mrb kızlar benim meme ucum hala iyileşmedi birçok şey denedim olmadı doktora gittim 2 gün emzirme verdiğim kremleri sür geçer dedi.. tavsiye edebileceğiniz elektrikli pompa var mı acaba yardımcı olursanız çok sevinirim...
. Slm canim benim kizimin asiri derece gaxi olmuyor ama sancidi oldugunda banyo iyi geliyorfu ardindan rezene sayi bide edimle cingene salincagi yaparak salliyordukbebeğim 15 ağustosta doğdu.gaz sancısı oluyor emmek istemiyor karnına çekiyor bacaklarını kasılıyor ağlıyor ağlıyor.ben de stres oluyorum susmuyor sabah 5 e doğru bir de 11 civarı oluyo.ne önerirsiniz BİOGAİA ve SAB SİMPLEX kullanıyorum işe yaramıyor kafayı yiycem.ağlıyorum moral bozukluğundan lütfen özele mesaj bırakın sizin nerileriniz ve deneyimleinize ihtiyacım var.
bebeğim 15 ağustosta doğdu.gaz sancısı oluyor emmek istemiyor karnına çekiyor bacaklarını kasılıyor ağlıyor ağlıyor.ben de stres oluyorum susmuyor sabah 5 e doğru bir de 11 civarı oluyo.ne önerirsiniz BİOGAİA ve SAB SİMPLEX kullanıyorum işe yaramıyor kafayı yiycem.ağlıyorum moral bozukluğundan lütfen özele mesaj bırakın sizin nerileriniz ve deneyimleinize ihtiyacım var.
slm kızlar.. hakikaten topik birden boşaldı.. herkes gezmelerde galibademek ki bebişler sağlıklı,anneleriyle birlikte geziyorlar ki anneler fırsat bulamıyor gelmeye
dün doğumgünümdü kızlar.. bebişimle ilk doğumgünümdü.. müdüremiz sürpriz hazırlamış 6 sınav görevim vardıyorgun argın ananeye geldim okul çıkışı, bebişimi de alıp hep beraber çarşıya çıktık.. arkadaşlar da aradı,uzun zamandır toplanamıyoruz gel ne olur diye.. dedim gözünüzü seveyim ölüyom yorgunluktan evden de bekliyolar bak,gelmeyeyim.. yok bebişi de seni de görücez gel dediler,kıramadım çarşıdan sonra şehrin öte yakasına geçtik onlar için.. meğer sürpriz hazırlamışlar bana
güzel çikolatalı bi pasta yedik,bi de hediye almışlar.. oğluşum ve benim güzel fotolarımızı çektiler..sonra annemlerin eve geldik yemeğe.. orada da kutlama ve hediyeleşme oldu yemek sonrası.. en son artık bitik vaziyette eve geliyordum.. eşim oğlanı aldı,sen önden çık kapıyı aç diye.. girdim bi de ne göreyim, kocaman bi vazoda orkide beni bekliyo..gözlerim doldu,oğlan uyuyo diye çığlık bile atamadım..sık taşınacağız diye yapay aldım dedi.. olsun varsın,ilk haftamızda balayındayken aynı renk orkide almıştı ama getiremeyip arkadaşlara bırakmak zorunda kalmıştık, içimizde ukde kalmıştı ikimizin de.. şimdi bi benzeri oturma odamı süsleyecek..
bir yaş daha yaşlandım ama bebişimle olduğu için o kdr mutluyum ki.. iyi ki var,iyi ki hayatımda o da eşim de.. Allahıma binlerce şükürler olsun... Allah hepimizn evlatlarını,yuvamızın dirlik düzenini korusun..
sünnete son 2 saat ...
korku heyecan stres...
ne ararsan mevcut :18:
Slm canım Rabbim oğluşunu size bağışlasın. İnş sıkıntısız bir şekilde atlatırsınız.
Benim size bir sorum olacak acaba genel anestezimi yoksa lokal anestezimi uygulanacak.???
Bizde ayın 19 na randevu aldık oğlumun sünneti için ama 2 bucuk aylık bebeğime genel anestezi yapılması beni korkutuyor acıkcası. Hatta son bir kaç gündür vazmı geçsek diyede düşünüyorum.
Doktorumuz yaşadığımız bölgenin en iyi çocuk doktor ve sünnettide o yapıyor.
Bize ya 6 aydan önce yada 6 yaşından sonra yaptığını söyledi. onun dışında sünnet yapmıyormuş. bizde bu yüzden yaptırmaya kara verdik.
Hem simdi daha fazla hareketlenmeden olsun istiyoruz. Genel anesteziyi baya araştırdık sorduk bir sıkıntı olmayacağını söylediler ama benim içim rahat değil. O yüzden birde size sormak istedim...
sanrım su gaz olayı herkesın bıtmıs fakat bızım tam gaz devam...(
hatta o yuzden uyuyamıoruz bıle aksam yıne gaz sancısı basladı uyumak ıstıyor uyuyamıor bende zorla uyutttum yıne sabahın besıne kadar salla salla o sıkındıkca ben sallıorum unutuyor uyuyor yıne baslıor ole bole derken sabah beste pırtt pırtt sonra tabı uyandı sallamak kar etmedı bagırıor vss ole ole bı saat sonra kakamızı yaptık sırta kadar cıktı kaka..ama bız hep boleyız he bıde bacaklarını dumduz yapıp sıkınıyor gerılıor ben suan colınex bıde bay bay ford damla kullanıorum bay bay ford damla kullanmadan once hıc uyuyamıorduk suan sıkınsada en azından uyuyor dınlenıor yoksa sabaha kadar uyuyamayıp kaka cıkarmak ıcın pırt yapmak ıcın ugrasıp hem bebısım hem bız harap oluyorduk..ıcınızde bole olanlarınız var mı?
bız normalde ılk gunlerımızde bı 10-15 gun cok rahattık ben hep bole gıder sanıodum hep uyuyoduk pırtı geldıgınde pırt kakası geldıgınde kakamızı rahat yapıoduk sonra sı sıkıntılı gunler ve hala devam ıns bızım gazımızda tık dıye kesılır ıns
cnm bn bir aylıktı yaptırdım sunneti ve lokal anesteziyle yaptılar. ayaklarını bağladılar zaten. ellerini de babasıyla ben tuttuk. başında ben konuştum annem annem diye. dr da 20 dk da falan bitirdi işini.
geçmiş olsun canım..benim de kötü olmuştu madecassol ve garmastan yazmıştı.. halen acıyınca onları sürüyorum,arada yine oluyor tabii.. elektrikli pompa olarak da avent isis iq uno diye bi model vardı ondan almıştım memnun kaldım.. iki gündür de sağıyorum,ritmini kendin ayarlayabiliyosun,acıyorsa yavaş yapıyorum mesela.. medela da çok tavsiye ediliyo...
Slm ise basliyacagim icin bi kac gun once e bebekten lanshino marka elek pompa aldim valla gayet memnun kaldim avitmiyorda ayni markanin gogus ucu kreminixe tavsiye ederim bide bepanten surebilirsin
günaydın bomboş topik
geçmiş olsun cagan..
elektirikli pompa olarak aventin tekli pompasını kullanıyorum ben, çok memnunum..ucunda yumuşak masaj yastığı da var göğsü hırpalamıyor sağarken..
ben hızlı resim'den yüklüyorum..daha kolay ve hızlı oluyor..
geçmiş olsun canım bende aynı sorunu yaşadım ve philips avent sayesinde gögüs uçlarım iyileşti kesinlikle tavsiye ediyorum ben çok çektim yaradan dolayı birde üstüne 2 gögsüm birden mastit oldu makina çok önemli evde bulunan madele daha beter yapmıştı tekrar geçmiş olsun ...
bebeğim 15 ağustosta doğdu.gaz sancısı oluyor emmek istemiyor karnına çekiyor bacaklarını kasılıyor ağlıyor ağlıyor.ben de stres oluyorum susmuyor sabah 5 e doğru bir de 11 civarı oluyo.ne önerirsiniz BİOGAİA ve SAB SİMPLEX kullanıyorum işe yaramıyor kafayı yiycem.ağlıyorum moral bozukluğundan lütfen özele mesaj bırakın sizin nerileriniz ve deneyimleinize ihtiyacım var.
öyle cnm yapcak bişey yok onlar beslensinde...hayırlı güzel haberler alırsın inş...Selam hanimlar...
mama olayi icin uzulmeyin kizlar ben ogluma hep mama anne sutu ikilisi verdim hala ayniyim besleniyo ya sorun yok
yarin drumuzda randevu bulduk bakalim ne diyecek
sanrım su gaz olayı herkesın bıtmıs fakat bızım tam gaz devam...(
hatta o yuzden uyuyamıoruz bıle aksam yıne gaz sancısı basladı uyumak ıstıyor uyuyamıor bende zorla uyutttum yıne sabahın besıne kadar salla salla o sıkındıkca ben sallıorum unutuyor uyuyor yıne baslıor ole bole derken sabah beste pırtt pırtt sonra tabı uyandı sallamak kar etmedı bagırıor vss ole ole bı saat sonra kakamızı yaptık sırta kadar cıktı kaka..ama bız hep boleyız he bıde bacaklarını dumduz yapıp sıkınıyor gerılıor ben suan colınex bıde bay bay ford damla kullanıorum bay bay ford damla kullanmadan once hıc uyuyamıorduk suan sıkınsada en azından uyuyor dınlenıor yoksa sabaha kadar uyuyamayıp kaka cıkarmak ıcın pırt yapmak ıcın ugrasıp hem bebısım hem bız harap oluyorduk..ıcınızde bole olanlarınız var mı?
bız normalde ılk gunlerımızde bı 10-15 gun cok rahattık ben hep bole gıder sanıodum hep uyuyoduk pırtı geldıgınde pırt kakası geldıgınde kakamızı rahat yapıoduk sonra sı sıkıntılı gunler ve hala devam ıns bızım gazımızda tık dıye kesılır ıns
sünnete son 2 saat ...
korku heyecan stres...
ne ararsan mevcut :18:
kızlar çok teşekkür ederim yardımlarınız için ben bunu araştırırken arkadaşım aradı bende var almana gerek yok ben sana gönderyim dedi sağolsun henüz gelmedi kargoda markası ne bilmiyorum umarım faydasını görürüm... bu arada doktor bana farmastan ve fito krem verdi bakalım şimdi onları kullanıyorum umarım geçer... bu arada lansinoh denedim geçmedi...
cnm benim kzın çok gaz sancısı olmuyor çok şükür ama mamaya başladığım gün çok olmuştu doktor tamamen bitkisel olan OM-X diye bir ilaç önerdi ben memnun kaldım dene istersen...devlet karşılamıyor fiyatı da 17.90..gazsız günler diliyorum bebişine...
öyle cnm yapcak bişey yok onlar beslensinde...hayırlı güzel haberler alırsın inş...
cnm OM-X bir dene istersen tamamen bitkisel
Allah yardımcınız olsun sağlıkla olsun bitsin...
cnm nasıl sen denedınmı ışe yarıormu bız suan colınox kullanıorz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?