aynen dr umuz da öyle dedi..yeni dr umuzu çok beğendik.. oğlumla konuşuyo,içten gelerek onu öpüyo,seviyoher girişimde .. bizim oğlan anası gb nazlı acıcık.. eğer sevgi hissetmezse ağlayıp duruyor.. çok iyi dedikleri bi dr un muayenehanesinden koşarak çıktığımı biliyorum. adam bizimle bile muhatap olmamıştı bu arada çişli beziyle 6250 olmuş oğlum.. daha pzt 5.980 di. onda da bez vardı da bu kdr farkeder mi ki:44::44: kendim için gittiğim kbb ci bile bu 5 günde ne çabuk büyümüş dedi..
tşk ederim canım.. geçti sayılır.. ben biraz paniğim.. korunduğum halde derdine düştüm,muhtemel birkaç test yedeğe atarım evde
bence paniklik bi durum olcanı sanmıyorum bünyeden bünye değişiyo hatta 6 ay regl olunmaması bile normal die biliyorum
Canim sen hem istiyosun hemde normal dogumlusun sezeryanli olarak 2 seneden once hamilelik cok tehlikeli
bu gece benim oğlumd İYİ uyudu.akşam 8 de yattı iki kere emmi gece 7 de uyandı.sonra tekrar emdi.8 de uyudu halada uyuyor..düene giriyoruz kızlar artıkk.sizlere bişey soracam çalışan öğretmen anneler ne yapmayı düşünüyorsunuz?ben çok kararsızım ücretsiz izin mi alsam başalsam mı bilemiyorum bir yanım çok çalışmak istiyor bir yanım oğlun çok küçün otur evinde çocuğuna bak diyor...ne yapsam bilemedimm.eşimde sen bilirsin diyip çıkıyor işin içinden..aslında süt iznimde var sabah 7 den 1e kadar bakıcıda olacak.ee zaten sabahları 2-3 saati uyuyor..kadın için kolaylık olur ama şu emzirme işi işte kafama takılan konu.birde benim oğlum doyduktan sonra memeyle oynamayı seviyor..bana akıllll verin ne yapayımmmm sizzceeeeee???
ben bısey soracagım..epudral normal doğumun nasıl gecti..bıraz benı aydınlatırmısın acı cektınmı..yada zorlukları oldumu ??bılgılendırırsen sevınırım sutun bol olsun ıyı gunlerde buyut bebısını
Valla bende guvenmiyorum zor geliyo korunmak ona bi ikna etsem bi anlik gazla olmadi gizli taktirmayi dusunuyorum acikcasi hem oda korunur bilmeden daha guvenli olur :))
Erkeklere her is zor zaten korktugum basa gelsin istemiyorum biran once doltora gitmeli
Valla bende guvenmiyorum zor geliyo korunmak ona bi ikna etsem bi anlik gazla olmadi gizli taktirmayi dusunuyorum acikcasi hem oda korunur bilmeden daha guvenli olur :))
Slm benim kizimda 2,5 aylik oldu ve ben daha adet olmadim bahsettigin korunma yontemini hic duymamistim arastirabirim ancak suan pk ihtiyacim yok gobi aslinda esime karsi cok isteksizim bisey yasadigimiz yok ama benim hormonlar duzelirse bu yOntem kafama yatti bende ise basliyorum bu hafta ama sut pompasi henuz almamist yarin alicambakim isyerinde sut sagma nasil olacakBu arada bakiyorum neredeyse herkes ya tekrar hamile kalisam telasina dusmus :))))
Benim dogum sonrasi kanamam 32 gun surdu 38 gun tekrar basladi doktoruma gittigimde regl oldugumu ogrendim :)
Hemen korunmaya baslamam gerektigini soyledi. Biz esimle ilk bebegimiz olana kadar benim korunmama karirimizi almistik en basindan ve esim korunmustu. 5 yillik evliyiz ve bebek yapmaya karar verdigimizde korunmayi birakti esim ve hamile ka
dim. Doktorum bunun artik riskli olabilecegini hatta 5 senede kaza kurbani olmamamizi hile sans olarak algiladi.
Bana kol alti implanti onerdi, spiralde enfeksiyon riski varmis ve ben cok cabuk enfeksiyon kapiyorum sik sik yurt disina ciktigim icin bunu hic onermedi o yuzden. implantin 3 yil etkili oldunu ve koruma oraninin digerlerine gore en yuksek oldugunu soyledi (%99.7) gayet iyi bence. bende hic dusunmeden kabul ettim, ertesi gun takti, biraz tuzlu digerlerine gore ama sorunsuz, hap gibi unutma riski yok, spiral gibi kayma ve enfeksiyon riski yok. acibadem hast. 750 tl verdim, iplanon diye bisey, 3 yil suruyormus korumasi sol ust kolumun ic tarafina minik bir igne ile yerlestirdi hic acimadi, soguk sprey ile uyusturarak yapti. 4 cm kiprit copu gibi birsey, ilk bir hafta alisamadim orda varligini hissettim ama simdi cok rahat. Esim mantik disi buluyor onun koruyacagini ve kendide korunmaya devam ediyor :))) bana uyar ikinci bir cocuk su yogun donemde cok zor geliyor. ama kardes sart :)))
Tekrar hepinize opucukler...
ben de sabahci olmama ragmen ve ders saatim az olmasina ragmen ayrilicam izne
cok kucukler henuz bakiciya vermek istemiyorum
bir de cok hizli degisip buyuyorlar bu anlarini kacirmak istemiyorum
ogluma doyarak buyutmek istiyorum
nasilsa calisirim ama oglum bidaha asla 3 aylik olmicak
aynen benımkızda oyle sola yatar sola bakar ne yaptım ne ettım donduremedım.o yıne gıttı sola :)sol tarafı da dedıgın gıbı basık kafası nyamuk duruyo.ama artık buyudukce donduruyo sagada yatıyo.hareketler nasıl tarıf edebılırmısın burdan :)
günaydın kızlar henüz kimsecikler yok ama ben sorayım...emziğe alıştıranlar rahatını gördümü??şahsen onca söylentiye ragmen alıştırmayı düşünüyorum fakat bir kere denedim kustu yavrucuk sonra bıraktım....birde şu müzikli dönenceler bebeğinizin kendi kendine uyumasına yardımcı oluyormu?? almayı düşünüyorum da...
günaydın kızlar henüz kimsecikler yok ama ben sorayım...emziğe alıştıranlar rahatını gördümü??şahsen onca söylentiye ragmen alıştırmayı düşünüyorum fakat bir kere denedim kustu yavrucuk sonra bıraktım....birde şu müzikli dönenceler bebeğinizin kendi kendine uyumasına yardımcı oluyormu?? almayı düşünüyorum da...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?