• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

Hangi bölgeye kac seans nerede ve ne kadara yaptirdin bilgi verebilirmisin? :)

66 Yozgat :72:

tüm vucut yaptırdm ben cnm işte genital bikini koltuk altık tüm bacak dudak üstü :))) bikini koltuk altı 5-6 seansta bitio dudak üstü ve bacak bikaç seans daha fazla sürüo ama ztn bikaç seanstan sora çok çok azalmış oluo :)

kızlarrrrrr
gelemiyorum çok fazla artık sınavda bir dersten çok düşük puan almışım hırs yaptım haziranda onu vermem lazım yoğun çalışıyorum
düğünü falan düşünmez oldum bu ara bende heycan sıfır neden bilmem hazırlıklarda yavaş şu ara zaten
benim için haziran yoğun geçecek sanıyorum
şfağım trabzon oldu bu arada :)
herkese iyi geceler kızlar

yeni geldimmm aşkımla beraber onlarda dizi keyfi yaptık.. bugün bütün gün beraberdik yineeee :34: :21: :16:

eeee kizlar dugunnler yaklasiooo evdeki son gunlerimiz aylarimiz duygularinizii allalimm :) yillardir bekldiginiz askiniza kavusucaksinizz onun heycani nasill ..

ohhhhhhhhhhh ohhhhhhhhhhhhh ne guzell bir keyifff buu :)))))))))))0 ama az kaldiiii bi sure sonraa hergunn dizi izliceksiniz basbasaaa:)

aynen onu da konuşuyoruz bol bol .. az kaldı kendi evimizdee çok daha güzel olcak diye.. şaka maka önümüzdeki ay evleniyoruz yaaa inanaamıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:30::30::30:

eeee kizlar dugunnler yaklasiooo evdeki son gunlerimiz aylarimiz duygularinizii allalimm :) yillardir bekldiginiz askiniza kavusucaksinizz onun heycani nasill ..

valla pek bi fark yok sanki öylesine bi işe girişmişiz de evlensek bile bu eve geri döncekmişim gibime geliyor tuhaf bişi.. geçen gün kardeşimle şakalaşıyoruz boğuşuyoruz içime soktum çokta öptümm sonra birden ablacım ben misafirim bu kadar göremicez belkide birbirimizi dedim ve duygusala bağladım :9:

valla pek bi fark yok sanki öylesine bi işe girişmişiz de evlensek bile bu eve geri döncekmişim gibime geliyor tuhaf bişi.. geçen gün kardeşimle şakalaşıyoruz boğuşuyoruz içime soktum çokta öptümm sonra birden ablacım ben misafirim bu kadar göremicez belkide birbirimizi dedim ve duygusala bağladım :9:

hmmm bende artik duygusala bagliyorummm ufa biseyde bi boyun bukuklugu oluyoo :) aama sevniyorumda bi yandan askima kavusucam ozlem biticekk ayni evde yasicaz diyee

Back
X