2012 Haziran Anneleri Doğurdu

geçmiş olsun kuzuna aslında bağışıklığı güçleniyor okula başladığında ablası kadar hastalanmaz canım, onun burnu sümüklü halini düşündüm de şimdi ne tatlıdır annesi yaa yazık kıyamamm

benim kız çok deli yatıyor kol bacak bi yerde üstünde yorgan tutmuyor örtünce uyanıp atıyor üstünden nasıl bir çözüm önerirsiniz bana?

şu fotolar çok hoşuma gitti

geçmiş olsun canım adı neydi senın bıcırıkların.

daha o kadar otomatiğine geçmedik,manuel canım elle sıktırıyoz

olsun cnm onu bulamayanlar da var neticede, bak benim bir viledam bile yok mesela..

sağol cnm evet minik oğlan okula başlayana kadar ablasından bayağı bir yükleme yapılmış olacak, okula başladığında turp gibi hiç hasta olmaz inşaallah..
evet çok komik oluyor sümüklü hali hele elimde peçeteyle görsün, gözlerini ve burnunu ne şekillere sokuyor ..

benim ikisi de hiç örtü tutmuyor,
küçüğe uyku tulumu giydiriyordum fakat çok terliyor onunla da...
ben de ikisine de uzunca bir yelek giydiriyorum, üzerleri açılsa da belleri üşümüyor en azından, odaları da zaten normal sıcaklıkta üşümüyorlar..

ben hiçbişi örtmüyorum üstünü iyi giydir evin sıcaklığıda iyiyse problem yok.

evin sıcaklığı iyi, yarım kollu fanila, üstüne uzun kollu zıbın, altına ayaklı penye pijama giydiriyorum uyurken yeterli mi bilmiyorum gerçi bu zamana kadar hasta falan olmadı ama uyuyanın üstüne kar yağar demişler ya o yüzden üzülüyorum.

hayal edebiliyorum o surat şeklini bende yemekten sonra berenin ağzını sildiğimde aynısını yapıyor sen miniğinde odasını ayırdın mı?

Canim benim esim ve annem rizeli ben ist liyim onceki sene gittim ilk kez daha dogrusu cok kucukkende gitmisim ama hatirlamiyorum hic istemeyerek gittim rizeye ama donerken aglaya aglaya dondum gercekten guzel yer yemyesil her taraf bu senede gidicez bebislerle buyur gel canim senide gezdiririz misafirimiz olursun

kıskanma canımm Allah size de versin, varsa harcayıcan arkadaşımm harcıyoruz elhamdülillah.

sen dünün etkisinden çıkamamışsın daha oh oh harca
kimseyi kıskanmam çok şükür
çünkü durumum gayet iyi elhamdülillah
he çok mu zenginim hayır fakirmiyim hayır
ama benden zengini var ama fakiride var
ben onları gördükçe kendimi dahada zengin hissediyorum
paylaşımlara ok ama burda maddiyatın da
bu kadar şişirilmesine yazılıp çizilmesini onaylamıyorum
he dün arkadaşların yaptıklarınıda onaylamıyorum
böyle olmamalıydı...

ohh bebişlerine temiz hava ne iyi gelir koşarlar artık yaza o yaylalarda

Canim benimkilerde ayni uyku tulumu giydiriyorum ben boyle cozum buldum bu arada son iki resme bayildim

canım benimkii uyku tulumuda giymiyor sıkılıyor hanımefendi

evet kız hala olayın etkisindeyim gece rüyama kadar girdi düşün artık Allah herkesin yuvasına sağlık sıhhat huzur mutluluk ve bereket versin inşallah.

ayaklı penyenin içine ince bir don daha giydiriyorum ben üzeri açık olduğundan iki kat giydiriyorum üşümesin bacakları miniğimin..

hayal edebiliyorum o surat şeklini bende yemekten sonra berenin ağzını sildiğimde aynısını yapıyor sen miniğinde odasını ayırdın mı?
evet ablasıya aynı odadalar ilk günden beri, fakat ben de onların yanındayım gecenin büyük kısmında ..

Canim benimkilerde ayni uyku tulumu giydiriyorum ben boyle cozum buldum bu arada son iki resme bayildim

ben de son iki resme bayıldım, anne ile uyuyan çok güzel masumiyetin saflığın timsali olmuş sanki o resim...

kıskanma canımm Allah size de versin, varsa harcayıcan arkadaşımm harcıyoruz elhamdülillah.

Allah dahada arttirsin sekerim benim kocada alayim diyorda ben aldirmiyom kullanmam diye zavallim yerde surunmeme care ariyo bende getir su nezaretten bi iki rus da isime yarasin bare diyomm bos bos oturmasinlar dimi

teşekkür ederim cnm nazik davetine, benim de babam karadenizli fakat ben de hiç gitmedim şimdiye kadar,
bu yaz istiyorum bakalım çocuklarla nasıl olur bilmiyorum da, uzun göl, sümela, ayder, görele hepsini görmek istiyorum..cennet gibi yerler diyor her giden ...

uzun kollu çıtçıtlı badi
bir giyim çorap
altına ayakalı pijama
üstüne alt üst takım
birda yelek

yemek tarifi gibi oldu
başka bişi giydirmiyorum bütün kış böyle yattı canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…