- 1 Şubat 2011
- 5.043
- 3.766
- 198
Allah dahada arttirsin sekerim benim kocada alayim diyorda ben aldirmiyom kullanmam diye zavallim yerde surunmeme care ariyo bende getir su nezaretten bi iki rus da isime yarasin bare diyomm bos bos oturmasinlar dimi
Günaydın kızlar..
bebeğim uyuyor bir yandan kahvaltısı hazır oluyor,
burnu akıyor gece de huzursuzdu, bu yıl ablasının okulundan sürekli mikrop taşındı miniğime, salya sümükten kurtulamadık bi türlü..
ayyy ilahii güldürdün benii nezarett hee
teşekkür ederim cnm nazik davetine, benim de babam karadenizli fakat ben de hiç gitmedim şimdiye kadar,
bu yaz istiyorum bakalım çocuklarla nasıl olur bilmiyorum da, uzun göl, sümela, ayder, görele hepsini görmek istiyorum..cennet gibi yerler diyor her giden ...
Babasi ve bende arkalarndan artik.... Buyursun beren kizda gelsin canim
teşekkür ederim canım teklifin için inşallah gezmeye geliriz bizde bir gün
Topikte uyeden cok ziyaretci var....
Evet canim gercekten cok guzel yerler insanin ici aciliyor ama ne olursa olsun ben istanbulu seviyorum yaaaa bende iki bebeyle gidicem bakalim basima neler gelicek
Canim gecmis olsun bebisine umarim cabucak atlatir
Evet canim gercekten cok guzel yerler insanin ici aciliyor ama ne olursa olsun ben istanbulu seviyorum yaaaa bende iki bebeyle gidicem bakalim basima neler gelicek
Buyur gel sekerim simdi hava atmak gibi olmasin ama kayinpederim triplex ev yapmis koyde rahat ettiririz seni
istanbul sevilmez mi, bekide doğup büyüdüğümüz yer olduğu için olsa gerek başka bir şehire gittiğim zaman burnumda tütüyor buralar geldiğim zaman toprağı falan öpmek istiyorum o derece
günaydın kızlar nasılsınız
günaydın gülcancığım iyiz şükür sen nasılsın
günaydın gülcancığım iyiz şükür sen nasılsın
sağol cnm yalnızca burun akıntısı şimdilik, ilerlemez insaallah..
istanbul'la farklı bir aşk yaşıyor insan, özellikle istanbulda doğup büyüdüysen,
mesela köprü trafiğinde 3 saat bekledikten sonra tası tarağı toplayıp buralardan gitmeye karar verirken,
boğazı görür görmez mest olup vazgeçiyorsun sevdiğini terk etmekten ...
genelde o taraflılar böyle yazlıklar yapıyorlar memlekete, çoluk çocuk toplanıyorlar, bizim yok gerçi de, baba tarafıında yani, ama sizlere gelicez artık konuk olarak hepimiz sığarız ne de olsa..
biri bizi gözetliyoryazmayan çıksa bari ya, kalabalık etmese
günaydın bizler iyiyiz cnm sen nasılsın bebişin nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?