2012 Haziran Anneleri Doğurdu

canlarım size doyum olmaz ama çıkmam lazım hazırlık yapıcam annemde kalmaya gidicem bu akşam, cumartesi günü kızkardeşim nişanlanacak hazırlıklar falan yardım etmem lazım annemlerden de girerim, ayrıca başka bir topik açmayı düşünüyorum döndüğümde o işi de hallederim ordan devam ederiz güzel sohbetlerimize inşallah.

canım normal viledalardan kullanıyorum benim evinde heryeri parke süpürdükten sonra sildin mi tertemiz oluyor hiç elle uğraşmaya gerek yok.

daha o kadar otomatiğine geçmedik,manuel canım elle sıktırıyoz

yok kızlar otomatik olanından bahsetmedim hani şu reklamlarda çıkan pedallı sıkılan moplar var ya onlardan bahsediyorum. kullanıpta memnun kalanınız var mı mobların daha kuru bıraktığını duydum ama doğru mu bilmiyorum,

ilkcim benim kızda çok deli yatıyor hatta biz benim kıza lastik kız diyoruz kafa ve popo geride karnı önde görsen inanamazsın. canım ben geceleri uyku tulumu giydiriyorum.

arkadaşım sen bizim neyimizi abartı buldun da dalga geçme gereği duydun mesela açıklar mısın?

sayın helva arkadaşım topiği okumakmı kabalık yoksa bu lafınızmı acaba

ziyaretcilerimizeydi o çağrı sayın umay arkadaşım, üzerinize niçin alındınız ki??
kalabalık ettiğini düşünmüyorum neticede gelin konuşalım çağrısı yaptım.. yalnızca okuyan ziyaretçilerden rahatsızlık duyuyorum şahsen, gizli gizli dinleniliyormuş gibi hissediyor insan..

bebişim diş çıkarıyor cnm biraz mızmız birkaç gündür

bizimki de öyle cnm alt damak kabarık bir haftadır sıkıntısı da var,
hiç diş yok mu sizde de?

Son düzenleme:
bu arada pamuk helvacım bebişine çook geçmiş olsun allah şifa versin bütün bebişlere....

altan yeni çıktı 1 cisi

günaydın kızlar topiğe girmek için izinmi istiyoruz artık ben kullanıcı adım ve şifremle giriyordum şimdiye kadar kalababalık ediyorsunuz deyip laf sokulmuyordu.yazıp yazmamakta bana kalmış bişi

istanbulun trafiği sevilir mi hiç,
sen hiç uzuunca bir kuyrukta beklemedin anlaşılan canım

bu arada pamuk helvacım bebişine çook geçmiş olsun allah şifa versin bütün bebişlere....

sağol cnm amin Allah tüm bebişlere sağlık versin

günaydın kızlar topiğe girmek için izinmi istiyoruz artık ben kullanıcı adım ve şifremle giriyordum şimdiye kadar kalababalık ediyorsunuz deyip laf sokulmuyordu.yazıp yazmamakta bana kalmış bişi

arkadaşın söylemek istediğini aslında hepimiz anlıyoruz ziyaretçi olarak girilip yazdıklarımız abartı bulunup dalga konusu edilip buraya yazıldığı için bu tepki bilmem anlatabildim mi? keşke f...b..ktaki grubunuzda alay etmeye devam etseydiniz de bizde eskiden ne güzel şeyler paylaştığımız arkadaşlarımızdan sanalda da olsa bu denli tiksinmeseydik.

Son düzenleme:
Burası herkese açık biryer arkadaşlar Daha önce kazeninde açıkladığı gibi. İsteyen okur isteyen gelir sohbet eder

Selam kızlar dededede korosuyla daha yeni uyandım kahvaltıları hazırladım zor yediklerinden hiç gözüm kesmiyo yedirmeyi, helvacım incir var süt de var emen iki dene bebe de var şu senin süte faydalı olan şey nasıl yapılıyor ?

aman anlatma canım burdaki arkadaşlar şimdi alay konusu ederler senin bıdığın dededelerinide. sabah bi kalktım tv izliyo gibilerinden mesela.

Son düzenleme:
pamuk helva uzun süredir forumdasın okunabilir herkese açık bir site burası ziyaretcilerden rahatsız olmak pek doğru olmamalı.neticede bizde ziyaretci olarak zamanla burayı kabullendik ve üye olduk değilmi?dünkü olayın üzerine bu laf olmuyor haliyle.

sevgili arkadaşım ilk;
diğer arkadaşlar değil tamamen sana senin yazdıklarına yönelikti dün yazılanlar.dalga geçilmedi abartıya abartı şeyler yazıldı.sen aylardır yazıyorsun biz bir saat geldik yazdık nedir bu şimdi.ve bitti.yani biz uzatmadık ama uzatıldıkça uzatılıyor.hayır ben zaten antrenmanlıyım banlanarak uzun süredir banlanmıyorum o ayrı;uzadıkça uzuyor bu mevzu.baydı artık.ne yani bende mi şikayet edeyim çocuk gibi -laf sokuluyor diyeyim nereye varacaksınız.onu anlamıyorum cidden anlamıyorum.çalışan bir anneyim yıl olmuş 2013 internette tanımadığım insanlara lak lak cevap vermek zorunda kalıyorum.kalıyoruz kalıyorsunuz.hep birlikte hepimiz için geçerli.

iki üç kuru inciri küp küp doğruyorum ben bir iki de gün kurusu kayısı biraz da süt ekliyorum göz kararı pişirip ılıklaşınca bir güzel yiyorum çok da güzel oluyor canın tatlı istediğinde özelliikle..

Kızlar merhaba dünden buyana neler olmuş yahu. Ben eski arkadaşları görünce sevindirik oldum ama konuşulan konuları okuyuncada sevincim kursağımda kaldı. Allah daha çok versin çok şükür bizimde durumumuz iyi ama mal varlığımızı burda reklam yapmıyoruz. Anneyiz anne ve bebeklerimizle alakalı yazışmalar yapmak zorundayız. Böyle konular konuşulacaksa kim daha zengin kim daha varlıklı topik açılsın Orada bol bol konuşup faydalanabilirsiniz. Biraz tevazu lütfen. :-(":

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…