2012 Haziran Anneleri Doğurdu

kızlar yaa hakikaten adet görmeyenler,peki hamileysek nasıl anlicaz ki? sürekli elimizde testle mi dolancaz bundan sonra?? nasıl anlaşılır ki?

evet bende hala regl olmayanlardanım
40 gün kanaması olup 41. gün bıçak gibi kanaması kesilen ve hala regl olmayan ben:27::27:
doktorum 6 aya kadar olmaması normal dedi ama
nasıl ayırt edicez onu demdi????:26::26:

GÜNAYDIN :39:

ya ne oldu kızlar forumda kaç gündür bi durgunluk var.. haftasonları öyle oluyo alıştık ama pzt de ses çıkmamış pek:20::20:
bugün ilk defa oğlumu anneme bırakıp çıktım..vedalaşmadım bile ağlarım diye.. toplantıda da sürekli msj attım. canım annem de yarım yamalak cvplar verebildi iyi olduğuna dair.. kavuştuğumuzda da beni görünce heyecanlandı,alayım diye ağladı:16::16: yalnız 4 saatte toplam 100 cc içmiş kızlar, normal mi?bana az geldi sanki:44::44:

hayırlı olsun yeni okul dönemi cnm..
yavruna anneciğin bakacağından, için rahat olur..Allah sağlık versin annelerimize..
ben 2-3 saatliğine bıraktığımda 80-90 ml bırakıyorum yetiyor cnm, bir defada bitirip doyuyor..sen de zaten emzirip bıraktığın için 100 de ona yetmiştir, az değil bence..

selam kızlar gerçi topik bomboş :1:

bende bugun ne olur ne olmaz diye stok yaptıgım sütten bi paket çıkardım dondurucudan
çınar biraz huysuzluk yaptı memeye
hadi bari biberondan besleyeyim sütler boşa gitmesin dedim
usulüne göre erittim ama ne kokusu ne görüntüsü hiç hoşuma gitmedi
tatile gitmeden öncede yolda içsin diye bi gece öncesinden buzdolabına indirmiştim dondurucudan
onda da aynı şey olmustu
ama ben bikereye mahsus oldugunu düşünmüştüm!
bu sadece bende mi böyle oldu acaba??
neyseki cok stok yoktu toplamda 400cc fln lavabo yollarında tüketildiler!!
bide cok olsalardı üzülürdüm wala:25:

Canım bende aynı şeyi yaşadım
bir kaç kez buzluktan çıkardım sütü buzdolabında çözdürdüm sonra dışarı çıkarıp ılıtıp verdim oğluma
içmesine içiyor ama her defasında inanılmaz kusuyor
ilk zamanlar sağdığımız sarı sütler vardı ya onlarıda hep çıkarmıştı hadi dedim o süt ağır geldi şimdide aynısını yapıyor
çalışmıyorum ben işim olduğunda bir kaç kere anneme bıraktım ama hep aynı şey oldu
stokdaki sütler çöpe gitti yazık oldu
mama da yok evde mama vermiyorum çünkü
benim sağma makinam yok çok dolu olduğu geceler bununla sağmaya çalışıyorum
$imagesCAA95E63.webp
40-50cc çıkıyo bende onları stokluyordum
o kadar da uğraştım artık ek gıdaya geçene kadar oğlumu bırakamıcam :50:

kızlar slmmm 10 eylülde 3 bıtıp 4 e gırıcekk mınık kızım bnm sutum hıc yok denılecek kadar az gelıodu mama takvıyesı yapıoduk ya ama artık göğsumu hiç istemıo öğruyo 1 haftadır emmıo mama içio süt müt gelmıo zaten artık artık uzulup aglamıcam mamaylada buyur sonucta neyapabılırımkı kndımı hırpalayarak zaten az kaldı 2 3 ay sonra ek gıdalara gecıcez saglıklı olsunda emmesede olur dıorum mamalar anne sutune eş deger sonuçta hemen hemen bnm gıbı olan varmıı

mrb kızlar benim meme ucum hala iyileşmedi birçok şey denedim olmadı doktora gittim 2 gün emzirme verdiğim kremleri sür geçer dedi.. tavsiye edebileceğiniz elektrikli pompa var mı acaba yardımcı olursanız çok sevinirim...

cevap verdiğin kısmın alt tarafında eklenti ekle diye bi kutucuk var
ona tıkla sonra bilgisayarında eklemek istediğin resim neredeyse o klasörü bul
istediğin resmi sec tmm de ve sonra eklenmiş oluyo ztn
yinede takıldıgın biyer olursa sor yardmcı olmaya calısırım cnm

canım sagol buraya kadar yapıyorum zaten ama sonrası yok.

selam kızlar gerçi topik bomboş :1:

Canım bende aynı şeyi yaşadım
bir kaç kez buzluktan çıkardım sütü buzdolabında çözdürdüm sonra dışarı çıkarıp ılıtıp verdim oğluma
içmesine içiyor ama her defasında inanılmaz kusuyor
ilk zamanlar sağdığımız sarı sütler vardı ya onlarıda hep çıkarmıştı hadi dedim o süt ağır geldi şimdide aynısını yapıyor
çalışmıyorum ben işim olduğunda bir kaç kere anneme bıraktım ama hep aynı şey oldu
stokdaki sütler çöpe gitti yazık oldu
mama da yok evde mama vermiyorum çünkü
benim sağma makinam yok çok dolu olduğu geceler bununla sağmaya çalışıyorum
Eki Görüntüle 503075
40-50cc çıkıyo bende onları stokluyordum
o kadar da uğraştım artık ek gıdaya geçene kadar oğlumu bırakamıcam :50:

cnm sadce dondurucuda kötü oluyo
ama buzdolabında bikaç gün saklayabilirsin hiçbişi olmuyo
biaralar ben öyle yapıodum cok bunaldıkca aksamdan fln sagıp bırakıodum
ertesi gun bikaç saat cıkıp dolaşıodum saolsun kw bakıodu..
ama tabi şimdi yanlızım bırakabilecegim kimse yok yani:/
bide o sagmaya calıstıgını ben gögüs ucu cıkarıcı olarak biliodum demek sagma işlemide yapılıomus
bende lansinoh manuel var 55tl ye almıstım ama e bebekte görmüştüm bi ara indirimdeydi
istersen böyle bişey edinebilirsin.

mrb kızlar benim meme ucum hala iyileşmedi birçok şey denedim olmadı doktora gittim 2 gün emzirme verdiğim kremleri sür geçer dedi.. tavsiye edebileceğiniz elektrikli pompa var mı acaba yardımcı olursanız çok sevinirim...
geçmiş olsun canım..benim de kötü olmuştu madecassol ve garmastan yazmıştı.. halen acıyınca onları sürüyorum,arada yine oluyor tabii.. elektrikli pompa olarak da avent isis iq uno diye bi model vardı ondan almıştım memnun kaldım.. iki gündür de sağıyorum,ritmini kendin ayarlayabiliyosun,acıyorsa yavaş yapıyorum mesela.. medela da çok tavsiye ediliyo...

Slm ise basliyacagim icin bi kac gun once e bebekten lanshino marka elek pompa aldim valla gayet memnun kaldim avitmiyorda ayni markanin gogus ucu kreminixe tavsiye ederim bide bepanten surebilirsin

günaydın bomboş topik :3:

geçmiş olsun cagan..
elektirikli pompa olarak aventin tekli pompasını kullanıyorum ben, çok memnunum..ucunda yumuşak masaj yastığı da var göğsü hırpalamıyor sağarken..

canım sagol buraya kadar yapıyorum zaten ama sonrası yok.

ben hızlı resim'den yüklüyorum..daha kolay ve hızlı oluyor..

herkese günaydınlar topik bu aralar bomboş bende başka topikleri karıştırıyom dün az kalsın banlanıyodum kızlar :1:

bu arada ben sgk dan doğum paramı aldım onun bi kısmıyla biraz önce kurban bayramı için kapadokyada 4 gün 3 gece eşimle balayı gibi çok güzel bir suit odada tatil ayarladım sadece havalar soğuyacağı için biraz tedirginim beren yüzünden ama ekimde çok soğuk olmaz sanırım oralar bileniniz var mı?

Son düzenleme:
herkese günaydınlar topik bu aralar bomboş bende başka topikleri karıştırıyom dün az kalsın banlanıyodum kızlar :1:

bu arada ben sgk dan doğum paramı aldım onun bi kısmıyla biraz önce kurban bayramı için kapadokyada 4 gün 3 gece eşimle balayı gibi çok güzel bir suit odada tatil ayarladım sadece havalar soğuyacağı için biraz tedirginim beren yüzünden ama ekimde çok soğuk olmaz sanırım oralar bileniniz var mı?

ben oralıyım canım
iç anadolu sonuçta pek sıcak olmaz
tuttuğun yer peribacası içiyse güzel olur
peribacaları kışın sıcak yazın serin oluyor
ama ekimde çok da soğumaz
sen yine de temkinli ol

ilk canım bir de arabanız olacak mı?
olacaksa bol bol gezin çok güzel yerler var
ürgüp zaten iyidir otel orda orayı gezersiniz
avanosta çanak-çömlek yapım yerleri, asmalı köprü vs var
uçhisarda kale var
kozaklıda yeraltı şehri var
geceleri için en güzeli göreme
atvler veya atlarla vadi turları var göremede, bir de gecesi en renkli yer göreme (bebekle nasıl olur bilemem de)
zelvede ve göremede açık hava müzesi var
gezmeden gelmeyin :1:

ilk canım bir de arabanız olacak mı?
olacaksa bol bol gezin çok güzel yerler var
ürgüp zaten iyidir otel orda orayı gezersiniz
avanosta çanak-çömlek yapım yerleri, asmalı köprü vs var
uçhisarda kale var
kozaklıda yeraltı şehri var
geceleri için en güzeli göreme
atvler veya atlarla vadi turları var göremede, bir de gecesi en renkli yer göreme (bebekle nasıl olur bilemem de)
zelvede ve göremede açık hava müzesi var
gezmeden gelmeyin :1:

zaten gezmek amaçlı gidiyoruz arabamızla gidicez canım buralara girmek için müzekart gerekiyormuş sanırım şimdi ondan çıkartıcam 2 tane berene gerek olmaz sanırım:1:

teşekkürler canımm:1: bu arada berenin gazı çok şükür bitti artık ilaçta kullanmıyoruz:16::16:
çok sevindim
darısı kuzeyin başına
ne zaman bitti?

zaten gezmek amaçlı gidiyoruz arabamızla gidicez canım buralara girmek için müzekart gerekiyormuş sanırım şimdi ondan çıkartıcam 2 tane berene gerek olmaz sanırım:1:
yok canım ya ne müze kartı :1:
elini kolunu sallaya sallaya girersin bişey olmaz
giriş parası ödeniyor birtek
sen nerden duydun müzekart olayını?
yeni bir uygulama mı acaba?
valla nevşehirde kimse müzekart falan almaz :1:
oteli tuttun de mi? ödemesini falan yaptın mı?

çok sevindim
darısı kuzeyin başına
ne zaman bitti?

yok canım ya ne müze kartı :1:
elini kolunu sallaya sallaya girersin bişey olmaz
giriş parası ödeniyor birtek
sen nerden duydun müzekart olayını?
yeni bir uygulama mı acaba?
valla nevşehirde kimse müzekart falan almaz :1:
oteli tuttun de mi? ödemesini falan yaptın mı?

pazartesiden beri yok çok şükür kola falanda içtim çay kahve hiç etkilenmedi inşallah darısı sizinkilerin başına, oteli tuttum müzekartı araştırırken bir forumda okudum oralı biri ayrıntılı şekilde yazmıştı topkapı sarayından ve nettende alınabiliyor 30 tl ücreti var.

Back
X