2012 Haziran Anneleri Doğurdu

Tiksinme... canım senin için nefret dolmuş biraz hava al gel istersen belki rahatlarsın senin için iyi olur yani başka birşey değil

evet canım düne kadar her bu topiğe girdiğimde düşündüğüm burda olmadıkları için üzüldüğüm arkadaşlarıma şimdi dünkü hareketlerinden dolayı nefret duyuyorum.

size komik bişe anlatim:) sabah laraya nutellalı ekmek yediriyordum,bi ara tvye daldım ana bi baktım kavanoza elini daldırmış bizim dana ben panik elini sağa sola sürecek diye bi yandan elini tutmaya çalışıyorum bi yandan ıslak mendil arıyorum ağlamaya başladı cadı.ne oldu diye bakarken bi baktım o nutellalı elini yalamaya başladı.allahım bi kız bu kadar mı annesine benzer dedim.şapur şupur yaladı elini eşek.yerim onun ağzını.
kızlar ben bir hava alayımda geleyim sürekli bilgisayar ve iş ortamı beynimi bulandırıyor sosyal hayatıma döneyim öğleden sonra gelirim öpüyorum sizi

Ücretsiz izindeyim Gülcan, kahvaltı geri püskürtüldü yarım saat sonra tekrar denicem:) anneme götüreyim de biraz o uğraşsın :))) evet hayela al al yeni bişey çıkıyor bi de 2tane almak olunca ocağa incir ağacı dikiliyor :))))

Çok tatlıymış ya bıdık. Bizimkide verdiğim yemekleri çıkarıp sacına sürüyor. Çabuk uzasın istiyor galiba :)

herşeyden iki tane olduğunu düşünemiyorum, nereye sığdıracaksın onca şeyi zaten,
sen birer tane alırsın sırayla oynasınlar, paylaşmayı öğrenirler hem

İlk arkadaşımısla alakalı hava atıyor diye tepki olmuş. Bence yanlış anlaşılmış. Ben kimsenin avukatı değilim. Ama sonuçta aptal değiliz öyle birşey hissetseydik gereken uyarıyı biz yapardık zaten. Ben ilk arkadaşımdan paylaştığı konulardan ötürü bazı şeyler öğrendim. zira diğer arkadaşların paylaşımlarındanda faydalandım. Hepinize teşekkürler kızlar. "

tesekkur ederim canim sevimlidir benim minnosum :)

cok tesekkur ederim canim, evet masallah cok guleryuzlu (dis cikarmadigi donemlerde)

Masallah bebisine canim ne guzel gulmus oyle

Yaa kizlar bisey sorucam hani siz biseyler yaziyosunuz ya ben yeni yaxilanlari bir onceki sayfaya gitmeden goremiyorum neden acaba hep yeni bisey yazildimi diye son sayfadan bir oncekine gidiyorum sonta twkrar son sayfaya geliyorum sizinde boylemi

Yaa kizlar bisey sorucam hani siz biseyler yaziyosunuz ya ben yeni yaxilanlari bir onceki sayfaya gitmeden goremiyorum neden acaba hep yeni bisey yazildimi diye son sayfadan bir oncekine gidiyorum sonta twkrar son sayfaya geliyorum sizinde boylemi

evet benimde öyle nedendir bilmiyorum o yüzden yetişemiyorum ben.

Son düzenleme:

ben de hiçbir zaman rahatsızlık duymadım ilkin paylaşımlarından,
ben herkesi olduğu gibi kabullenmeyi öğreneli çok oldu,
neticede öz kardeşimizle bile zaman zaman ters düşebiliyoruz,
hoşlanmadığımız bir durum mu var, tenhada çeker uyarırız, ulu orta minicik bebekleri malzeme ederek alay etmeyiz, en içimi yakan da bebeklerle alay edilmesi.... bebeğin çok su içiyor olması bile alay konusu edilmiş, günde yarım litre içiyor benimki diyerek.. ayıp ama yaaa, 8 aylık bir melek bu, nesi olabilir alıp veremeyeceğimiz?? dalga gecebileceğimiz??

ps: lütfen şimdi okuyup laf sokuluyor yazmayın,
laf sokma falan yok direkt düşündüklerimi yazıyorum kendi adıma...
insanlar konuşa konuşa demişler neticede...

bir de ilk arkadaşımıza; yazık seni dinleyip heveslenenlere yazılmış,
neden yazıkmış arkadaşım, asıl ufacık melekleri alay malzemesi edenlere yazık...
banlanmaktan mı korkacakmışız, buyur mesajları bildir sen de, kim kime gönderme yapmış, kim HUZUR BOZMUŞ görülsün....

uzatılmasın deniyor, fakat insanın bam teline dokunan laflar da ediliyor aynı zamanda..
beni huzursuz ediyorsa; yazdığın bir kelime dahi olsa, ben de uzatırım arkadaş...buyur istediğin yere bildir...

tesekkur ederim canim sevimlidir benim minnosum :)

cok tesekkur ederim canim, evet masallah cok guleryuzlu (dis cikarmadigi donemlerde)

sinneria kızın çok çok güzel resmini alıntılayacaktım unutmuşum,
bayıldım minnoşa, o nasıl içten bir gülüştü, baktığımdan beri gözümün önünden gitmiyor,
maşaallah nazar değmesin, ömrü de güzel olsun gülüşü gibi...

f5 yapıyorum ben, güncellemek için..başka kısa bir yolu varsa da ben de bilmiyorum:)

Son düzenleme:
Keske oyle olsa canim yaa tek olunca ben alicam diye birbirlerini eziyolar

haklısın cnm seninkilerin ikisi de küçük ya, kıskanmayı bilmezler belki diye düşünmüştüm..
bizim abla 4,5 yaşında, en ufak birşeyini bile paylaşmak istemiyor, garibim küçüğün henüz haberi yok çekişmeden...
ama birkaç ay sonra işim zorlaşacak gibi geliyor, karşılıklı itişip kakışacaklar, kim kime diş geçirebilirse artık

Canim bem telden giriyorum onu da yapamam ama bunuda ogrendigim iyi okdu laptoptan girdigimde bu yontemi denerim

benim kizimda oyle, ayni benim gibi abuk sabuk yatiyor gittim bambu yorgan aldim terletmesin diye ama yine terledi yine uyanip agladi. uyku tulumundan nefret etti(torba seklindekilerden) bende mecburen icine body, ustune kalin bir tulum giydirip oyle yatiriyorum. doktora da anlattim durumu, eviniz 22-24C arasindaysa ortme zaten dedi. simdi istdigi gibi done yuvarlana uyuyor. icine kalin giydir birak uyusun eviniz de sicaksa yani canim

Canim yine senin ablaninda yasi kucukmus benim eltinin kizi 8 yasinda sozde bebeler icin geliyo ama oyuncaklarla oynamaya basliyo eee bizimkilerde kimin elinde nevarsa onu istiyo oda vermeyince bebelerde aglamaya basliyo anlatiyorum sen buyuksun biz o oyuncaklari bebekler icin aliyoruz sen onlarin ablasisin diye ama anlamiyo ki

evet cnm haklısın, zaten konuştuğum bütün tecrübeli anneler söylüyor bunu, arada 10 yaş da olsa bir çekişme olur kaçınılmaz birşey bu.. :)
ne yapalım idare etmek düşüyor biz annelere de, işimiz zor Allah sabır versin..

Evet canim zaten idare ediyoruz ama bende iki bebe sabahtan aksama basim sismis zaten birde o oyle yapinca sinirlenmemek insanin elinde olmuyo ama onuda kirmamaya calisiyorum ama lafi anlayana tabi

Evet canim zaten idare ediyoruz ama bende iki bebe sabahtan aksama basim sismis zaten birde o oyle yapinca sinirlenmemek insanin elinde olmuyo ama onuda kirmamaya calisiyorum ama lafi anlayana tabi

Ay sorma kuzenimin çocuğu 4yaşında onlara gittiğimizde ki aynı apartmandayız arada gideriz oyuncaklarını bizimkilere vermez ben de çareyi oyuncak götürmekte buldum bu sefer de bizimkilerin oyuncaklarını almaya başladı çocuk küçük ama annesinin söylemesi lazım o da tınnnn (tövbe tövbe dedikodu yaptım yaa . )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…