2012 Haziran Anneleri Doğurdu

benim yazdığım hiçbirşey abartı değil arkadaşım anlaşılan bayağ dert olmuş size, siz nereye vardınız şimdi o şekilde dalga geçerek? bende evde oturup çocuğuna bakan bir anneyim sadece bize yazılan abuk sabuk şeylere lak lak laf yetiştiriyorum. bu saate kadar girip yazsaydın kim sana engel oldu ki hatta bu senin açtığın bir topikti ama hiç uğramadığından gamze arkadaşım devraldı.

kimin ne yazdığını yada ne yazmaya çalıştığını ben anlıyorum bu şekilde yazılması hoş değil buradaki paylaşımlar başlıktada olduğu gibi bebişler olmalı maddi üstünlükler değil bu çizgiye dikkat ederek konuşmuş olunsaydı hiç bişi olmayacaktı.

Bebeler büyüdükçe hele ek gıda yemedikçe yetmiyor süt Gülcan, pamukcum teşekkürler denicem hemen

canım ben burda kesinlikle malımla vs hava atmadım kimseye yazdığım şeyler hep fikir almaya yönelikti ve sizlerle sohbete yönelik, ama arkadaşların sanırım zor bir hayatları var ki okuduklarını farklı anlayıp çekememezlik içine girip dalga geçme gereği duymuşlar bende o kpnuşmalarına karşılık malzeme verdim kendilerine daha da eğlendiler. olay bundan ibaret.

hiçbir konuda maddi üstünlük kurduğumu düşünmüyorum yazdığım zamanlarda neredeydiniz o zaman niye cevap vermediniz de hepiniz birden burda hortladınız acaba?

İlkcim sen aktivite masası ya da yürütme arabası diyordun aldın mı hangisini tercih ettin ben yürütme arabası bakıyorum da bizim bıdışlar emeklemiyor hala belki yürürler :))))))

ilk seni tanımıyorum neden dert olsun ki çok komik:) iki çocuk annesi olarak hele hele :))
size yazılan bir durum yok hala arkasındayım biz yazdık bu budur..
ne zaman nereye girip yazacağımı sana soracak da değilim kendine gel istersen kabalığa da gerek yok.2 aylıkken tranvaylarla oraya buraya geliyorum diyip sonrada bilmem ne oldu bilmem ne yapıcam diye bol keseden sallayan sensin.yazık seni dinleyen heveslenenlerede.
ben artık seninle muhattap olmuyorum.senin için banlanmaya gerek görmüyorum.ciddiye alınacak bir konu değil bu..hortlamak filan gerçekten muhattap almıyorum yazdıklarını.haziran annesi olarak bende burdayım ve yazıyorum okumazsın cevap da yazmasın paylaşımlarıma olur biter ben şahsen bu mesajımdan sonra bunu yapıcam.sana iyi günler.

Son düzenleme:

Tiksinme... canım senin için nefret dolmuş biraz hava al gel istersen belki rahatlarsın senin için iyi olur yani başka birşey değil

Yaa lutfen arkadaslar dune kadar kimse burda malindan mulkunden bahsetmiyorduki herkes bebislerini yaptigi seyleri anlatiyodu fikir aliyodu ne olduda birden bazi seylerden rahatsiz olundu ben birsey anlamadim

İlkcim sen aktivite masası ya da yürütme arabası diyordun aldın mı hangisini tercih ettin ben yürütme arabası bakıyorum da bizim bıdışlar emeklemiyor hala belki yürürler :))))))

aktivite masası aldım canım beren onunla çok güzel oynuyor tavsiye ederim, ama yürüme arabasıda alınması lazım çünkü bişeylere tutunup yürüme çabasında senin minişlerde tutunup kalkıyorsa alabilirsin faydalı olduğunu düşünüyorum.

Günaydın akıllıbıdık biz tek cocuğu yedirmekle baş edemiyoruz. Sen iki çocukla nasıl başediyorsun. Allah kolaylık versin

Canim bende mak istiyorum ama okadar cesit varki hangisini alayim karar veremedim zaten al al da bitmiyor ki

canım benim tramwaya beş parasızlar mı biniyor anlamadım eşimin işyerine gitmem için başka ulaşım yolu yok taksi dışında ki o zaman bile binmedim bu sadece bir fikir almaktı yazık sana bir gün istanbula gelirsen seni ağırlamak isterim o zaman anlarsın ne durumda olduğumu. ve ben yaptığım çoğu şeyi yalan olduğunu düşünmemeleri için fotolayıp buraya ekleyen nadir kişilerden biriyim sen buraya yazmaya devat et kayle almıycam zaten yazdıklarını ne zaman nereye gireceğini elbette bana sormayacaksın ama sen burda aylardır yazıyorsun biz birgün yazdıkta suç mu oldu demene karşılıktı bu cevabım. umarım anlatabildim.

Bekledim canim beklemezmiyim ama olsun yinede seviyorum

eşin haklı o zaman cnm, trafikte şoför olsan sıkılırdın belki :) gerçi benim ehliyetim bile yok,
ama arkada bile sıkılıp patlıyorum özellikle araba gram ilerlemezken..

Bebeler büyüdükçe hele ek gıda yemedikçe yetmiyor süt Gülcan, pamukcum teşekkürler denicem hemen

dut kurusu ile de yapabilirsin bunu o da çok fayda ediyor süt arttırmada ama düzenli yapmak mühim tabii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…