kızlar yaa hakikaten adet görmeyenler,peki hamileysek nasıl anlicaz ki? sürekli elimizde testle mi dolancaz bundan sonra?? nasıl anlaşılır ki?
ya ne oldu kızlar forumda kaç gündür bi durgunluk var.. haftasonları öyle oluyo alıştık ama pzt de ses çıkmamış pek
bugün ilk defa oğlumu anneme bırakıp çıktım..vedalaşmadım bile ağlarım diye.. toplantıda da sürekli msj attım. canım annem de yarım yamalak cvplar verebildi iyi olduğuna dair.. kavuştuğumuzda da beni görünce heyecanlandı,alayım diye ağladıyalnız 4 saatte toplam 100 cc içmiş kızlar, normal mi?bana az geldi sanki:44::44:
bende bugun ne olur ne olmaz diye stok yaptıgım sütten bi paket çıkardım dondurucudan
çınar biraz huysuzluk yaptı memeye
hadi bari biberondan besleyeyim sütler boşa gitmesin dedim
usulüne göre erittim ama ne kokusu ne görüntüsü hiç hoşuma gitmedi
tatile gitmeden öncede yolda içsin diye bi gece öncesinden buzdolabına indirmiştim dondurucudan
onda da aynı şey olmustu
ama ben bikereye mahsus oldugunu düşünmüştüm!
bu sadece bende mi böyle oldu acaba??
neyseki cok stok yoktu toplamda 400cc fln lavabo yollarında tüketildiler!!
bide cok olsalardı üzülürdüm wala
cevap verdiğin kısmın alt tarafında eklenti ekle diye bi kutucuk var
ona tıkla sonra bilgisayarında eklemek istediğin resim neredeyse o klasörü bul
istediğin resmi sec tmm de ve sonra eklenmiş oluyo ztn
yinede takıldıgın biyer olursa sor yardmcı olmaya calısırım cnm
selam kızlar gerçi topik bomboş
Canım bende aynı şeyi yaşadım
bir kaç kez buzluktan çıkardım sütü buzdolabında çözdürdüm sonra dışarı çıkarıp ılıtıp verdim oğluma
içmesine içiyor ama her defasında inanılmaz kusuyor
ilk zamanlar sağdığımız sarı sütler vardı ya onlarıda hep çıkarmıştı hadi dedim o süt ağır geldi şimdide aynısını yapıyor
çalışmıyorum ben işim olduğunda bir kaç kere anneme bıraktım ama hep aynı şey oldu
stokdaki sütler çöpe gitti yazık oldu
mama da yok evde mama vermiyorum çünkü
benim sağma makinam yok çok dolu olduğu geceler bununla sağmaya çalışıyorum
Eki Görüntüle 503075
40-50cc çıkıyo bende onları stokluyordum
o kadar da uğraştım artık ek gıdaya geçene kadar oğlumu bırakamıcam
geçmiş olsun canım..benim de kötü olmuştu madecassol ve garmastan yazmıştı.. halen acıyınca onları sürüyorum,arada yine oluyor tabii.. elektrikli pompa olarak da avent isis iq uno diye bi model vardı ondan almıştım memnun kaldım.. iki gündür de sağıyorum,ritmini kendin ayarlayabiliyosun,acıyorsa yavaş yapıyorum mesela.. medela da çok tavsiye ediliyo...mrb kızlar benim meme ucum hala iyileşmedi birçok şey denedim olmadı doktora gittim 2 gün emzirme verdiğim kremleri sür geçer dedi.. tavsiye edebileceğiniz elektrikli pompa var mı acaba yardımcı olursanız çok sevinirim...
mrb kızlar benim meme ucum hala iyileşmedi birçok şey denedim olmadı doktora gittim 2 gün emzirme verdiğim kremleri sür geçer dedi.. tavsiye edebileceğiniz elektrikli pompa var mı acaba yardımcı olursanız çok sevinirim...
mrb kızlar benim meme ucum hala iyileşmedi birçok şey denedim olmadı doktora gittim 2 gün emzirme verdiğim kremleri sür geçer dedi.. tavsiye edebileceğiniz elektrikli pompa var mı acaba yardımcı olursanız çok sevinirim...
canım sagol buraya kadar yapıyorum zaten ama sonrası yok.
herkese günaydınlar topik bu aralar bomboş bende başka topikleri karıştırıyom dün az kalsın banlanıyodum kızlar
bu arada ben sgk dan doğum paramı aldım onun bi kısmıyla biraz önce kurban bayramı için kapadokyada 4 gün 3 gece eşimle balayı gibi çok güzel bir suit odada tatil ayarladım sadece havalar soğuyacağı için biraz tedirginim beren yüzünden ama ekimde çok soğuk olmaz sanırım oralar bileniniz var mı?
ben oralıyım canım
iç anadolu sonuçta pek sıcak olmaz
tuttuğun yer peribacası içiyse güzel olur
peribacaları kışın sıcak yazın serin oluyor
ama ekimde çok da soğumaz
sen yine de temkinli ol
güzel canım otelinizanladım canımm kk yı bu yüzden seviyorum her soruna cevap alabiliyorsunperi bacalarının içi değil sanırım şu otel bilir misin?
'Öykü Evi Cave Hotel' - Tatil Sepeti.Com - Ayvalı Köyü / Ürgüp Otel / Kapadokya Oteller
güzel canım oteliniz
bunlar da peribacası
içleri güzel olur ılık ılık üşümez gelinim
güzel yer seçmişsiniz
şimdiden iyi tatilller
ilk canım bir de arabanız olacak mı?
olacaksa bol bol gezin çok güzel yerler var
ürgüp zaten iyidir otel orda orayı gezersiniz
avanosta çanak-çömlek yapım yerleri, asmalı köprü vs var
uçhisarda kale var
kozaklıda yeraltı şehri var
geceleri için en güzeli göreme
atvler veya atlarla vadi turları var göremede, bir de gecesi en renkli yer göreme (bebekle nasıl olur bilemem de)
zelvede ve göremede açık hava müzesi var
gezmeden gelmeyin
çok sevindimteşekkürler canımmbu arada berenin gazı çok şükür bitti artık ilaçta kullanmıyoruz
yok canım ya ne müze kartızaten gezmek amaçlı gidiyoruz arabamızla gidicez canım buralara girmek için müzekart gerekiyormuş sanırım şimdi ondan çıkartıcam 2 tane berene gerek olmaz sanırım
çok sevindim
darısı kuzeyin başına
ne zaman bitti?
yok canım ya ne müze kartı
elini kolunu sallaya sallaya girersin bişey olmaz
giriş parası ödeniyor birtek
sen nerden duydun müzekart olayını?
yeni bir uygulama mı acaba?
valla nevşehirde kimse müzekart falan almaz
oteli tuttun de mi? ödemesini falan yaptın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?