizde de?
Kiz ben trafikte bile beklerken seviyorum esim sinir kupu oluyo ben niye sinirleniyon ki trafigi bile guzel diyorum dahada sinirleniyo tabi sen kullanmiyon arabayi dedigi zaman lafi yapistiriyom in de kullanayim ozaman dimi ama
gel gel canim butun topik sigariz
bu arada pamuk helvacım bebişine çook geçmiş olsun allah şifa versin bütün bebişlere....
günaydın kızlar topiğe girmek için izinmi istiyoruz artık ben kullanıcı adım ve şifremle giriyordum şimdiye kadar kalababalık ediyorsunuz deyip laf sokulmuyordu.yazıp yazmamakta bana kalmış bişi
altan yeni çıktı 1 cisi
Selam kızlar dededede korosuyla daha yeni uyandım kahvaltıları hazırladım zor yediklerinden hiç gözüm kesmiyo yedirmeyi, helvacım incir var süt de var emen iki dene bebe de var şu senin süte faydalı olan şey nasıl yapılıyor ?
Selam kızlar dededede korosuyla daha yeni uyandım kahvaltıları hazırladım zor yediklerinden hiç gözüm kesmiyo yedirmeyi, helvacım incir var süt de var emen iki dene bebe de var şu senin süte faydalı olan şey nasıl yapılıyor ?
kolayca çıkartır yeni dişini de insaallah, bizimki dişsiz dede hala, tombik dişsiz dedem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?