günaydın kızlar henüz kimsecikler yok ama ben sorayım...emziğe alıştıranlar rahatını gördümü??şahsen onca söylentiye ragmen alıştırmayı düşünüyorum fakat bir kere denedim kustu yavrucuk sonra bıraktım....birde şu müzikli dönenceler bebeğinizin kendi kendine uyumasına yardımcı oluyormu?? almayı düşünüyorum da...
Ben oğluma daha hastaneden çıkmadan emzik verdim ve çok faydasını görüyorum bir anne için kesinlikle kurtarıcı birşey. Fazla ağlamasına izin vermeden emziğini veriyorum ve uykuya dalmadan önce veriyorum daha kolay uykuya dalıyor. zaten sonrada kendisi bıralıyor. Müzikli dönencemiz var am afazla kullanmıyoruz biz daha çok chicconun müzikli bebefonunu kullanıyoruz. Oğlumu yatağına koyduğumda müziğini açıyorum kendisi rahatca uykuya dalıyor ve çok hoşuna gidiyor. Rahat ve huzurlu birşeklide uymalaı için
müzikli birşeyi tavsiye ederim. Bebeklerin hoşuna gidiyor.
kızlar bebeğime 1 aylıkken emzik vermeye başladım.2 tane avent emziği var onları kirlendikçe dönüşümlü kullanıyorum.
bebişim 3 aylık oldu tam. yani 2 aydır ben 2 tane emziği kullanıyorsam.yeni emzik ne zaman almalıyım. siz ne mkadar aralıkla yeni emziğe geçeceksiniz???.
Bende 2 tane emzik kullanıyorum ve emzik paketlerinin arkasında 3 ayda bir değiştirin yazıyor ben 2 sinide 4. ayda değiştirmeyi düşünüyorum.
Benimde size bir sorum olacak...
Anne sütüm oğlumu doyurmadığı için mama veriyorum. Mamayı 3 saatte 120 cc veriyordum ama şu son bir kaç gündür oğlum daha çabuk açıkıyor bazen 2 saatte bir veriyorum. Acaba mama miktarınımı artırıyım yoksa 2 saatte bir mi veriyim?
Aptamil kullanıyorum ve kutusunun üzerindeki beslenme önerisinde 2. ayda günde 5-6 biberon 120 cc verilmesi öneriliyor bu sayı bizde günde 7-8 bazen 9 120 cc oluyor. Oğlum şuan 5600 gr. Mama veren anneler sizler günde kac kere mama kaç cc veriyorsunuz???