istanbulun trafiği sevilir mi hiç,
sen hiç uzuunca bir kuyrukta beklemedin anlaşılan canım
sağol cnm amin Allah tüm bebişlere sağlık versin![]()
Bekledim canim beklemezmiyim ama olsun yinede seviyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
istanbulun trafiği sevilir mi hiç,
sen hiç uzuunca bir kuyrukta beklemedin anlaşılan canım
sağol cnm amin Allah tüm bebişlere sağlık versin![]()
pamuk helva uzun süredir forumdasın okunabilir herkese açık bir site burası ziyaretcilerden rahatsız olmak pek doğru olmamalı.neticede bizde ziyaretci olarak zamanla burayı kabullendik ve üye olduk değilmi?dünkü olayın üzerine bu laf olmuyor haliyle.
sevgili arkadaşım ilk;
diğer arkadaşlar değil tamamen sana senin yazdıklarına yönelikti dün yazılanlar.dalga geçilmedi abartıya abartı şeyler yazıldı.sen aylardır yazıyorsun biz bir saat geldik yazdık nedir bu şimdi.ve bitti.yani biz uzatmadık ama uzatıldıkça uzatılıyor.hayır ben zaten antrenmanlıyım banlanarak uzun süredir banlanmıyorum o ayrı;uzadıkça uzuyor bu mevzu.baydı artık.ne yani bende mi şikayet edeyim çocuk gibi -laf sokuluyor diyeyim nereye varacaksınız.onu anlamıyorum cidden anlamıyorum.çalışan bir anneyim yıl olmuş 2013 internette tanımadığım insanlara lak lak cevap vermek zorunda kalıyorum.kalıyoruz kalıyorsunuz.hep birlikte hepimiz için geçerli.
arkadaşın söylemek istediğini aslında hepimiz anlıyoruz ziyaretçi olarak girilip yazdıklarımız abartı bulunup dalga konusu edilip buraya yazıldığı için bu tepki bilmem anlatabildim mi? keşke f...b..ktaki grubunuzda alay etmeye devam etseydiniz de bizde eskiden ne güzel şeyler paylaştığımız arkadaşlarımızdan sanalda da olsa bu denli tiksinmeseydik.
Kızlar merhaba dünden buyana neler olmuş yahu. Ben eski arkadaşları görünce sevindirik oldum ama konuşulan konuları okuyuncada sevincim kursağımda kaldı. Allah daha çok versin çok şükür bizimde durumumuz iyi ama mal varlığımızı burda reklam yapmıyoruz. Anneyiz anne ve bebeklerimizle alakalı yazışmalar yapmak zorundayız. Böyle konular konuşulacaksa kim daha zengin kim daha varlıklı topik açılsın Orada bol bol konuşup faydalanabilirsiniz. Biraz tevazu lütfen. :-(":
kimin ne yazdığını yada ne yazmaya çalıştığını ben anlıyorum bu şekilde yazılması hoş değil buradaki paylaşımlar başlıktada olduğu gibi bebişler olmalı maddi üstünlükler değil bu çizgiye dikkat ederek konuşmuş olunsaydı hiç bişi olmayacaktı.
benim yazdığım hiçbirşey abartı değil arkadaşım anlaşılan bayağ dert olmuş size, siz nereye vardınız şimdi o şekilde dalga geçerek? bende evde oturup çocuğuna bakan bir anneyim sadece bize yazılan abuk sabuk şeylere lak lak laf yetiştiriyorum. bu saate kadar girip yazsaydın kim sana engel oldu ki hatta bu senin açtığın bir topikti ama hiç uğramadığından gamze arkadaşım devraldı.
arkadaşın söylemek istediğini aslında hepimiz anlıyoruz ziyaretçi olarak girilip yazdıklarımız abartı bulunup dalga konusu edilip buraya yazıldığı için bu tepki bilmem anlatabildim mi? keşke f...b..ktaki grubunuzda alay etmeye devam etseydiniz de bizde eskiden ne güzel şeyler paylaştığımız arkadaşlarımızdan sanalda da olsa bu denli tiksinmeseydik.
İlkcim sen aktivite masası ya da yürütme arabası diyordun aldın mı hangisini tercih ettin ben yürütme arabası bakıyorum da bizim bıdışlar emeklemiyor hala belki yürürler :))))))
Bebeler büyüdükçe hele ek gıda yemedikçe yetmiyor süt Gülcan, pamukcum teşekkürler denicem hemen
Selam kızlar dededede korosuyla daha yeni uyandım kahvaltıları hazırladım zor yediklerinden hiç gözüm kesmiyo yedirmeyi, helvacım incir var süt de var emen iki dene bebe de var şu senin süte faydalı olan şey nasıl yapılıyor ?
İlkcim sen aktivite masası ya da yürütme arabası diyordun aldın mı hangisini tercih ettin ben yürütme arabası bakıyorum da bizim bıdışlar emeklemiyor hala belki yürürler :))))))
Gunaydin kizlarrr, napiyorsunuz?
ilk seni tanımıyorum neden dert olsun ki çok komik:) iki çocuk annesi olarak hele hele :))
size yazılan bir durum yok hala arkasındayım biz yazdık bu budur..
ne zaman nereye girip yazacağımı sana soracak da değilim kendine gel istersen kabalığa da gerek yok.2 aylıkken tranvaylarla oraya buraya geliyorum diyip sonrada bilmem ne oldu bilmem ne yapıcam diye bol keseden sallayan sensin.yazık seni dinleyen heveslenenlerede.
ben artık seninle muhattap olmuyorum.senin için banlanmaya gerek görmüyorum.ciddiye alınacak bir konu değil bu..hortlamak filan gerçekten muhattap almıyorum yazdıklarını.haziran annesi olarak bende burdayım ve yazıyorum okumazsın cevap da yazmasın paylaşımlarıma olur biter ben şahsen bu mesajımdan sonra bunu yapıcam.sana iyi günler.
Gunaydin kizlarrr, napiyorsunuz?
Bekledim canim beklemezmiyim ama olsun yinede seviyorum
Bebeler büyüdükçe hele ek gıda yemedikçe yetmiyor süt Gülcan, pamukcum teşekkürler denicem hemen