- 1 Şubat 2011
- 5.043
- 3.766
- 198
Kızlar oğluma ek gıdaya beşlamam lazım anne sütüne ek olarak bebişinize ilk ne verdiniz ve ne kadar.Lütfen yardımcı olunnn
Kızlar oğluma ek gıdaya beşlamam lazım anne sütüne ek olarak bebişinize ilk ne verdiniz ve ne kadar.Lütfen yardımcı olunnn
kızlar ya berenin kakasında kendi dökülen saç kıllarından var, doktoruna sordum bişey olmaz diyor ama benim canımı çok sıkıyor bu durum sanırım ellerini emerken kendi elinden yiyo o kılları sizde yaşadınız mı böyle bir durum
herkese selaaaam
biz tam 70 günlük olduk
milupa aptamil içiyor ve benim sütüm yok denebilecek kadar az.
3.aya girdik gireli mamada bi dikiş tutturamadım.ne kadar arttırmalıyım bilmiyorum.şuanda günde ne kadar içtiğine odaklanmaya calısıorum (750-800 cc)
sadece mama kullananlar,3.aynınızda kac saat arayla kac cc veriyosunuz?
bunun standartını kutunun arkasında belirtmişler aslında
ama her bebek kendi standartını oluşturuyor bence
bebeğinin acıktığını anlarsın sen
bence takılma cc olayına
dipnot:ben emziriyorum şimdilik, oğlum mamadan hoşlanmıyor maalesef
bu arada ben de öğretmenim.ücretsiz izne ayrılmadan önce kendi rapor haklarını bitirmicek misin?
bu arada ben de öğretmenim.ücretsiz izne ayrılmadan önce kendi rapor haklarını bitirmicek misin?
bu konuda kafam karışık
müdür yardımcımıza sordum 15 günden kısa süreli rapor alırsak yerimize öğretmen gelmiyormuş
derslerinin boş geçmesini istemem öğrencilerimin
o nedenle 15 günlük rapor ayarlarsam 2 tane 15 alıcam 1 ay daha maaş alıp ayrılıcam
bulamazsam seminerden sonra ayrılıcam sanırım
sen napıcaksın?
heyeti alabildiysen çok şanslısınben heyet raporu aldım 45 gün sonrasında bayrama 12 gün kalıo 12 günü de rapor alıp kurban bayramının bitimiyle başlamayı düşünüyorum.
kızıma tek başına bakıyorum annemlerle aynı şehirde bile değiliz.aşıya giderken bile eşim cok yogun calıstıgından kara kara düşünüyorum napıcam diye.
annem kendini ancak kurban bayramının sonuna ayarlayabilcek gelmek için(ablamın çocuguna da bakıo bi yandan)
yani mutlaka bu şekilde yapmam lazım
hayırlısı bakalım...
canım biberon maması almıyormu bebeğin,eğer sütün azsa şu an için verebileceğin en iyi şey o.
ben farketmedim canım,belki vardırda dikkatimi çekmemiştir bilemiyorum ama doktorun bişey olmaz diyorsa sorun yoktur.
seninle kızlarımız aynı gün doğmuştu sanırım 24 mayıs dimi :)
canım bizim arkadaş maaşımı geri ödedim demişti.. 15inde maaş hak ediliyor ya ondan.. 14ünde bence dilekçeyi ver.. gerçi farketmez mal müdürlüğüne ayın son günü yollanıyor evraklar.. eylül için maaşın bankada hazırdır şu an.. sadece senin hesaba yatmamış oluyor.. yatınca da aynen çekip devlete geri veriyorsun.. benim bildiğim bu..burda öğretmen çok
belki soruma cevap bulABİLİRİM
ücretsiz izne ayrılırken 15inde gidip 16sında mı ayrılmam lazım yoksa 14ünde gidip 15inde mi?
ya ne oldu kızlar forumda kaç gündür bi durgunluk var.. haftasonları öyle oluyo alıştık ama pzt de ses çıkmamış pek
bugün ilk defa oğlumu anneme bırakıp çıktım..vedalaşmadım bile ağlarım diye.. toplantıda da sürekli msj attım. canım annem de yarım yamalak cvplar verebildi iyi olduğuna dair.. kavuştuğumuzda da beni görünce heyecanlandı,alayım diye ağladıyalnız 4 saatte toplam 100 cc içmiş kızlar, normal mi?bana az geldi sanki:44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?