• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Haziran Anneleri Doğurdu

Allah dahada arttirsin sekerim benim kocada alayim diyorda ben aldirmiyom kullanmam diye zavallim yerde surunmeme care ariyo bende getir su nezaretten bi iki rus da isime yarasin bare diyomm bos bos oturmasinlar dimi

ayyy ilahii güldürdün benii nezarett hee:9::9::9:

teşekkür ederim cnm nazik davetine, benim de babam karadenizli fakat ben de hiç gitmedim şimdiye kadar,
bu yaz istiyorum bakalım çocuklarla nasıl olur bilmiyorum da, uzun göl, sümela, ayder, görele hepsini görmek istiyorum..cennet gibi yerler diyor her giden ...

Evet canim gercekten cok guzel yerler insanin ici aciliyor ama ne olursa olsun ben istanbulu seviyorum yaaaa bende iki bebeyle gidicem bakalim basima neler gelicek

Evet canim gercekten cok guzel yerler insanin ici aciliyor ama ne olursa olsun ben istanbulu seviyorum yaaaa bende iki bebeyle gidicem bakalim basima neler gelicek

istanbul sevilmez mi, bekide doğup büyüdüğümüz yer olduğu için olsa gerek başka bir şehire gittiğim zaman burnumda tütüyor buralar geldiğim zaman toprağı falan öpmek istiyorum o derece:1:

Canim gecmis olsun bebisine umarim cabucak atlatir

sağol cnm yalnızca burun akıntısı şimdilik, ilerlemez insaallah..

istanbul'la farklı bir aşk yaşıyor insan, özellikle istanbulda doğup büyüdüysen,
mesela köprü trafiğinde 3 saat bekledikten sonra tası tarağı toplayıp buralardan gitmeye karar verirken,
boğazı görür görmez mest olup vazgeçiyorsun sevdiğini terk etmekten ...

Buyur gel sekerim simdi hava atmak gibi olmasin ama kayinpederim triplex ev yapmis koyde rahat ettiririz seni

genelde o taraflılar böyle yazlıklar yapıyorlar memlekete, çoluk çocuk toplanıyorlar, bizim yok gerçi de, baba tarafıında yani, ama sizlere gelicez artık konuk olarak hepimiz sığarız ne de olsa..

sağol cnm yalnızca burun akıntısı şimdilik, ilerlemez insaallah..

istanbul'la farklı bir aşk yaşıyor insan, özellikle istanbulda doğup büyüdüysen,
mesela köprü trafiğinde 3 saat bekledikten sonra tası tarağı toplayıp buralardan gitmeye karar verirken,
boğazı görür görmez mest olup vazgeçiyorsun sevdiğini terk etmekten ...

genelde o taraflılar böyle yazlıklar yapıyorlar memlekete, çoluk çocuk toplanıyorlar, bizim yok gerçi de, baba tarafıında yani, ama sizlere gelicez artık konuk olarak hepimiz sığarız ne de olsa..

Kiz ben trafikte bile beklerken seviyorum esim sinir kupu oluyo ben niye sinirleniyon ki trafigi bile guzel diyorum dahada sinirleniyo tabi sen kullanmiyon arabayi dedigi zaman lafi yapistiriyom in de kullanayim ozaman dimi ama
gel gel canim butun topik sigariz

hala laf sokuluyor.burda okuduklarımızdan abartı gelerek abartı öyle abartılmaz böyle abartılır diyerek dahil olduk konuya.ancak kapandığını düşünüp yazmıyordum fakat maşallah sizin yazdıklarınız ne kadar uzak geldiyse bizimde yazdıklarımız uzak kalmış.yorum yazmıycaz dedik anlaşmaya varmıştıkki bakıyorum laf sokuluyor.
ben burdayım arkadaşlar;konuyu uzatacaksanız buyrun uzatalım hep birlikte banlanalım.bunu mu istiyorsunuz konuyu kapattık dedikten sonra laf sokarak.

Back
X